.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

извенение-към момиче

Дайте ми съвет как да се извеня на момичето което харесвам, и която ми е много близка, тъй като ми е сърдита и ядосана много,как ще бъде по добре по телефона или незнам как помогнете.Как да постъпя в този моментБлагодаряви!

Град
    Велико Търново
    кажи какво е станало?за какво сте се скарали?
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    кажи какво е станало?за какво сте се скарали?
    най кратко става дума за това че и пращах смс и се и обаждах по време на работа и тя се ядоса много и сега ми е сърдита, а аз просто исках да и дам нещо за да я зарадвам

даваш ни мн малко информация... кажи повече за проблема си и ще ти помогнем... извЕнете, ама извЕнете се пише с "И" !
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Re: извенение-към момиче

Цитирай Първоначално написано от hitriq
    как ще бъде по добре по телефона или незнам как
    на живо ще е по добре.......друг е въпроса дали тя ти е толко сърдита, че да не иска да те вижда...нз

Като се видите и се извини. Не вярвам да ти е чак тооооолкова сърдита за такова нещо.Недей по телефона или по скайп.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Викни я в "Море от любов"
    The Spark

На живо, с цветенце ще се почувства супер уважавана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си