.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Град
    Bs - Immortal city
    naprao sajalqvam 4e go pro4etah... ujasno e potresena sam
    любовта е игра в която винаги лажат..

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    оо.. не мерси!
    Ужасно е!
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Сега съжелявам, че пуснах темата, май трябаше да пиша на ЛС... Знам, че е неприятно и на мен никак не ми допада... Извинявам се на всеки, който се е отвратил, ама какво да се прави, и това го има

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ^^ Кво се извиняваш ве човек, ами ако всички кажем "Ами не прекалено гнусно е, няма да се занимавам с такива неща" ще си затворим очите за един ужас. Света трябва да знае на какъв ужас са подложени милиони жени.

Град
    Стокхолм
    Еми благодаря че ме подкрепяш тогава... Всички някви изреваха и мен ми стана гадно. Не че не е нормалната реакция де, ама...

Град
    На слънцето :>
    Отвратително..
    Не мога да повярвам, че има хора с такива разбирания.
    Още повече,че това не е като да се е случвало някога..
    Явно се случва и днес....
    Просто отвратително.

mn mi e chudno makar i da e obqsneno zashto se obrqzvat jenite teq ludi li sa za kvo trqbva da rejat sramnite ustni ili klitora na jenata kvo znachenie ima kakva i e onaq rabota egati da ne sa se pravili te samiti ..
    I'm the one Love me ...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Xrisinka
    mn mi e chudno makar i da e obqsneno zashto se obrqzvat jenite teq ludi li sa za kvo trqbva da rejat sramnite ustni ili klitora na jenata kvo znachenie ima kakva i e onaq rabota egati da ne sa se pravili te samiti ..
    Всичко е въпрос на религия. При тях се смята, че жената е по-ниско същество от мъжа и няма право да изпитва удоволствие от секса. Родителите ги възпитават и така от поколение на поколение се предава начина на мислене. Ужасно е, но както пише и в статията, даже се бунтували някои народи, защото се забранявало обрязването

потресаващо...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Страната на Невъзможното
    Това е ужасно
    Питам се с каква съвест тези възрастни жени обрязват малки момиченца ?! Това е жестоко, дори дивите животни не причиняват такава болка на малките си.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Към автора: не се коси, че си пуснал темата. Тези неща трябва да се знаят. за мен това е нечовешка жестокост, независимо каква е целта. това не е нормално!!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Еми благодаря че ме подкрепяш тогава... Всички някви изреваха и мен ми стана гадно. Не че не е нормалната реакция де, ама...
    Никой не е изревал срещу тебе мой човек. Изревахме щот не можем да повярваме че е възможно в 21 век да се случва такова нещо ... Пази Боже направо ... останах разтърсена и потресена и изобщо не мога да асимилирам ...
    На тукашните момичета поне няма шанс някой да ги хване и да ги върже кат' животни , да ги разчекне и да им реже клитора с парчета стъкло без упойка , да ги шие с котешки черва и да им буха тръбички докато кървят и пищят от болка, и да им докарва десетки болеси и мъки през целия им живот!!! Но като си помислиш че тва се случва на милиони жени в момента, звучи като филм на ужасите направо .... Каква ти религия тука , какви ти ползи - няма ползи , тея всичките заслужват да ги убият с камъни... Наистина ли няма закон срещу това ???

Да ама женското обрязване го има само в изброените от теб страни..А мъжкото го има по целия свят...тея са некви болни там за тва :П

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    Да ама женското обрязване го има само в изброените от теб страни..А мъжкото го има по целия свят...тея са некви болни там за тва :П
    Не бягай от темата ... искаш обрязани пишки ние пък ще искаме обрязаната ти пичка ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

При мъжете обрязването може да е на религиозна основа или по свое желание. Идеята е дошла от арабите, щото в пустините пясъка влиза "навсякъде". При жените обаче мисля, че го имаше като идея като някъв вид "дар" към бог (пак рязаните(араби)). Ако се погледне от страната на нормален човек, това е вид касапщина!

лелеее ужассс

Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от TheBestFriends
    Това е ужасно
    Питам се с каква съвест тези възрастни жени обрязват малки момиченца ?! Това е жестоко, дори дивите животни не причиняват такава болка на малките си.
    Най-долното в случаят е, че това им е насадено в главите. Те вярват в това, начин на мислене и живот им е. Това е жалкото. Стане ли ти нещо начин на живот край. И при тея изроди така. Магически кръг е и не знам дали ще се измъкнат от нещастието... Щото тея дърти жени, дето обрязват момиченцата и те са били така осакатени, ама ето - прилагат го и те.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    Не бягай от темата ... искаш обрязани пишки ние пък ще искаме обрязаната ти пичка ...
    Обаче няма въобще никаква база за сравнение. Самата манипулация на мъжкото обрязване се извършва къде-къде по цивилизовано ,а последствията върху организма и здравето са къде-къде по-малки и причините за него са поне малко по-обосновани. А това за което говорим тук не е нищо друго освен касапщина от психично болни.

Град
    Свищов
    Как може дори да сравнявате мъжкото и женското обрязване? Нямат нищо общо!!!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Как може дори да сравнявате мъжкото и женското обрязване? Нямат нищо общо!!!
    Нали е обрязване... докат жените ревете че искате обряани мъже...защо ние мъжете да не искаме обрязани жени .... ????
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен
    Град
    SF
    Бе вие сте луди, кой реве, 4е иска обрязани мъже?!

Робинята на Quench

Преди всичко това е на основата да не се изпитва удоволствие от самата жена. Това за мен е много брутално. Мравя всяко насилие върху личноста независимо от кого и в каква форма

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Бе вие сте луди, кой реве, 4е иска обрязани мъже?!
    И аз това се чудя. Аз не рева!

Град
    Стокхолм
    Е четете последните теми (много съм изненадан, че толкова хора се вълнуват от това обрязване) ама имаше много коментари, че обрязаният пенис изглеждал по-добре, дори смешни изказвания като например, че обрязаният доставял повече удоволствие при секс. Няма да пускам цитати да не става ча толкова спам, просто вижте за какво иде реч в темите за мъжкото обрязване...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си