Здравейте Не мога да преценя дали имам нужда от съвет или просто да си излея душата на някого,но реших да напиша и моя проблем.Преди месец и няколко дни тръгнах с едно момче..досега по-свестен от него не съм срещала..Не си мислете,че съм някоя наивница-За толкова време той едвам успя да ми спечели доверието,защото живота ме направи такава-да не вярвам на никого..Но той ми показа,че е различен,колкото и да не ми се вярваше..Сега да премина към проблема..веднъж излезнахме аз,той,негови приятели и мои приятелки заедно на кафе..Моите фр са по-особени..имам чуството,че се мислят за перфектни..и никoй,с които те не се зарибяват не им допада..Ест и тези момчета не им допаднаха въобще,въпреки че са супер свестни..И така..те повече не пожелаха да излизат с мен и гаджето ми.Както и да е,ще си кажете,но..когато приятелките ми искат да излезнем заедно,искат да сме само по женски..гаджето ми уважи това наше решение,но става мн кофти..Защото те искат нон-стоп да съм с тях,а ако има начин въобще и да не излезна с приятеля ми..И става така,че се чудя как да се разпокъсам между тях и него..Ако излезна повечко с единия,другия ще се разсърди..Цял месец сам така,и не мога да намеря решение..Цял месец караници..с приятелките ми ест..И то не със всички,а само с най-добрата ми...Имам чуството,че не може да ми влезе в положение..И кто кажа,че ще излизам с него еди кога си,постоянно се сърди..Ето снощи например..бяхме излезнали по жеснки,и им казах,че вечерта ще поизлезна час-два и с него..като наближи да ставам,най-добрата ми фр се разсърди..естествено..разка звам на приятеля ми..той ме пита какви приятелки са ми те,щом не ми желаят шастието..вече и аз това започах да се питам.. Сега,докато говорих с приятеля ми по телефона,,му казах,че ще излизам пак с момичетата..и с него пак ще може да се видим чак вечерта..Той не заслужава така да го зае****м заради тях..И просто се чустваше,че е обиден..но ми каза ,,Няма нищо,излез си и с тях..\"..Мс на тези,които успяха да го дочетат..Дали ще ми дадете съвет или не ми е почти все едно,просто трябваше да го напиша..