От София съм и от 8год тренирам плувне. В отбор съм - Левски София и много обичам плуването . След 7клас исках да вляза в НСА (национална спортна академия ) с плуване ама наще не ми разрешиха. Сега съм 8 и искам след тази год да вляза там . Искам да питам има ли някой от тук , който е в НСА и да ми каже , може ли въобще след 8клас да дойда там и как ? Момиче съм .
Според баша ми след тва 1во , че съм щяла да изляза тъпа като галош и 2ро че съм щяла да свърша като треньорка с мижава заплата .Е , вярно си е , че в тъпата ни страна няма почва за развитие на спорта ама като искам тваМайка ми пък мисли , че трябва да се занимавам с това , което ме влече и което ми е дадено от Бог ... т.е плване . Вие кво мислите ?
phah
Ами за самото у-ще нищо не знам, но според мен не е трябвало да позволяваш на родителите си да ти забранят да отидеш там. Все пак ти го искаш това нещо.
Stay up all night with the stars *
Абе, баща ти има грешно мислене.. Нашия господин от 40 човека отбор (само единия набор) по 30 лева на човек на месец.. И като сложиш и шапки и бански, плувбойси, глупости и то отива към 1 500 лева на месец. Само единия треньор.. Бе, както си решиш, според мене пак си се занимавай с плуване ама учи нещо друго, щото не се знае кво може да стане за напред.. Можеш да получиш травма, която да ти пречи и повече никога да не видиш басейн. Ти си решаваш![]()
Има и избор да си уча в нормално даскало и да си остана в този отбор ...
phah
Според мен е по-добре така - да учиш в нормално училище и да си останеш в отбора, ама както искаш ; )
НСА не е ли университет![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Имаш избор - или продължаваш да плуваш или спираш да козиш.
М направи така...Най-добре е според мен..Плуването е страхотен спорти аз съм тренирала 5 години,но това е друга тема...Но според мен не трябва да ходиш в НСА,защото спортистите нямат особено голям умнсвен багаж и най-много да затъпееш покрай тях..Първоначално написано от balon4eee
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ти си решаваш, но ако аз бях на твое място щях да заложа на нормалното училище. Учи си пък пак ходи да тренираш, защото след време не се знае на какъв акъл ще сиПък и спортните гимназии нямат особено голям авторитет..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
много се извинявам за недоразбралите но НСА "Васил Левски" е университет и винаги е бил такъв....
http://www.nsa.bg/![]()
нз от къде имате инфо че в НСА се влиза след 7-8 класявно инфото ви е грешно....
може да има някакво спортно средно училище което има плуване но определено не е Националната Спортна Академия....![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от rubi
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
И тия 30 лева да не отиват само за треньора?!Първоначално написано от Lqlichka1
Ми то има поддръжка на басейн, заплати на персонал и още кво ли не, как той ще прибира всичко![]()
Помня сестра ми като тренираше даваше пари отделно за басейна, отделно за треньора все път.