.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Романтика ... защо никой не я цени

Попринцип не обичам да каня момичета на кафе (за мен това е начин на убиване на времето) и по този начин да я свалям както се казва. Предпочитам разходка примерно с букер цветя или кино....с пакет пуканки.
    Странното е, че повечето девойки са ми се изсмивали в лицето като им го предложа това ... "ха и къде ще ходим" "иии кой филм ще гледаме...а не не"
    Кофти...грешката в мен ли е ?

ne e v teb : )

Град
    Велико Търново
    Аз изобщо пък не смятам,че е грешка това че обичаш романтиката.АЗ лично я обожавам.Просто може би попадаш точно на момичета,които не я харесват.ЗАтова преди да започнеш връзка с дадено момиче,опознай я и разбери далии са ви общи интересите,за да знаеш как да подходиш към нея!
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Аз изобщо пък не смятам,че е грешка това че обичаш романтиката.АЗ лично я обожавам.Просто може би попадаш точно на момичета,които не я харесват.ЗАтова преди да започнеш връзка с дадено момиче,опознай я и разбери далии са ви общи интересите,за да знаеш как да подходиш към нея!
    +1
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Искам да те черпя затова,че не си като всички други с баналните покани за кафета...Аз и не ходя на кафета с момчета вече...Банално ми стана....Предпочитам кино,както каза някакъв хубав филм да гледаме...Изкефи ме наистина много. =D>

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Просто може би попадаш точно на момичета,които не я харесват.
    Ами то значи съм с е*aхти кофти късмета

Град
    Велико Търново
    Най-добре преди да започнеш връзка ,разбери дали харесва романтиката или не.Причината не е в теб!Пък и не мисля,че си единственият ,който я харесва.Приятелят ми също обича романтиката,пък и не е само той.
    НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ! аз всъщност се учудвам как си попадал на момиче,което не обича романтиката.Повечето сме толкова чувстителни създания,че едно цвете би ни пратило в рая.Намери си по -нежно,по-мило,по-чувстително момиче,което да те разбира и обича такъв какъвто си.БЕз да хленчи непрекъснато,да капризничи и да ти опорства.
    Руса кукличка

Тема на друг разговор е какво момиче да си намеря Не исках да прозвочи като проблем...дадох пример с мен Но добри съвети (за които съм се сещал безброй пъти), но нещо ми куца изпълнението

Не ви ли писна да се самоистъквате

Град
    Велико Търново
    Бъди себе си и това,че си романтик не го приемай ,като нещо лошо.Радвай му се!
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Ако за теб това е самоизтъкване...

Град
    Инкогнито
    Пока ни е привечер да излезете на разходка из парка, а ако имате късмет може да гледате залеза Друго си е да идеш на кино, както казваш 1 пуканки и кола На кафе може само 1-2 пъти ако си много притеснен как ще изтълкува романтиката

Град
    Инкогнито
    Пока ни е привечер да излезете на разходка из парка, а ако имате късмет може да гледате залеза Друго си е да идеш на кино, както казваш 1 пуканки и кола На кафе може само 1-2 пъти ако си много притеснен как ще изтълкува романтиката

Град
    Дълбините на канала :D
    О братле не знам за другите,ама аз супер много мразя да ходя на кафе...и кат ми каже некой:аре да хоим на по кафенце
    Сигурно е,щото не ме свърта на едно място,не знам.

Цитирай Първоначално написано от RusiMC
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Ако за теб това е самоизтъкване...
    То4но това е,написал си темата за да ти кажат си4ки "о колко си романти4ен,о всяко моми4е си ме4тае за мом4е като теб".Според мен проблема въобще не е в киното,съмнявам се някое моми4е ако наистина те харесва да не иска да отиде,според мен ти самия си проблема,а не моми4етата

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    ако имате късмет може да гледате залеза
    А защо не и изгрева

Град
    Инкогнито
    Не мисля че ще можеш да издържиш цяла вечер та чак до изгрева

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз обожавам да ходя на кино ама мочетата като че ли нещо не са ентусиазирани от идеята и все ме гледат странно. Единия не яде пуканки и не пие газирано , другия ме оставя да избера филма и после ми разправя колко бил зле, третия ми казва да реша какво да правим на срещата и после ми съобщава че не обича да ходи на кино..
    Пффф много глупаво!
    А на разходка според мен е супер сладко ама само 1 се е съгласявал с ентусиазъм и се разхождахме 2 часа из моя квартал и беше много добре
    Абе всички искат да се забият в някое кафе а аз не обичам много-много да ходя защото го намирам за скучно...
    Защо ги мързи да измислят нещо по-така... Аз имам 100 идеи за хубава, романтична среща а като предложа нещо и все ми викат "Ееее що не на кафе..."

Мега фен
    аз обичам навсякъде кафе, кино, разходка- няма значение, даже е хубаво да има разнообразие. само на кафе омръзва. само че и аз като slun4ice не се сещам за много момчета, на които им се ходи на кино например.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

slun4ice чи аз да те заведа Е другия петък ще излиза "Петък 13-ти"

Град
    Инкогнито
    Примерно, аз първо каня на кафе не заради друго ама много се притеснявам и първо трябва да разчупяледа

Предлагам лятото да си направи форумна среща, ама романтична

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от RusiMC
    slun4ice чи аз да те заведа Е другия петък ще излиза "Петък 13-ти"
    Щях да приема ма съм далечко

Аз съм ЗА романтична форумна среща лятото

Град
    Инкогнито
    Аз бях 1вият който се кандидатира, а ти си 1вата кандидатка значи с теб сме 1вата 2ка , така сега чакаме другите

ПП: приятел имаш ли си ?

Хм..аз също обожавам романтиката ,но не и прекалената романтика..бтв аз имам друг проблем като : Аз ще платя! ...мразя да ми плащат сметката
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

За сметката и аз обичам да плащам понякога ама да не се учат така
    Или още повече че като идят че плащам дай сега...коктейлчета ликьорчета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си