- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата в БГ са лесни?
Защо ли?! Ми ,защото са малки и не знаят какво е истински ценното и важно!
Усмихни се
Казваш,че повечето са к****и,а другата част са лигли......защо изключваш третия вариант-нормалните и обикновени момичета,които са истински и не се перчат насам-натам:"Вижте ме Коя съм."Първоначално написано от zesoares
Не може да се отрече,че около 2/3 от момичетата са от тъй наречената"S klasa"(предполагам,че повечето от тях просто не са открили себе си и им остава единствено да подражават на другите.....превърнали са се в собствените си карикатури.....не ми се мисли какви ли майки ще станат от тях
)
Обаче абсолютно същото,което си казал за момичетата, се отнася и за момчетата.–клоуни и простаци,които се мислят за нещо повече.Хвалят се със скъпите "парцалки" и коя мацка са забили снощи в дискотеката.90%от момчетата,които познавам не биха се загледали в обикновено момиче,което цени вътрешната красота и романтиката(и което по случайност е интелигентно и ходи на училище ,а не виси в местното кафене с цигарата в ръка
Ако срещнеш момче,което да е свестно-ами, това си е чист късмет
.
Аз лично тези простаци("ako se ligavi6 prai6 se na prostak ili im govori6 za sex si interesen ") не мога да ги гледам,още по-малко да общувам с тях–ето заради това ми лепнаха етикета"префърцунената" и "мъжемразката"
![]()
![]()
Така че,момче,не слагай всички под общ знаменател,не едно магаре е МаркоИма и изключения,но те трудно се намират-като истинските скъпоценни камъни са.Вероятно трябва да сме като Еркюл Поаро или Шерлок Холмс,за да ги открием на време.
![]()
![]()
Казали са,че красотата ще спаси света,но са забравили да уточнят,че вътрешната красота ще го спаси,а не външната,която с годините избледнява и изчезва....завинаги.
Това ми е мнението,вероятно повечето от вас ще го сметнат за глупаво,но никой не ви задължава да се съобразявате с него.
Весели предстоящи празници.
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Аз попринцип знам, че софиянките са лесни - Ами държавата се чалгализира, няма какво друго да кажа...
НЕ са всички такива бе... ще намериш някой ден
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ако некой боклук на 13 дето гледа такива на 27-8 с кола (на тати стар бмв) да имаш пари( да живееш на кредит) и да изглеждаш готин ( да си див селянин) са лесни аз не знам кои са трудни...
Абе к'во само използваш "бг момчетата" , "бг момичетата" , ти от къде си ?Т'ва , че не живееш в България вече , не означава , че не си българин!И к'во слагаш всички под общ знаменател?Да не си минал всички момичета в Б-я та смееш да говориш така?
![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Welcome to BulgaiaНавсякъде е така :-/ да гадно е, но за жалост по-доре яа да става
![]()
Хайде-хайде, чак пък податливи на манипулация... А от мен какво се очаква? Да споря цял ден ли? На това му се вика миротворен начин за приключване на дебат.Първоначално написано от Riot
Не винаги момичетата оценяват по красота и по това дали си лошо момче!!! Има и по много други неща които търсим у едно момче за да си паднем по него!!!
![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
не че момичетата в Бг са много леки, просто момчетата са с много ограничено мислене по този въпрос![]()
П.П: ...и не отричайте, защото първата дума след като някой момиче ви ядоса е "курва"![]()
You can't just leave me. . .
Абе незнам за курвалъка,ама тъпотията е на международно равнищеИ престанете с тоя ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ,дразнещо е меко казано
![]()
Не че защитавам женския пол,но просто е изключително глупаво това,което казваш.Повечето момичета,които аз познавам не се интересуват нито от пари,нито пък са лесни.А иначе,да,има и курви и какви ли не,но не всички са такива.А и не са само в България..Навсякъде ги има.
Бегай в друга държава като тука са ти лесни.
nicolepcd
Защото Вие мъжете харесвате такива!![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.