- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика ... защо никой не я цени
Попринцип не обичам да каня момичета на кафе (за мен това е начин на убиване на времето) и по този начин да я свалям както се казва. Предпочитам разходка примерно с букер цветя или кино....с пакет пуканки.
Странното е, че повечето девойки са ми се изсмивали в лицето като им го предложа това ... "ха и къде ще ходим" "иии кой филм ще гледаме...а не не"
Кофти...грешката в мен ли е ?
Аз изобщо пък не смятам,че е грешка това че обичаш романтиката.АЗ лично я обожавам.Просто може би попадаш точно на момичета,които не я харесват.ЗАтова преди да започнеш връзка с дадено момиче,опознай я и разбери далии са ви общи интересите,за да знаеш как да подходиш към нея!![]()
Руса кукличка
Искам да те черпя затова,че не си като всички други с баналните покани за кафета...Аз и не ходя на кафета с момчета вече...Банално ми стана....Предпочитам кино,както каза някакъв хубав филм да гледаме...Изкефи ме наистина много. =D>![]()
Най-добре преди да започнеш връзка ,разбери дали харесва романтиката или не.Причината не е в теб!Пък и не мисля,че си единственият ,който я харесва.Приятелят ми също обича романтиката,пък и не е само той.
НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ! аз всъщност се учудвам как си попадал на момиче,което не обича романтиката.Повечето сме толкова чувстителни създания,че едно цвете би ни пратило в рая.Намери си по -нежно,по-мило,по-чувстително момиче,което да те разбира и обича такъв какъвто си.БЕз да хленчи непрекъснато,да капризничи и да ти опорства.![]()
Руса кукличка
Не ви ли писна да се самоистъквате
Бъди себе си и това,че си романтик не го приемай ,като нещо лошо.Радвай му се!![]()
Руса кукличка
Пока ни е привечер да излезете на разходка из парка, а ако имате късмет може да гледате залезаДруго си е да идеш на кино, както казваш 1 пуканки и кола
На кафе може само 1-2 пъти ако си много притеснен как ще изтълкува романтиката
![]()
Пока ни е привечер да излезете на разходка из парка, а ако имате късмет може да гледате залезаДруго си е да идеш на кино, както казваш 1 пуканки и кола
На кафе може само 1-2 пъти ако си много притеснен как ще изтълкува романтиката
![]()
О братле не знам за другите,ама аз супер много мразя да ходя на кафе...и кат ми каже некой:аре да хоим на по кафенце![]()
Сигурно е,щото не ме свърта на едно място,не знам.
То4но това е,написал си темата за да ти кажат си4ки "о колко си романти4ен,о всяко моми4е си ме4тае за мом4е като теб".Според мен проблема въобще не е в киното,съмнявам се някое моми4е ако наистина те харесва да не иска да отиде,според мен ти самия си проблема,а не моми4етатаПървоначално написано от RusiMC
Не мисля че ще можеш да издържиш цяла вечерта чак до изгрева
![]()
Аз обожавам да ходя на кино ама мочетата като че ли нещо не са ентусиазирани от идеята и все ме гледат странно. Единия не яде пуканки и не пие газирано , другия ме оставя да избера филма и после ми разправя колко бил зле, третия ми казва да реша какво да правим на срещата и после ми съобщава че не обича да ходи на кино..
Пффф много глупаво!![]()
А на разходка според мен е супер сладко ама само 1 се е съгласявал с ентусиазъм и се разхождахме 2 часа из моя квартал и беше много добре![]()
Абе всички искат да се забият в някое кафе а аз не обичам много-много да ходя защото го намирам за скучно...
Защо ги мързи да измислят нещо по-така... Аз имам 100 идеи за хубава, романтична среща а като предложа нещо и все ми викат "Ееее що не на кафе..."![]()
аз обичам навсякъдекафе, кино, разходка- няма значение, даже е хубаво да има разнообразие. само на кафе омръзва. само че и аз като slun4ice не се сещам за много момчета, на които им се ходи на кино например.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Примерно, аз първо каня на кафе не заради друго ама много се притеснявам и първо трябва да разчупяледа
Предлагам лятото да си направи форумна среща, ама романтична![]()
Щях да приема ма съм далечкоПървоначално написано от RusiMC
![]()
Аз съм ЗА романтична форумна среща лятото![]()
Аз бях 1вият който се кандидатира, а ти си 1вата кандидатка значи с теб сме 1вата 2ка, така сега чакаме другите
ПП: приятел имаш ли си ?
Хм..аз също обожавам романтиката ,но не и прекалената романтика..бтв аз имам друг проблем като : Аз ще платя! ...мразя да ми плащат сметката![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]