- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика ... защо никой не я цени
![]()
а аз се чудя как да му кажа да не ми плаща
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
За мен е ок да ме черпи на първата среща но след това ми става неудобно вече...![]()
П.П.: Нямам приятел ама май съм ти какичка![]()
И аз мисля така...Първоначално написано от slun4ice
На кой си какичка![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Нали знаеш хвани си кака да те отракаТакъв ни е късмета
Мислех че си на 18-19 години
Сега да не се отметнеш
ПС на 20 ще съм![]()
Първоначално написано от Jesus
Йес!На 19 съм тя година правя 20
![]()
Евала пич, аз също предпочитам дългите разходки и гледаме на филм , друг е въпроса , че в моя град няма кино и гледаме в нас на пц-то.
пп Момче съм.
Охо.. много малко момчета са като теб :P
Гордей се,че си такъв.![]()
Това,че няколко патки не разбират какво е истински мъж .. не значи,че трябва да се променяш.![]()
и аз съм така, чуя ли `аре на кафенце` иПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
но иначе обожавам романтиката :P
Аууу като чуя това "Айде на кафенце" се побърквам...Мразя да ходя на кафета... не мога да си представя да кисна в някое кафе час и повече...
Иначе не е в теб грешката... на мен ми допада идеята разходка или кино...
Така че си намери някоя мацка която ще хареса това което и ти харесваш да правиш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Най-малкото имам хубави нокти :PПървоначално написано от Jesus
![]()
А снимки съм си сложила в тийнАйДи и в темата за снимки на аватара ми не е като да се вижда нещо![]()
Айде стига спам. До лятото има време![]()
и аз говорех за теен...
Ще цитирам 1 съфорумка, ама нз дали тя е съгласна ама "Романтиката е за времето, когато неможе да правим сеkc"
А не може ли да е за времето ПРЕДИ да правим секс? :P Едното не изключва друготоПървоначално написано от Jesus
![]()
m az nikoga ne sum hodila na kino6te mi e interesno nqkoi ako me pokani,no kvo protiv imate kafetata
az puk se kefq da hodq (moje bi za6otto hodq rqdko poneje moite fr su6to ne obi4ta mnd a hodim..)
![]()
Cruel Intentions
Лятото като правим романтична форумна среща ще ти намерим някой да идете на киноПървоначално написано от mysterious93
![]()
някой??що пък ще се групираме по двойки??няя се ограничаваме яПървоначално написано от Jesus
![]()
иначе не е същото..аз ако чакам на форума ехеее
мн ще е зле работата значи
по - добре да отида на кино с някоя фр (макар че и там не искат
)
Cruel Intentions
Е така почнахте да ми завиждате че съм със Слънчице![]()
ПС базикам се
ами да отдавна съм си я заплюлаПървоначално написано от Jesus
но айде о тмен да мине
![]()
![]()
с по-малки букви не можа ли да го напишеш?
Cruel Intentions
Споко хора за всички ще има не се карайте![]()
еми всъщност аз ценя много романтиката и даже страшно много се радвам ,заото моя също я цени ... колко жалко 4е е толкова зает сега за да излиза с мен![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
ти откога си модератор??преди 1 час сякаш не бешеПървоначално написано от slun4ice
![]()
Cruel Intentions
обожавам романтиката.. обожавам свещи.. обожавам рози. обожавам да ми говори за нас... ообожавам да лежим и да се гушкаме и да ми гали косата...
и моя до скоро беше невероятно романтичен и ме е карал да се чувствам просто.. абе това със сигурност е любов, обаче нещо напоследък се държи отдръпнато![]()