- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опасност от забременяване?
Ще започна като начало с обяснение на случката.
Правихме секс с мойта приятелка.По време на половият акт си свалих презерватива и тя ми направи така наречената ''френска любов''. Погледнах презерватива и в него имаше от предсемменната ми течност. СЛед свирките да уточня и го вкарах за 2-3мин без презерватив след което аз поисках отново да сложим презерватив за сигурност. После доста време преди да свърша го бях извадил. Та въпроса ми е има ли някаква опасност да забременее или нещо подобно. Помогнете моля ви.
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Лично според мен има малка вероятност...но незнамнаи-добре е да си купи от аптеката от тези хапчета дето могат да се вземат 3дни след секс срещу забраменяване
Успех!
Постинор ли бяхаа ???
преди бяха даПървоначално написано от georgiii
сега са Ескапел
оффф аби тия хапчета не се пият току така ако не си се изпразнил в нея няма опасност ,но като искаш си нека пие Ескапел![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз смятам,че ако е останала течност по члена ти,то тя кат ти е правила френска любов е останала в устата й,пък и те сперматозоидите които съдържа тая течност вече тряа да са умрели![]()
oxxx незнам![]()
![]()
![]()
ша видим нещо а правиме
ам... според мен няма опасност ам...
![]()
Нищо й няма!
Sasho1988
Варна..
След някакви секунди сперматозоидите като постоят на кислород умират! според мен няма опастност,ама следващия път го мислете това навреме!
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
абе щом не си свършил в нея няма какво да се притесняваш.тая предеякулационна течност вярно,че съдържа сперматозоиди ама шанса да е станал гафа е минимален.много двойки си го правят без презерватив системно така че не се притеснявай много много
Аидеее още 1 тича с бомбоните...
Честитооо.. да ви е живо и здраво.. почвай да мислиш име и бабата да събира чийза..
Първоначално написано от Rise_Against
Честито татко ще ставашПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Точно така. Просто повече не си птавете експерименти и си използвайте презерватив, не го махай и слагай, когато ти скимне .... И не пийте прословутия Ескапел за всичко ....Първоначално написано от CucuTy
......... След като го пих, получих хормонален дисбаланс, наложи се да ми предпишат и лекарства.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Стигате уеее![]()
не е сме6но просто поисках мнението ви
4e ti na kolko vreme si smenq6 gartite be pi4Първоначално написано от ubuntu
![]()
Значи.. да съм спокоен.. така ли ? и другия път ще ми е за урок... че белята ще е голяма Smile
Тая година 1 път догодина по-рядко..Първоначално написано от DaNTeS
![]()
![]()
Ама ти и се изпразни в устата ли?Еми има малка възможност, ама нещо от сорта на 0,05%спокойно
![]()
Мне изобщо не сам се изпразвал някъде по нея. Просто предсеменната течност само тя дето беше в презерватива и след свирките дето пробвахме без него за 2-3мин. Това е общо взето
Искам и друго да добавя.... с приятелката ми не водим активен полов живот.Това е втория път дето го правим и първи без презерватив за тези 2 мин![]()
моля ви още някой да се изкаже по темата..............
Не!Няма опасност.Ще видиш,че ще и дойде!На мен и по 21 дни ми е закъснявало,само фалшиви тревоги и притеснения.Първоначално написано от georgiii
дано си права