- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последната книга, която сте прочели?
Морт-Тери Пратчет...или беше на Майкъл Скот 'Магьосника'...абе едно от двете.
Сега-J.R.R.Tolkien-The legend of Sigurd and Gudrun
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Модни битки на Каролин Ямполски. Увлекателно, леко, много съвременно четиво. Абсолютно приятно и неангажиращо, с много динамичен сюжет. В момента попрелиствам някоя страничка от Тютюн, а междувременно ще започна Колко е важно да бъдеш омъжена.
В момента чета Парфюмът на Патрик Зюскинд
Гордост и предразсъдъци![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
"Ана Каренина" на Толстой.
Audio ergo sum
Дж. Х. Чейс- Не дразни лъва
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Антигонаа сега New moon
![]()
"Мръсотията" - автобиографията на M
I do what I want, I do what I please
There ain’t a soul who will stop me
I take what I want, get whatever I need
There ain’t a soul who will stop me
Vanity Fair![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
stiv1n king - grobi6te za doma6ni lubimci mn qka kniga![]()
iskam tuk da popitam: prepora4aite mi nqkoq kniga na angliiski, nivo A3 sam.Ne sam sigurna kakva to4no da si vzema, za da razbera vse pak za kakvo stava vapros v knigata Prepora4aite mi ne6to
No MaN, No CrY!!!
\m/
Последно - „Пътеки на славата” от Джефри Арчър (много хубава книга, inspired by a true story)
Сега съм в процес на четене на "Прaвилaтa нa мистър Джoунс зa мoдeрния мъж" от Дилън Джoунс (нищо, че съм female xD, интерсна е)
Последно не помня коя,но сега чета една от задължителната литература(и напредам със скоростта на костенурка) и на Стивън Кинг-Мъртвата зона.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
"Мизъри" на Стивън Кинг.Мамка му,всичко,написано от него,е уникално добро.
Трябва да го прочета. Единственото, което не съм чела от списъка за 11ти клас.Първоначално написано от prk
![]()
Джони и умрелите на Тери Пратчет,а в момента Бумерангът на злото
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Още един глупак на Джеймс Чейс
Интересна книга е![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
терминатор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Нещо ново
като порасна искам да приличам на теб! може ли?Първоначално написано от Xishni4et0