.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Поредната тема по повод Свети Валентин....

Сега...по повод тоя светъл празник искам да ви помоля да спрете да пускате безброй малоумни теми за "Свети Валентин"
    1.Ние не знаем (няма как да знаем и не искаме да знаем) на какъв подарък би се зарадвало вашето гадже!
    2.Ние не знаем (няма как да знаем и не искаме да знаем) дали ще ви подари подарък,ако сте от скоро заеднО!
    3.Ние не знаем (няма как да знаем и не искаме да знаем) какво възнамерявате да му подарите...нямаме мнение по въпроса!
    4.Ние не знаем (няма как да знаем и не искаме да знаем ) дали сладурът от съседния клас ще е свободен на 14...!

Смятам че говоря от мнозинството на форума...И че на всички сте втръснали с хилядите си еднакви малоумни теми...В крайна сметка вашите гаджета са си ваши гаджета...редно е вие най-добре да ги познавате и да знаете какво би им харесало...И вашия живот си е вашия живот,затова че ще му/и предложите на Свети Валентин нас не ни касае...
    Харесва ми форума,доста често посещавам този раздел,обаче от миналия месец до сега не се трае...То не бяха хиляди и хиляди теми по повод 14,пълни със всевъзможни глупости...Има хора,които наистина имат СЕРИОЗНИ проблеми и някой и друг съвет не би им бил излишен....А заради гореспоменатите темички,наистина важните неща остават на заден план,а 60% от форума се чудят дали ваша снимка в рамка би зарадвала Пламенчо/Ванчо/Стефчо .... или пък Сийка/Дорка/ЛилинцетуУуУУу
    Е вземете си една поука...поспрете се малко...то тва не се търпи...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Уау рли?
    The Spark

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах браво мацка... Мислех си и аз да напиша една темичка ама вече я има..
    P.S. Не се обиджайте тези с гореспоменатите теми... просто си мисля че една тема за подаръци за Св.Валентин ще е достатъчна...

да и аз мисля,че много се прекалява с текива теми...

Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ох.. добре! Вярно е всичко.
    btw преди да влезна в темата като видях заглавието направо исках да убия този,които е писал темата,защото мислех,че пак е свързано с тия тъпи подаръци.. валентинки и другите му глупости.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Aз пък мисля , че тая тема е безсмислена . Ако някой иска да пита нещо ще го направи, а няма да гледа тая "аттентион сеекинг" тема
    The Spark

А така! Или просто подераторите да направят една важна тема ПОДАРЪЦИ !
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    =D> Напълно съгласна съм с авторката!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Бравоооо!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Aз пък мисля , че тая тема е безсмислена . Ако някой иска да пита нещо ще го направи, а няма да гледа тая "аттентион сеекинг" тема
    Аз, откакто пуснаха третата тема за този празник си мисля,че са излишни...

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Ами не е ътеншън сийкинг тема,просто наистина ми втръсна със темичките от тоя род-светивалентинския...
    Сега и аз имам приятел,обаче не питам наляво-надясно кво да му подаря и дали да правим секс на 14-ти Тъпо е....Нямам нищо против празника,просто смятам,че който го празнува....би трябвало да го осъществи като по-интимен...и не е работа на целия форум да се занимаваме с "любовта на живота" на някоя 13-годишна,която тепърва открива магията на Свети Валентин : )))

Град
    40 Miles from the Sun
    Тази тема е не по-малко безсмислена от всички останали за Свети Валентин. ^^

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Тази тема е не по-малко безсмислена от всички останали за Свети Валентин. ^^
    мхм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си