.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Чикиляндия

През куро ми е за вас спамерите

Abe 6to ima tolkova spameri we , ot tqh 4ovek ne moje da si izkaje problema kato horata
    .: machoka :.

Град
    Е там...

Re: На никой му не му пука за мен

Цитирай Първоначално написано от spirtt
    Бахти все едно съм псе , на 18 съм и имам брат на 14.Бащами така се държи с мен все едно ме няма , и изобщо и не иска да ме има .. бахти нито пия , нито пуша , успеха ми е 5.60 , помагам на баща ми , имам си гадже (хубаво и свясно момиче).... и така , но баща ми се държи с мен така все едно не съществувам , не ми обръща никакво внимание , нито го интересува дали пуша/пия/къде ходя/какъв успех имам.Даже когато бях на испит за книжка .. не ме и попита дали го взех Никога не ме пита "имаш ли нужда от нещо , да ти дам ли пари?"(не става дума за 300 лвл. а за някакви 50 шибани лева) .... фърга ми тука 10-15 лв. за цялата седмица пък аз да се оправам както мога ... Днеска за пореден път ме пренебрегна , беше ми казал че днеска ще направим едно нещо ама.. така си и остана.Сега си седа в стаята от 5 часа пред компа и НИКОЙ от тях не ме ебава за жив , нито ме викат като вечерят , нито ми влизат в стаята да ме видат ..... баси . Сега ако излезна и се върна утре в 12 , няма и да забележат че ме не е имало . А иначе баща ми умира за брат ми , дава си му пари , глезоти си го ... а на мен НИКАКВО внимание , с какво съм го заслужил , помагам му с каквото мога .... нито компа ми е купил той , нито монитора , нито телефона , нито маратонките , за всичко аз си сабирам пари.А не сме такива където да нямаме пари .. Ще ида на психиатър като трябва.
    а може би си дух
    уууууууууууууууууу

Защо просто не опиташ да поговориш с баща си очи в очи.. и му обясни колко пренебрегнат се чувстваш.. и колко тъпа е цялата ситуация... семейство сте все пак говорете за проблемите си.. за да ги изгладите
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Защо просто не опиташ да поговориш с баща си очи в очи.. и му обясни колко пренебрегнат се чувстваш.. и колко тъпа е цялата ситуация... семейство сте все пак говорете за проблемите си.. за да ги изгладите
    обикновените хора може би не могат да видят духовете???

Град
    Sofia
    Гадно е да се обвиняваш за грешките на родителите си. Това само разрушава твоята психика.
    Забрави ги. Имаш си свой живот. Рано или късно това отделяне от семейството ще стане. Вярно е по добре да стане постепенно но вашите могат да го правят нарочно за да станеш по самостоятелен. Иначе винаги е нормално родителите да обичат повече и да глезят повече малкото дете.
    А с брат ти как сте ?
    Приятели ли сте ? Или и той не те ебава за слива ?
    Нали си имаш гадже. Живей си живота. Скоро ще трябва да се изнесеш и да тръгнеш по свой път и тогава твоето семейство ще е гаджето ти и приятелите.
    Не ти трябва психиатър а просто да започнеш свой живот.

Супер фен
    Град
    Своге
    На никой не му пука за тебе,бе!
    И на мене не ми пука хаух...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    +1

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Гадно е да се обвиняваш за грешките на родителите си. Това само разрушава твоята психика.
    Забрави ги. Имаш си свой живот. Рано или късно това отделяне от семейството ще стане. Вярно е по добре да стане постепенно но вашите могат да го правят нарочно за да станеш по самостоятелен. Иначе винаги е нормално родителите да обичат повече и да глезят повече малкото дете.
    А с брат ти как сте ?
    Приятели ли сте ? Или и той не те ебава за слива ?
    Нали си имаш гадже. Живей си живота. Скоро ще трябва да се изнесеш и да тръгнеш по свой път и тогава твоето семейство ще е гаджето ти и приятелите.
    Не ти трябва психиатър а просто да започнеш свой живот.
    !!!!

Изобщо не се впрягай. Гледай си ТВОЯ живот. Те вече остават на по-заден план.; )

добре, ами майка ти ?
    тя как се държи с теб ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Чикиляндия
    А да ти сера па в устата на тебе , 300 потни негри да ебат цялото ти семейство , а на майката да и изкарат карантията от ебня

Град
    Чикиляндия
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    +1
    Ти си някав ходещ гроб ..

Град
    Чикиляндия

Re: На никой му не му пука за мен

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss

а може би си дух
    уууууууууууууууууу
    А може би майкати духа
    ууууууууууууууууууу

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Сега ще се направя на сляпа,че не съм видяла не цензурираните постове които автора си разменя с друг съфорумник.

Та ще попитам,ти майка имаш ли си?
    Виж колкото и проблеми и неразбиране от страна на баща си да имаш,не може тези неща да се случват без никаква причина.

Една приятелка ми се оплаква от почти същото нещо,само че майка й така я кара да се чуства ненужна,не искала нищо от нея,нито пари нито никаква друга помощ.Моята приятелка се чуди защо,нищо не била направила на майка си.
    И аз й казах,че не стига че не се пребира по цели нощи ами и продава наркотици,какво отношение очаква.
    И с това искам да кажа,че всяко нещо си има причина,не вярвам един родител ей така без нищо да се държи с детето си пренебрежително.
    Все има някаква причина.

Голям фен
    Град
    Констанц
    Родителите са странно нещо винаги са предразположени към едното си дете... знам ,че боли и е гадно аз бях дълги години в подобна ситуация,но просто не им обръщай внимание и си живей живота... наслаждавай му се . Мен ако питаш може би ваще смятат ,че си прекалено добър и оправен и нямаш нужда от тях . Кажи им директно какво си чувстваш и после си прави каквото искаш. Може би трябва и да спреш да се натискаш да помагаш на всякъде...стани малко по непокорен...Погледни го и от хубавата страна имаш свободата за която много биха ти завидяли... Да не говорим ,че няма да ти се налага да живееш още дълго при тях... Горе главата и не падай духом
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен
    Град
    Своге
    А да ти сера па в устата на тебе , 300 потни негри да ебат цялото ти семейство , а на майката да и изкарат карантията от ебня
    Поздрави от мене майка ти,баща ти,баба ти,дядо ти ...до девето коляно!

Сам казваш,че не на никой не му пука за тебе,тогава какъв отговор искаш,всички да ти съчувстваме ли,а? искаш да получиш коментар от рода на " Споко,пич ще се опра'иш",е,да ама не.Ти си боклук за тва никво внимание за тебе,боклук.

Град
    Чикиляндия
    Поздрави от мене майка ти,баща ти,баба ти,дядо ти ...до девето коляно!

Сам казваш,че не на никой не му пука за тебе,тогава какъв отговор искаш,всички да ти съчувстваме ли,а? искаш да получиш коментар от рода на " Споко,пич ще се опра'иш",е,да ама не.Ти си боклук за тва никво внимание за тебе,боклук.
    Както виждам ти ми обръщаш внимание , щом си прочел всичко и ми и отговаряш даже

Град
    Чикиляндия

Супер фен
    Град
    Своге
    КАзах ти махни си аватара,веееееееееееее!!!!!!! !!!!!!!!!

hottie
    Guest
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си