.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

бясна съмм... приятеля ми е...

бива ли приятеля ми да е такъъвв....
    иинтересува се повече от приятелите си от колкото от мен.. ако не е баща му да ме викне той у тях моят няма да се сетии.. има ли смисъл да продължавам да му тиччам подир г.з. (попринцип се бяхме поскарали малко и се държеше зле обаче сега уш пак се държи добре.. само дето рядко се сеща да ми обръща внимание.. ) ???
    Видяхме се днес за малко и той трябваше да излиза.. добре да излиза нямам нищо напротив (напоследък го прави доста често, даже утре ще ходи на балкан и ми се ходеше с него и въпреки,че няма никакъв шанс да ме пуснат не си направи труда да каже абе идва ли ти се с мен, ще ми бъде приятно... )и от половин час му пращам палави смс-и като очаквам че има някакъв шанс да ме хване и да ме завлече у тях и да ми отдели днес малко време... даже се скарах с баща ми, защото напоследък излизам повече от обикновеното и даже още съм облечена и чакам моя любим да се сети да направи нещо..

еми според мен вече не се интересува толко от тебе...или пък иска да си почине малко...или можее да не те харесва ве4е и да те избягва..нз...поговори с него......

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и ся ние кво се очаква да направим?? ако си от пловдив ела у нас да си поиграем щом той не иска
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Paradise
    Пази достойнството си и не ходи подир мъже, които не се отнасят с теб, както трябва. Или поговори с него и му заяви, че се държи като задник и че няма да търпиш повече. Ако не се промени - бий шута.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Tvoq qvno e gei, 6tom ne iska da si igrae s teb
    The Spark

Не ходи подир него. Явно не се интересува толкова вече от теб ; ))
    Stay up all night with the stars *

Град
    Paradise
    А може и да има друга...

4овек осъзнава какво е имал едва когато го загуби
    според мен трябва да го оставиш за известно време да видиш как ще реагира-ако пак не се сети да те търси ...знаеш какво ще озна4ава това и какво ще последва
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Дълбините на канала :D

Re: бясна съмм... приятеля ми е...

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    ако не е баща му да ме викне той у тях моят няма да се сетии.. ..
    Аа я дай пак?!
    А ти сигурна ли си,че излиза с приятелите си...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Най-добре поговори с него.Постъпва супер глупаво и според мен не трябва да търпиш такова отношение.Ако уважаваш себе си не му позволяваи да се държи така към теб.Пак казвам поговори с него и ако няма промяна най-добре го остави.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

с тях излиза.. днес минах покрай тях и се бяха събрали всичките и се уговаряха за довечера..

попринцип не съм такава.. не съм тичала подир никой, даже обратното, но явно и на мен ми се намери майстора..
    имала съм и други момчета след него(държат се добре и ми угаждат... правят ми подаръци.. водят ме кадето искам, разхождаме се.. гледаме града от високо.. , но не е същотобез него..) не мога да спра да мисля за него и когато се държи хубаво просто умирам от щастие

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от babyvy
    еми според мен вече не се интересува толко от тебе...или пък иска да си почине малко...или можее да не те харесва ве4е и да те избягва..нз...поговори с него......
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    Враца
    Няма смисъл да продължаваш, той е глупак
    еlsy

Моя съвет е коренна промяна на тактиката До сега си го търсила - > изведнъж спри; до сега си била миличка.. и винаги на разположение - > сега бъди по резервирана... Спомени му колко прекрасен ти е бил деня... (в същия тоя ден не сте се виждали)
    Мисля, че ще се чатне по главата, че има шанс да те загуби... и ще се задейства :P Ако нищо не направи... значи просто е искал да те зареже... така че и в 2та случая не губиш
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

той е директен.. ако искаше да ме зареже щеше да ми го е казал вече сигурна съм, а и е такъв че не прави неща,който не му харесват само за да ми е хубаво на мен. Ако не искаше ваобще нямаше да ме прегръща така и да ме целува...

Супер фен Аватара на nymphadora
    не моем ти помогнем

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тва си е жива подигравка мен ако питаш.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Девойко-успокой се.
    Момчето иска да отиде на планина с приятели.
    Може пък да не иска, точно този път да си с него, не разбирам какво лошо има в това.На футбулни мачове, ако ходи, пак ли ще се тръшкаш да ходиш с него?!
    По-добре се съблечи /така де, дрехите за излизане/, пусни си някакво хубаво филмче, зарежи си някъде телефона и просто се радвай на живота, без излишно филмиране.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Явно интереса му към теб е отминал.По-добре е да се разделите.Очевидно е ,че май не е както преди.Недей да си съсипваш времето с такъв.От колко време сте заедно?
    Най-добре поговорете и го попитай дали още чувства нещо към теб и защо е така студен.
    ...и пак.. Сигурна ли си че излиза само с приятели?

приятелите преди всичко , дори и пред момиче....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Девойко-успокой се.
    Момчето иска да отиде на планина с приятели.
    Може пък да не иска, точно този път да си с него, не разбирам какво лошо има в това.На футбулни мачове, ако ходи, пак ли ще се тръшкаш да ходиш с него?!
    По-добре се съблечи /така де, дрехите за излизане/, пусни си някакво хубаво филмче, зарежи си някъде телефона и просто се радвай на живота, без излишно филмиране.
    Добър съвет даде Цвети,послушай я.Обаче,ако приятелят ти продължава така се замисли и направи нещо...

Според мен са го хванали лудите покрай тва хубаво време или пък просто иска малко релакс и после като се върне от планината да се надяваме да почне да ти отделя повече от времето си

Повече от фен Аватара на LitTleJ

Re: бясна съмм... приятеля ми е...

явно си му омръзнала.

Според мен няма смисъл да му тичаш по гъза .. спри малко да правиш квот' и да било и изчакай той да се сети за теб.
    Пък ако не го прави .. сещаш се ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си