.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проява на слабост ли е отмъщението и има ли смисъл от него?

Така...Нека разкажа историята си...Преди няколко месеца ходех с момче от друг град,дойде моментът,в който се разделихме,тоест разбрах,че ме е изневерим и преключихме.Не се бяхме чували с месеци,докато в един слънчев ден,ми се обади.Говорихме доста време,в един момент ме попита,дали бих желала да се съберем отново,отговорих,че се страхувам да не бъда наранена,както предния път,твърдеше,че се е променил.Не отговорих...След седмица реших да го тествам,като му писах от името на една приятелка(за която беше казал,че е антипатична)...Написах,че аз и тя сме скарани,не бих искала да разбира, че си пишем и в същото влеме се държах доста инициативно,казвайки,че го харесвам,за да разбера,дали ще се поддаде се и още как...Написах също,от нейно име ест,че ако аз разбера,може би ще ми стане тъпо.Отговорът беше"Нужно ли е да разбира"...Боже,момчето за което давах вс,дори не се инт от мен и от това как се чувствам или как бих се почувствала... Продължи със зарибявките,нямах думи...Не е ли неморално такова поведение.В момента ми е напълно ясен,но се чудя,дали да се откажа или след няколко дни да заявя следното"зн ли с кого чатиш всъщност?Това харесвам на чата,че никога не знаеш кой стои отдругата страна.Кажи ми само,не те ли е срам,да се зарибяваш с моя приятелка,след като всички знаят какво ми причини....."

Мега фен Аватара на Blab
    1. Да
    2. Не

каква е тая глупава история?
    "ходя" е адският глагол, много мА кефи;

Мега фен Аватара на Hilary_
    Оооо такива колко ги има... Гадно н офакт... по добре го остави изобщо не се занимавай с него... никой не се променя толкова лесно... Даже мога да кажа че малко хора успяват... Иначе ти сама прецени дали да му кажеш че си ти... аз лично бих го направила просто за да съм сигурна че дори малкото желание което е имал да е съсипано... Малко лоша си падам в това отношение..така че прецени сама и го зарежи изцяло...

еми зарежи го....щом е казал тва уж на антипати4но за него момичее зна4и не си заслужава да си пак с него....А пък за чатаа..аз бих му казала 4е всъ6тост не си 4ати с твойта фр ами с тебе...ама нз ти си реши

Град
    Инкогнито
    След отмащението не следва нищо добро, няма да се чувстваш доволна от това което си постигнала, само ще съжеляваш.

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    След отмащението не следва нищо добро, няма да се чувстваш доволна от това което си постигнала, само ще съжеляваш.
    za6t0 smqta6,4e nqma da se p04uvstvam d0bre?mislq,4e 6te stane 0bratn0t0-ud0vletv0ren0....

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    А)Сигурно
    Б)Не
    В)Научи Български
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Дълбините на канала :D
    И ти къв дечко си..

Град
    Враца
    Такива като него даже не заслужават да им посвещават цели теми Боклуци има навсякъде, даже и извън кофите за боклук
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    А)Сигурно
    Б)Не
    В)Научи Български
    какво ми е на българския?

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Така...Нека разкажа историята си...Преди няколко месеца ходех с момче от друг град,дойде моментът,в който се разделихме,тоест разбрах,че ме е изневерим и преключихме.Не се бяхме чували с месеци,докато в един слънчев ден,ми се обади.Говорихме доста време,в един момент ме попита,дали бих желала да се съберем отново,отговорих,че се страхувам да не бъда наранена,както предния път,твърдеше,че се е променил.Не отговорих...След седмица реших да го тествам,като му писах от името на една приятелка(за която беше казал,че е антипатична)...Написах,че аз и тя сме скарани,не бих искала да разбира, че си пишем и в същото влеме се държах доста инициативно,казвайки,че го харесвам,за да разбера,дали ще се поддаде се и още как...Написах също,от нейно име ест,че ако аз разбера,може би ще ми стане тъпо.Отговорът беше"Нужно ли е да разбира"...Боже,момчето за което давах вс,дори не се инт от мен и от това как се чувствам или как бих се почувствала... Sad Продължи със зарибявките,нямах думи...Не е ли неморално такова поведение.В момента ми е напълно ясен,но се чудя,дали да се откажа или след няколко дни да заявя следното"зн ли с кого чатиш всъщност?Това харесвам на чата,че никога не знаеш кой стои отдругата страна.Кажи ми само,не те ли е срам,да се зарибяваш с моя приятелка,след като всички знаят какво ми причини....."
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Така...Нека разкажа историята си...Преди няколко месеца ходех с момче от друг град,дойде моментът,в който се разделихме,тоест разбрах,че ме е изневерим и преключихме.Не се бяхме чували с месеци,докато в един слънчев ден,ми се обади.Говорихме доста време,в един момент ме попита,дали бих желала да се съберем отново,отговорих,че се страхувам да не бъда наранена,както предния път,твърдеше,че се е променил.Не отговорих...След седмица реших да го тествам,като му писах от името на една приятелка(за която беше казал,че е антипатична)...Написах,че аз и тя сме скарани,не бих искала да разбира, че си пишем и в същото влеме се държах доста инициативно,казвайки,че го харесвам,за да разбера,дали ще се поддаде се и още как...Написах също,от нейно име ест,че ако аз разбера,може би ще ми стане тъпо.Отговорът беше"Нужно ли е да разбира"...Боже,момчето за което давах вс,дори не се инт от мен и от това как се чувствам или как бих се почувствала... Sad Продължи със зарибявките,нямах думи...Не е ли неморално такова поведение.В момента ми е напълно ясен,но се чудя,дали да се откажа или след няколко дни да заявя следното"зн ли с кого чатиш всъщност?Това харесвам на чата,че никога не знаеш кой стои отдругата страна.Кажи ми само,не те ли е срам,да се зарибяваш с моя приятелка,след като всички знаят какво ми причини....."
    Всеки нормален човек би се сетил, че грешките не са от незнание,а от липсата на тренинг в писането на клавиатура...

Град
    Инкогнито
    Гаранция ти давам че след време като си спомниш за това че си получила "възмездие" няма да се почувстава удовлетворена
    Той ти е изневерил вярно кофти, ама то е ясно че на него нему пука какво правиш, няма смисъл
    "In the end, those who tasted revenge... were not satisfied... it ended in tragedy."

Повече от фен
    проява на слабост..за такива хора дори не трябва да си помисляш повече..!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Добре де, а защо не продължиш да си пишеш с него от скайпа на другото момиче, да го поканиш да се видите и вместо тя да отиде, иди ти и му обясни ситуацията. Така ще видиш много интересна реакция. Аз бих се кефила много...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Добре де, а защо не продължиш да си пишеш с него от скайпа на другото момиче, да го поканиш да се видите и вместо тя да отиде, иди ти и му обясни ситуацията. Така ще видиш много интересна реакция. Аз бих се кефила много...
    Да,наистина.Ако си чатиш от нейно име с него и си уредите среща,а след това на срещата се появиш ти,а не тя...Бившият ти ще изтръпне ама яката.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Да,наистина.Ако си чатиш от нейно име с него и си уредите среща,а след това на срещата се появиш ти,а не тя...Бившият ти ще изтръпне ама яката.
    da,ideqta e mn0g0 d0bra,n0 pr0blemut e,4e edva li 6te se 0su6testvi,pr0st0 za6t0t0 rast0qniet0 e d0sta g0lqm0 (200 km)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си