- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за момче и спорт?
Kakvo mislite za gaje koeto se zanimava s nqkoi sport ama imam predvid seriozno po4ti po zql den ili da si ima nqkoe xobi v koeto prekarva polovinata li den ? pitam pove4e momi4etata (6toto sum mom4e)
Kato v tova vkarvam xorata koito igraqt na komputri ili karat skate i t.n.
i ako moje kato otgovarqte da se obqsnite (( DA///NE ZA6TO ? )) MERSI PREDVARITELNO !!!
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ами ако не е тове гадже и ако това е по важно за нея от колкото за теб е мн. лошшо![]()
Нямам нищо против да се занимава с каквото и да е ( като спорт или хоби) ... но ако предпочита него пред мен...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да се занимава със спорт- ок, даже супер. няма да се разберем обаче, ако няма време за мен, заради спорта.
да си прекарва повечето време пред компа- не е ок, даже сиг нещо не му е наредтакива впечатления имам от ''компютърджиите''.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Няма нищо лошо човек да си има хоби, стига да не се вманиачава до такава степен, че да забрави за приятели/гаджета![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Няма нищо лошо да си има хоби..Само да не е футболист,защото имам фобия от тях![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Кво е общото с любовта???
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Добре е човек да се занимава с нещо, още по-хубаво ако спортува - за здравето.Но разбира се ако има връзка трябва да намира време и за половинката си... А седенето пред компютъра по цял ден определено не го одобрявам ...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Да спортува или да има някакво хоби-добре,но не да се вманиачава и то да е по важно от мен..Също така смятам че е глупаво да си прекарва 80% от времето пред компютъра![]()
няма нищо лошо в това...стига да не ме пренепрегва мен за сметка на хобито му![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
аха... ами гаджето ми си има хоби и прекарва доста време в залата... но намира време винаги за мен! никога това не е било проблем за нас... не мога да каже, че предпочита спорта пред мен.... също и аз спортувам... но не като него всеки ден... а 4 пъти в седмицата![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от Hilary_
И няма нищо лошо да си с човек който спортува,даже това е много хубаво.
Предпочитам да не е вманиячен в нещо каквото и да било. Тва да нямаш време за забавления, приятели, гадже защото трябва да правиш едно или друго не е нормално. Човек рано или късно ще се побърка![]()
Бившия ми беше на работа до 6 вечерта после отиваше на фитнес и се виждахме от 8 до 10-11 вечерта всеки ден обаче. Така си го бяхме направили че времето което прекарваме заедно да не е допълнително натоварване а почивка и за двамата така че не тябваше да ТЪРСИ време за мене просто защото му беше приятно да сме заедно![]()
Аз коя съм да му казвам какво да прави ?Бахти и той си е човек и си има хобита да си се занимава с тях,защо трябва да реагирам на това като на нещо лошо :P
Samo toi si znae..... a i mnogo negramotno e napisanoПървоначално написано от BaiToq
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!