Цитирай Първоначално написано от balon4eee
Male nqma sekunda da ne mi se strupat novi i novi problemi na glavata , ebati ! Vurnaxa mi belejnika sus sro4nite ocenki v petuk oba4e az izlugax ba6ta mi 4e 6te ni go vurnat v poneldenik ( t.e dnes ) za6toto 6tqx v daskalo da si maxna stranicata i da si napi6a kvito si iskam ocenki oba4ee toi re6il da idva s mene do klasnata da q pital za belejnika 4e nqmal vreme da me 4aka 4ak do ve4rtta ( poneje sum 2ra smqna ve4e ) Ne mi se misli kvo 6te mi se slu4i ako doide , 6te mi vidi vsi4kite "xybavi" ocenki bqgstva i kvo li o6te ne Prosto mi e lo6o , a za kapak dneska trqbva6e predi daskalo da xodq na angliiski ... stavam , obili4am se i turgvam i v momenta v koito izlizam , razbiram 4e na6te sa zaklu4ili vxodnata vrata i ne moga da izlqza , za6toto si zagubix klu4ovete , a te ne znaqt i ako razberat 6te mi se stujni o6te pove4e za6toto 6ibanata ni vrata e s nqkva frenka brava i nikak ne sa evtini klu4ovete . Sega ve4erta snai-veroqtno ot tam 6te zvunnat na maika mi da i kajat 4e ne sum xodila . A tva ne stiga , ami imam i da vru6tam 15kinta na edna fr , zaradi tupiq joint Pisnami samo problemi da imam , nqma vreme da mi e bilo nared vsi4koo maika mu stara bee
Sorka ama prosto trqbva6e da go napi6a Jizneno vajno mi be6e
of boje da znae6 kolko hora si me4raqt da imat takiva problemi ako mogat da se narekyt tezi ne6to koito si opisala problemi i se oplakva6 ctctcttctc