.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Плуване

Плуване

От София съм и от 8год тренирам плувне. В отбор съм - Левски София и много обичам плуването . След 7клас исках да вляза в НСА (национална спортна академия ) с плуване ама наще не ми разрешиха. Сега съм 8 и искам след тази год да вляза там . Искам да питам има ли някой от тук , който е в НСА и да ми каже , може ли въобще след 8клас да дойда там и как ? Момиче съм .
    Според баша ми след тва 1во , че съм щяла да изляза тъпа като галош и 2ро че съм щяла да свърша като треньорка с мижава заплата .Е , вярно си е , че в тъпата ни страна няма почва за развитие на спорта ама като искам тва Майка ми пък мисли , че трябва да се занимавам с това , което ме влече и което ми е дадено от Бог ... т.е плване . Вие кво мислите ?
    phah

Ами за самото у-ще нищо не знам, но според мен не е трябвало да позволяваш на родителите си да ти забранят да отидеш там. Все пак ти го искаш това нещо.
    Stay up all night with the stars *

Абе, баща ти има грешно мислене.. Нашия господин от 40 човека отбор (само единия набор) по 30 лева на човек на месец.. И като сложиш и шапки и бански, плувбойси, глупости и то отива към 1 500 лева на месец. Само единия треньор.. Бе, както си решиш, според мене пак си се занимавай с плуване ама учи нещо друго, щото не се знае кво може да стане за напред.. Можеш да получиш травма, която да ти пречи и повече никога да не видиш басейн. Ти си решаваш

Има и избор да си уча в нормално даскало и да си остана в този отбор ...
    phah

Според мен е по-добре така - да учиш в нормално училище и да си останеш в отбора, ама както искаш ; )

Град
    в мечтите ти
    НСА не е ли университет
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Имаш избор - или продължаваш да плуваш или спираш да козиш.

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    М направи така...Най-добре е според мен..Плуването е страхотен спорти аз съм тренирала 5 години,но това е друга тема...Но според мен не трябва да ходиш в НСА,защото спортистите нямат особено голям умнсвен багаж и най-много да затъпееш покрай тях..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    М направи така...Най-добре е според мен.....Но според мен не трябва да ходиш в НСА,защото спортистите нямат особено голям умнсвен багаж и най-много да затъпееш покрай тях..
    +1

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    НСА не е ли университет
    NCAA

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ти си решаваш, но ако аз бях на твое място щях да заложа на нормалното училище. Учи си пък пак ходи да тренираш, защото след време не се знае на какъв акъл ще си Пък и спортните гимназии нямат особено голям авторитет..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

много се извинявам за недоразбралите но НСА "Васил Левски" е университет и винаги е бил такъв....
    http://www.nsa.bg/
    нз от къде имате инфо че в НСА се влиза след 7-8 клас явно инфото ви е грешно....
    може да има някакво спортно средно училище което има плуване но определено не е Националната Спортна Академия....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    много се извинявам за недоразбралите но НСА "Васил Левски" е университет и винаги е бил такъв....
    http://www.nsa.bg/
    нз от къде имате инфо че в НСА се влиза след 7-8 клас явно инфото ви е грешно....
    може да има някакво спортно средно училище което има плуване но определено не е Националната Спортна Академия....
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от Lqlichka1
    Абе, баща ти има грешно мислене.. Нашия господин от 40 човека отбор (само единия набор) по 30 лева на човек на месец.. И като сложиш и шапки и бански, плувбойси, глупости и то отива към 1 500 лева на месец. Само единия треньор.. Бе, както си решиш, според мене пак си се занимавай с плуване ама учи нещо друго, щото не се знае кво може да стане за напред.. Можеш да получиш травма, която да ти пречи и повече никога да не видиш басейн. Ти си решаваш
    И тия 30 лева да не отиват само за треньора?!
    Ми то има поддръжка на басейн, заплати на персонал и още кво ли не, как той ще прибира всичко
    Помня сестра ми като тренираше даваше пари отделно за басейна, отделно за треньора все път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си