- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Неразбирателството
нз що така става , но аз мн се дразня на хората около мен... смисал такъв, аз примерно слушам мн безизвестни групи ( главно пънк рок ), но моите приятели не искат и да чуят даже за такива групи и не искат да им чуят и 1 песен...тва мн ме дразни в хората... когато нещо не са го чули си правят някви измислени изводи...
Епа.. ще свикнеш.
С времето може да си намериш приятели, с които споделяте общи интереси... както мойта светла личност направи.
Кои групи слушаш?
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
еми супер мн са човече,смисал те не че са неизвестни,но все пак моите фр-та са някви злета... всичко различно от хеви метъл е било боза ... но иначе пънк рока от 90-те ми харесва най - много,примерно sr-71...не че не харесвам и съвременните , но хората гледат годината на песента което според мен е страшно тъпо...особено за такива безсмъртни стилове...
ми не всчики харесват такава музика
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
раздвоен съм..Първоначално написано от Stan4o123
![]()
Твоите ''фр-та'' са зле,'щото не слушат 'твойта музика'?
Ми като не им харесва,няма да я слушат..
Ти що не слушат тяхната?
Те сърдят ли ти се?
az slu6am "tqhnata", no te ne iskat i da 4uqt "moqta"... tva e
Еми,хаха,има хора,които си мислят,че след като слушат рап,фънк няма да им хареса(примерно).Случва се...няма лошо в това,макар че е малко тъпо според мен.Преди слушах само хеви метъл и не исках и да чуя за нещо от рода на белк или дет,но след като чух ми хареса и сега си слушам от всичко.
Е вашето приятелство само на музикални предпочитания ли се основава, според мен дори и да слушате различна музика, това не пречи на едно истниско приятелство...Ако толкова държиш да чуят и от твоята музика просто поговори с тях и им кажи, че е важно за теб