- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хапчета за бързина и динамика
здравейте , искам да ви попитам за някакви хапчета или нещо такова за бързина и динамика , както и за упражнения които ще ми помогнат да стана по бърз и да повишът динамиката в движенията ми и мисленето ми ... ако има някой който може да ми помогне да пише !
Благодара предварително
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
0.0 идеалния спорт за динамика, рефлекси, светкавично мислене е
тениса на маса
Най-добре потренирай и малко тенис и ще видиш резултата
вече сам се учувдвам на уменията си![]()
Вчера бъркам в щкафа за солта и без да искам бутам една чиния и
веднага с лявата ръка хващам чинията дукато пада![]()
Днеска се бръснах и си взимам одеколона, но без да исках
го бутнах и си подложих стъпалото да омекоти падането и
одеколона нищо му няма![]()
И колко такива случай имам
Имам усещането, че ако пада със силата на гравитацията имам
предостатъчно време да направя нещо по въпроса
Нямам тромави движения въпреки, че съм леко пълен
Мани креатина поспортувай още
След време ще се кефиш, че си спортувал много![]()
точно искам по-бързо мислене и по голяма пъргавост така да се изразя ..то креатина е за мускулна маса пък аз изобщо не искам да качвам килограми ....
креатинът сам по себе си не е за мускулна маса. Има различни креатинови формули. Това, което всеки креатин прави, е че спомага за образуването на АТФ - универсален източник на енергия. И ако все пак мислиш, че поради една или др причина креатинът не е за теб, тогава се ориентирай към едни хапчета, мисля че с магнезии бяха не съм сигурен, днес ще ходя да си купувам глутамин и ще използвам случая да попитам.
Но помня, че беше точно подходящо за бойни спортове, в които се изисква висока концентрация, бърза реакция и усещане за тайминг. Така че това като че ли е за тебе![]()
благодаря много ще чакам да кажеш какво са казали![]()
Нали се сещаш, че хапчетата няма да ти помогнат заПървоначално написано от yaho
бързото мислене и рефлексите
Незнам, но аз си предпочитам всичко да ми е натурално![]()
Екстази
Този който не пада, не се изправя.
Разбира се, че мисленето и рефлексите се влияят от веществата, които приемаме. И всичко разбира се е натурално, когато се говори за хранителни добавки. С лекарствени средства не се занимавай![]()
http://www.mma-bulgaria.com/resource...0%BA%D1%81-mma
И естествено концентрация и спокойствие.. ^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
стромба (или винстрол) зимат спринтьорите.. : )
indeedПървоначално написано от smeshnik
![]()
фаида няма ..Първоначално написано от yaho
![]()
Теййй шййй ... хяхх
Вари се грамни някаде. К точно креатинат е за маса когато взимаш мусколните клетки се пълнят с течност и мусколът нарастваПървоначално написано от Myrth
![]()
![]()
![]()
Между другото аз не разбирам много, но само като му видяхПървоначално написано от Radovg
името си викам това е нещо изграждащо ..
щот идва от глагола
"Криейт" и доста неубедително погледнах, но
си викам "Какво пък" :P
//И продължавам да се опитам да ти пробутам тениса ..![]()
Преди да ма пращаш да се гърмя някъде, върви да се информираш по-добре. Креатин монохидратът задържа вода като страничен ефект, основното му свойство е образуване на АТФ (ако изобщо знаеш какво е това...). Има много други видове креатин, например кре-алкалин, който НЕ задържа вода, но значително увеличава силата и експлозивността.
креатин
СТРОМБА БЕ !!!!!!!!![]()
Аааа тенис на маса ???? Маи от други вещества са тези резки движения ...Първоначално написано от zero
Пък и плюс това ще говориш доста ... Въобще ще станеш супер сръчно и раговорливо момче ...Първоначално написано от Funkdoc
twa koeto ti trq e efedrin![]()
liverpool
има едни хапчеета дето на момичетата им растат косми по ташаците от тяхне ти тряят бе по-добре си бягай по бавно, но не си овреждай организма
Kato ne si Sporten tip nikoi hap4eta nqma da ti pomognat![]()
Хапчета за бързина и динамика не знам да има... може с креатин да пробваш той дава експлозивност. Иначе за упражнение най-добре си купи едно въже за скачане и почвай да скачаш като гледаш с всеки ден да го правиш по-бързо и по-бързо, дори и 2 завъртвания с важето на един скок да правиш. От това не може да не станеш по бръз, а и ще започнеш да се концентрираш по-лесно![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki