.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Пак Любов

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]

Пак Любов

Знам, че звучи тъпо,но съм влюбена в едно момче от интернет.Живеем в различни градове, но не мога да спра да мисля за него.За пръв път се чуствам така. Помогнете ми !! Направо съм луда по него !! Как да го забравя !?!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Така става, защото бързо се привъзрваш към хората и се доверяваш. Ако не си седеше по цял ден на компа, а си излизаше надали ще си мислиш за него, и щеше да се влюбиш. Но все пак случва се, явно си на 12-13 години. Мисля, че знаеш, че няма смисъл. Така или иначе сте от различни градове, и надали ще се видите. Излизай по-добре, изтрий му скайп, просто няма смисъл. Любов от разстояние, рядко има. А и не вярвам да си толкова голяма, за да се жертваш по някакъв начин за тази "връзка". Само ще се нараняваш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не си влюбена. Изживей си... ммм, трепета, и той ще си мине от само себе си , след време.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Така става, защото бързо се привъзрваш към хората и се доверяваш. Ако не си седеше по цял ден на компа, а си излизаше надали ще си мислиш за него, и щеше да се влюбиш. Но все пак случва се, явно си на 12-13 години. Мисля, че знаеш, че няма смисъл. Така или иначе сте от различни градове, и надали ще се видите. Излизай по-добре, изтрий му скайп, просто няма смисъл. Любов от разстояние, рядко има. А и не вярвам да си толкова голяма, за да се жертваш по някакъв начин за тази "връзка". Само ще се нараняваш.
    съгласна съм много е права знам го от личен опит
    не ли от твоя град не става + ако пък се видите и нещо по серизно идва въпроса с парите пак ако и е скъпо тогава няма смисал

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Няма начин да го забравиш напълно, освен ако не си удариш главата достатъчно жестоко в някоя стена..., но можеш да го преодолееш. Ако имаш желание за нещо сериозно, а не просто чат за губене на време, пиши си с момчета от твоя град.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма смисъл..Любовта от разстояние е доста трудна и само напразно ще се мъчиш да поддържаш тази връзка..
    Най-добре е да се ориентираш към момче от твоя град..Да излизаш редовно с приятелите си,да се намериш някакво хоби и да се опиташ да си "разсееш" мислите си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Няма начин да го забравиш напълно, освен ако не си удариш главата достатъчно жестоко в някоя стена..., но можеш да го преодолееш. Ако имаш желание за нещо сериозно, а не просто чат за губене на време, пиши си с момчета от твоя град.
    Твоята идея направо ме разби

моя проблем е същия .. но наистина преодолей го .. иначе след време ще стане по - трудно .. при мен вече немога да му се разсърдя .. пробвала съм да не му пиша, но пак после му отговарям .. така че забрави го сега .. иначе както казах после ще ти е трудно !

Успех в забравянето !

Град
    Стара Загора ;]]
    mersii na wsi4kii ;]] poslashah s1wetiite wii ii uspqh ;]] sq se 4ustwam 4udesno ii ne mi puka ;]]

Супер фен
    Развличай се с неща ,които обичаш.И не прави повече тази грешка да се привързваш,като те отсвирят е много гадно после.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си