.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Защо ли?! Ми ,защото са малки и не знаят какво е истински ценното и важно!
    Усмихни се

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)

Re: Защо момичетата в БГ са лесни?

Цитирай Първоначално написано от zesoares
    abe xora 6to pove4eto momi4eta v bg sa k**vi ???6to kato vidqt malko pari ska4at kato ludi..... i ako ne sa kurvi 6e sa nqkvi tapi ligi ...... za koito ako se ligavi6 prai6 se na prostak ili im govori6 za sex si interesen ako pak ne ........prosto si .XXXXXXX. mai po dobre..4e ne jiveq v bg predstavqm kvo 6tqx da tarpq kato pove4eto bg mom4eta.... .....i ne6to posledno 6to v bg momi4etata ocenqvat mom4eta samo po krasotata ???tam kadeto jiveq ako ne kaja ne6to naistina umno qko da q vpe4atlq da sam nejen ......nqmam 6ans s neq nezavisimo dali sam krasiv ili ne dokato v bg ako si krasiv i si ,,lo6o momе4e,,si xaresvan ..
    (bez ironi4ni mneniq xaxa vsi4ki 6e si mislq 4e sam nqkoi groznik nali no prosto ne se spiram samo na krasota ima i po silni ne6ta ot neq)

[/color][/i]
    Казваш,че повечето са к****и,а другата част са лигли......защо изключваш третия вариант-нормалните и обикновени момичета,които са истински и не се перчат насам-натам:"Вижте ме Коя съм." Не може да се отрече,че около 2/3 от момичетата са от тъй наречената"S klasa"(предполагам,че повечето от тях просто не са открили себе си и им остава единствено да подражават на другите.....превърнали са се в собствените си карикатури.....не ми се мисли какви ли майки ще станат от тях )
    Обаче абсолютно същото,което си казал за момичетата, се отнася и за момчетата. –клоуни и простаци,които се мислят за нещо повече.Хвалят се със скъпите "парцалки" и коя мацка са забили снощи в дискотеката.90%от момчетата,които познавам не биха се загледали в обикновено момиче,което цени вътрешната красота и романтиката(и което по случайност е интелигентно и ходи на училище ,а не виси в местното кафене с цигарата в ръка Ако срещнеш момче,което да е свестно-ами, това си е чист късмет .
    Аз лично тези простаци("ako se ligavi6 prai6 se na prostak ili im govori6 za sex si interesen ") не мога да ги гледам,още по-малко да общувам с тях –ето заради това ми лепнаха етикета"префърцунената" и "мъжемразката"
    Така че,момче,не слагай всички под общ знаменател,не едно магаре е Марко Има и изключения,но те трудно се намират-като истинските скъпоценни камъни са.Вероятно трябва да сме като Еркюл Поаро или Шерлок Холмс,за да ги открием на време.
    Казали са,че красотата ще спаси света,но са забравили да уточнят,че вътрешната красота ще го спаси,а не външната,която с годините избледнява и изчезва....завинаги.
    Това ми е мнението,вероятно повечето от вас ще го сметнат за глупаво,но никой не ви задължава да се съобразявате с него.
    Весели предстоящи празници.
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Аз попринцип знам, че софиянките са лесни - Ами държавата се чалгализира, няма какво друго да кажа...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    НЕ са всички такива бе... ще намериш някой ден

Град
    Е там...
    ако некой боклук на 13 дето гледа такива на 27-8 с кола (на тати стар бмв) да имаш пари( да живееш на кредит) и да изглеждаш готин ( да си див селянин) са лесни аз не знам кои са трудни...

Град
    < 33
    Абе к'во само използваш "бг момчетата" , "бг момичетата" , ти от къде си ?Т'ва , че не живееш в България вече , не означава , че не си българин! И к'во слагаш всички под общ знаменател?Да не си минал всички момичета в Б-я та смееш да говориш така?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Welcome to Bulgaia Навсякъде е така :-/ да гадно е, но за жалост по-доре яа да става

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    emi sled kato samo kato sa takiva 6e ima 4uk 4uk takiva stavat ......i na momi4etata ne im xaresav drugite na4ini
    Имам чувството, че накрая ще излезе, че това е един затворен кръг и всъщност едните са виновни за упадъка на другите, а другите за упадъка на първите...

emi mai si praava +++
    И оттук нататък какво?

emi dano nameri6 inteligentniq,zabavniq maj.....,i az dano namerq nqkoi momi4e deto ne e ku**a
    Вече е до мен този мъж Успех и на теб
    абе ти не разбра ли, че тоя дебил е направил темата за да си намери някоя за ЧАТЧЕ
    абсолютна деградация
    толкова сте сляпи и податливи на манипулация
    Хайде-хайде, чак пък податливи на манипулация... А от мен какво се очаква? Да споря цял ден ли? На това му се вика миротворен начин за приключване на дебат.

Не винаги момичетата оценяват по красота и по това дали си лошо момче!!! Има и по много други неща които търсим у едно момче за да си паднем по него!!!
    tAke a dIrty pIcture

не че момичетата в Бг са много леки, просто момчетата са с много ограничено мислене по този въпрос

П.П: ...и не отричайте, защото първата дума след като някой момиче ви ядоса е "курва"
    You can't just leave me. . .

Абе незнам за курвалъка,ама тъпотията е на международно равнище И престанете с тоя ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ,дразнещо е меко казано

Не че защитавам женския пол,но просто е изключително глупаво това,което казваш.Повечето момичета,които аз познавам не се интересуват нито от пари,нито пък са лесни.А иначе,да,има и курви и какви ли не,но не всички са такива.А и не са само в България.. Навсякъде ги има.

Супер фен
    Бегай в друга държава като тука са ти лесни.
    nicolepcd

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Защото Вие мъжете харесвате такива!
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Заради такива идиоти като тебе!!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си