Цитирай Първоначално написано от zesoares
abe xora 6to pove4eto momi4eta v bg sa k**vi ???6to kato vidqt malko pari ska4at kato ludi..... i ako ne sa kurvi 6e sa nqkvi tapi ligi ...... za koito ako se ligavi6 prai6 se na prostak ili im govori6 za sex si interesen ako pak ne ........prosto si .XXXXXXX. mai po dobre..4e ne jiveq v bg predstavqm kvo 6tqx da tarpq kato pove4eto bg mom4eta.... .....i ne6to posledno 6to v bg momi4etata ocenqvat mom4eta samo po krasotata ???tam kadeto jiveq ako ne kaja ne6to naistina umno qko da q vpe4atlq da sam nejen ......nqmam 6ans s neq nezavisimo dali sam krasiv ili ne dokato v bg ako si krasiv i si ,,lo6o mom4e,,si xaresvan ..
(bez ironi4ni mneniq xaxa vsi4ki 6e si mislq 4e sam nqkoi groznik nali no prosto ne se spiram samo na krasota ima i po silni ne6ta ot neq)

*Липсва описателно заглавие на Кирилица! Без обиди!
Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
къде живееш сега? Ела си и ме вземи като ръчен багаж, че искам да се оттърва от тази паплач тук! Хайде, не всички, но един огромен процент просто или не знаят какво искат, или знаят, но са избрали грешния начин... Mr_Crowley - доста точно казано... ама телефона и той трябва да е колкото колата... или поне да приближава цената и сега разбирам защо не мога да си намеря момиче - МРАЗЯ ТЪПАТА ЧАЛГА!