- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да му се извиня..но как :(
ами.. просто му се извини по най-милия начин и толкова... просто следващия път не допускай да стават такива работи... напълно те разбирам... и аз съм в същото положение....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ами кажи му, че щом ревнуваш, значи има защо (демек, че го обичаш, но го кажи, ако го чувстваш наистина), извини се още веднъж и си поговорете
Успех!
Ами кажи му, че щом ревнуваш, значи има защо (демек, че го обичаш, но го кажи, ако го чувстваш наистина), извини се още веднъж и си поговорете
Успех!
Поговори с него и му се извини и му обясни защо си постъпила така... по-добро решение май няма...поне аз не се сещам за някоя по-умна постъпка...
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Ще го напиша за пореден път - държиш се като идиот и после искаш да сте заедно. Бе хора има чувства и гордост, тва не са ви бонбончета да си играете с тях.
По темата - вече си го загубила. Прави, струвай каквото искаш. Ако той реши, ще ти даде втори шанс, но както казах - малко вероятно е според мен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House