- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- През куро ми е за вас спамерите
Abe 6to ima tolkova spameri we , ot tqh 4ovek ne moje da si izkaje problema kato horata![]()
.: machoka :.
а може би си духПървоначално написано от spirtt
уууууууууууууууууу
Защо просто не опиташ да поговориш с баща си очи в очи.. и му обясни колко пренебрегнат се чувстваш.. и колко тъпа е цялата ситуация... семейство сте все пак говорете за проблемите си.. за да ги изгладите![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
обикновените хора може би не могат да видят духовете???Първоначално написано от jane_17
Гадно е да се обвиняваш за грешките на родителите си. Това само разрушава твоята психика.
Забрави ги. Имаш си свой живот. Рано или късно това отделяне от семейството ще стане. Вярно е по добре да стане постепенно но вашите могат да го правят нарочно за да станеш по самостоятелен. Иначе винаги е нормално родителите да обичат повече и да глезят повече малкото дете.
А с брат ти как сте ?
Приятели ли сте ? Или и той не те ебава за слива ?
Нали си имаш гадже. Живей си живота. Скоро ще трябва да се изнесеш и да тръгнеш по свой път и тогава твоето семейство ще е гаджето ти и приятелите.
Не ти трябва психиатър а просто да започнеш свой живот.
На никой не му пука за тебе,бе!
И на мене не ми пука хаух...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
+1Първоначално написано от LiveFlower
!!!!Първоначално написано от iv4oiv
Изобщо не се впрягай. Гледай си ТВОЯ живот. Те вече остават на по-заден план.; )
добре, ами майка ти ?
тя как се държи с теб ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
А да ти сера па в устата на тебе , 300 потни негри да ебат цялото ти семейство , а на майката да и изкарат карантията от ебняПървоначално написано от LiveFlower
Ти си някав ходещ гроб ..Първоначално написано от Darkkiss
А може би майкати духаПървоначално написано от Darkkiss
ууууууууууууууууууу
Сега ще се направя на сляпа,че не съм видяла не цензурираните постове които автора си разменя с друг съфорумник.
Та ще попитам,ти майка имаш ли си?
Виж колкото и проблеми и неразбиране от страна на баща си да имаш,не може тези неща да се случват без никаква причина.
Една приятелка ми се оплаква от почти същото нещо,само че майка й така я кара да се чуства ненужна,не искала нищо от нея,нито пари нито никаква друга помощ.Моята приятелка се чуди защо,нищо не била направила на майка си.
И аз й казах,че не стига че не се пребира по цели нощи ами и продава наркотици,какво отношение очаква.
И с това искам да кажа,че всяко нещо си има причина,не вярвам един родител ей така без нищо да се държи с детето си пренебрежително.
Все има някаква причина.
Родителите са странно нещо винаги са предразположени към едното си дете... знам ,че боли и е гадно аз бях дълги години в подобна ситуация,но просто не им обръщай внимание и си живей живота... наслаждавай му се . Мен ако питаш може би ваще смятат ,че си прекалено добър и оправен и нямаш нужда от тях . Кажи им директно какво си чувстваш и после си прави каквото искаш. Може би трябва и да спреш да се натискаш да помагаш на всякъде...стани малко по непокорен...Погледни го и от хубавата страна имаш свободата за която много биха ти завидяли... Да не говорим ,че няма да ти се налага да живееш още дълго при тях... Горе главата и не падай духом
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Поздрави от мене майка ти,баща ти,баба ти,дядо ти ...до девето коляно!Първоначално написано от spirtt
Сам казваш,че не на никой не му пука за тебе,тогава какъв отговор искаш,всички да ти съчувстваме ли,а? искаш да получиш коментар от рода на " Споко,пич ще се опра'иш",е,да ама не.Ти си боклук за тва никво внимание за тебе,боклук.![]()
Както виждам ти ми обръщаш внимание , щом си прочел всичко и ми и отговаряш дажеПървоначално написано от LiveFlower
![]()
КАзах ти махни си аватара,веееееееееееее!!!!!!! !!!!!!!!!
т.11