- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последната книга, която сте прочели?
хаа тва го четох 1ви курсПървоначално написано от RichKidsOnLSD
![]()
най-добрата му, според мен, макар и малко тегава.Първоначално написано от GottXvernichten
Иначе аз препрочетох почти всичко, което имам на Реймънд Фийст - което са към 5-6 тома..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Колоните на сътворението![]()
I see the Red Sea part in front of me
I see the desert clouds bleed above me
I'm with the prophets on the final destiny
We'll fight the heathens and the ghost enemy!
е щом ще се хвалим какво сме почнали да четем
ДИС 1
ДИС 2
ЛА
ВА
АГ
С++
Последното което четах е "The Twilight Saga"... След прочитането ми на "Здрач" и "Новолуние" савсем законно, прочетах и "Затъмнение" и "Зазоряване" не, защото нямаше от къде да намеря книгите на английски а просто, защото не можех да се спра след "New Moon" Да бъде благословенно пиратството!![]()
![]()
![]()
Освен на Стефани Майер съм фен и на Стивън Кинг (които се мразят впрочем) и последната негова книга която прочетах е "Гняв", пак благодарение на пиратството....
![]()
![]()
![]()
оф, четенето на книги от компа винаги ми е било ужасно тегаво...не знам как издържате. аз или взимам от познат и ако ми хареса си купувам, или директно рискувам с покупка, стига да имам финансите.
в смисъл...за музика пак не е редно, но пак ми е по-"нормално" някак си, отколкото за литература..
Иначе тея дни си чета преговорно учебника по история О.о, но успоредно с това - "Джими Ръчицата".
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Съгнасна сам с теб. Не мога да кажа, че ми е приятно, друго си е когато усещаш хартията под пръстите си, но ако исках бързо бях принудена да го направя...
За четенето на книги,самият мирис ме вдъхновява..такъв един натрапчив и едновременно успокояващ.Иначе последната книга,която прочетох е "Неограничен достъп". Става на въпрос за сегашното,отгледано от интернет поколение.Страшно много ми повлия като начин на мислене,както и на повечето хора около мен.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Препрочетох ''Непокорни момичета'' за трети път![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ее, това си е хитро, да![]()
Стивън Кинг-То![]()
прочетох `Шестото клеймо`, оказа се интересно романче![]()
FOAD
в момента чета Граф Монте Кристо ... не съм и на половината...![]()
.!.
На Пратчет четох нещо.. да видя как е, но не ми е остави някакво по-специално впечатление. Развлекателно и дотам.
'Cus history is all dreams.'
счетоводни стандарти за малки и средни предприятия
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Кама Сутра![]()
![]()
шегувам се ами аз мразя да чета книги , но съм 7 клас и трябва да изчета всички задължителни книги искам или не...иначе книга не съм чела от 1 клас ама пак съм си отличничка
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Шифърът на Леонардо ... дочитам до 2 дни и почвам някаква за 13тия апостол ... нейм форготън
Някой чел ли е Сянкa на Кaрин Aлвтeгeн?
---
в момента чета Старецът и морето
Тъмната половина - Стивън Кинг.. \/
Обичм книги ала Стивън Кинг... и понякога се разтоварвам с тийн книжки..![]()
![]()
На Хемингуей,нали?Първоначално написано от Celence
Аз сега чета - 'Смърт край Нил'![]()
Хенри Милър "Plexus"
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
като видиш връбче, насираш ли се?Първоначално написано от unknowniff
много яка книжка е