- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трикове с целувки..
Предварително се извинявам за малкото отклонение, което като цяло ще е леко далеч от смисъла на топика на темата! Просто на някои хора им е в характера да нападат!
МаРмАлАДке, искам да знаеш, че има едни личности наречени модератори, които си вършат доста добре работата (поне аз нямам оплаквания), НЯМА нужда от "редактори в сянка", които да се зяждат с потребителите!
Хилари, има книги за абослютно всичко, както и за начини и видове целувки! И като цяло от самото четене на всякъква литература не е излишно, а напротив, наистина има полза!
Асико, приятелю, ако желаеш да се правиш на някакъв "плей бой", определено "успяваш"! Вярвам, че подобни пояснения даваш и на по - малката ти сестра?! Нищо, то е за хубаво...
То се вижда, че е поправеноооо... няняняняняяяяПървоначално написано от mey_si
![]()
WTF..?! И поучения даже ми дават, пък аз бях забравила, че съм писала тук.![]()
други ден ще има тема отхапах парче месо от устната на гаджето ми какво да правяПървоначално написано от WhyNot
![]()
Какво имаш предвид под `трикове`?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ее чак толкова да я отваря...той човека ще вземе да се уплаши-може да си помисли,че ще го ядиПървоначално написано от cinderella_gugutka
иначе трикове няма наистина поне за мене.всеки се целува различно.
п.п-просто вкарваш езика си в устата му и почваш да го въртиш нагоре,надолу,наляво,надяс о,по часовниковата стрелка и т.н и наистина гледай да не хапеш да не си завираш езика чак в гърлото или примерно да го лигавиш (гадно е)
![]()
браво беПървоначално написано от p3rf3c7
![]()
![]()
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Най-големият трик е да е с чувство.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.