.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Всъщност не е от хигиенична гледна точка или за да не излизат малките срамни устни... Правено е, защото се е считало, че жената не трябва да изпитва сексуално удоволствие. В Египет още се прави...
    И не само в Египет!

Не бих легнал с момиче, което не изпитва сексуално удоволствие. Пред това нещо предпочитам вибрираща вагина от секс магазин.

anonymous768631
    Guest
    А тя изпитва сериозно удоволствие, нали?
    И защо не би? Мотиви?
    Пък и те половината симулират оргазъм.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Това е... нямам думи да го опиша Повече от ужасно и отвратително... Нашата мила родина може да е зле в много отношения, но заради такива изродщини като това се радвам че съм родена тука... Направо главата не ми го побира тия хора съвест имат ли? А чувства нещо така да им се намират? Не знам как може да се навиеш да подложиш детето си на такова нещо... Егати и религията, егати и чудото...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    А тя изпитва сериозно удоволствие, нали?
    И защо не би? Мотиви?
    Пък и те половината симулират оргазъм.
    Остави удоволствието за малко-много нормални жени,не го изпитват.Но ти би ли спал с момиче,което трябва да разрежеш и да я гледаш през цялото време как се гърчи от болка?
    Е, да няма да я режа аз? И да, ще спя.

П.П.: Виж, GossipGirl89, то те повечето накрая може и да не са знаели какво си отстраняват. След като никой ги няма, те няма и да знаят за какво служат. И в главите им се записва просто, че това трябва да го правят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си