- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първият ми любовен проблем..
здравейте!проблемът е следния бях си харесала едно момче,но то завърши мин.годинаа и сега учи в София.Видях го в едни сайтове-свободен е..не правя първата крачка попринцип.Знам му скайпа,но не мога да се престраша да го добавя и нз какво ще му кажа..много ме е срам.А когато още учеше в училището ми веднъж ми прати бележка,но госпожата ми я взе..Като се разминавахме по коридорите едно много хубаво ме гледаше и тогава..
наистина нз какво да правя..объркана съм..знам че има мн такива теми,но няма към кого да се обърна-никой не знае за това
пиши му, не виждам какво може да загубиш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Пиши му още тази вечр...няма да загубиш повярвай ми!!!!Никакви колебания...срама е само в началото после вече няма да го има... Успех!!! :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не знам какво да му кажадори не знам дали ме помни изобщо..
..чудя се какво ще правя ако задава тъпи въпроси от сорта на коя си или от къде ми имаш скайпа ..
пишеш му ''здр'', той ще те пита коя си и сиг ще ти иска снимка, ти му пращаш и той най- вероятно ще се сети. казваш му, че случайно ти е попаднал скайпа му и си решила да му пишеш да видиш кво прави. оттам вече би трябвало разговора да потръгне.Първоначално написано от rostro
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ами още един проблем-нямам снимка хах много тъпо ама не обичам да се снимам имам една,на която не знаех че ме снимат и не е хич хубава-фона е ужасен..![]()
познато...Първоначално написано от rostro
И аз бях така в началото...
Ами голяма работа...снимката не е най важното нещо...
Първо го опознай и тогава... не си давай снимките просто така на всеки...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
може да не му се представяш коя си точно още в началотопиши му там..като те пита от къде му имаш скайпа...измисли нещо...и така..какво лошо има да направиш първата крачка? Давай!
![]()
Ако в скайп те е срам, представям си наживо..![]()
Пиши муНищо не губиш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Така е. Сега не му ли пишеш винаги ще се чудиш какво би станало ако се беше престрашила да му пишеш?!Първоначално написано от ThePowerOfLove
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
оф...наистина,ама наистина не мога да разбера какво толкова сложно има в това да пишеш на някво си мом4е в скайпа.айде-ще кажеш не е някво си там,а този който харесваш-еми и аз съм харесвала много мом4ета ама такъв срам пък никога не съм имала...а по принцип вси4ки ми казват 4е съм от най-стеснителните.какво толкова ще стане-няма да свърши света зна4и...
I can't stop myself from loving you <3
искаш му пълномощно, като го приеме направо му кажи коя си, без да увърташ и да набутваш там глупости, най-много да изцепиш някоя простотия... говорите си ала бала там 10-20 минутки, като внимаваш да не става тегаво и бавно, не се правиш на много отворена и му казваш 'абее ходи ли ти се на кафе еди кога си' или нещо такова. срам те било ахаха.... че стой си и се срамувай, като ти е толкова акъла...
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
На мен ми проложиха 1 номерЗначи тя ми задава пълномощно и аз приемам и е питам с какво мога да и помогната т.н и тя каза че ужким е търсела някакъв нейн братовчед а имената ни били съвпадали и т.н Та и ти може да пробваш този номер
добавиго и се прави че е грешка
![]()
пиши му..може да се зарадва че си пише с някой от старото му даскало....