- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика ... защо никой не я цени
Не е в теб грешката, а в тях, защото никой не се е държал така с тях и защото и те не знаят как да се държат и какво да очакват.![]()
Жени. Всички хленчат за романтика, като я получат не знаят какво да я правят.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
пич,нямаш грешка и романтика си има просто трабва са зярязиш от някой,като гаджето ми,и осъзнаваш колко ценен е всеки момент![]()
СъгласнаПървоначално написано от what3ver
![]()
грешката не е в теб .. редовната реплика е `` аре на кафе `` .. то тва ако е романтика.. не си виновен че днешното поколение е едно такова никво
![]()
Първоначално написано от mysterious93
Тя заслужава да е модераторрр.
![]()
![]()
Оле от къде си бе ... не не стига глупости грешката не е в теб просто повечето момичета са такива и те не знаят кфо искат не се обвинявай дано и ти срешнеш подходящата която да цени точно тези качества .. на мен лично вече ми е омръзнало да ме канят по кафета да седим и да се гледаме умно без да знаем кфо да си кажем но май за да свалип някоя това е начина айде успехи за напред :P
Романтиката я ценя.Дори я практикувам то затова освен че обичам вълците има нещо романтично в тях.Без романтика ко сме..нищо.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
+1Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Има безброй момичета,които само могат да мечтаят да попаднат на момче като теб.Романтиката се цени.Въпроса е какво момиче си избрал.Просто някои не я харесват.Грешката не е в теб.
Аз залагам 100% романтика...Без романтика нищо не става...
Гадно , но истина - РОМАНТИКАТА Я НЯМА ВЕЧЕ !!! А на теб шапка ти свалям ,че си то малкот на брой романтични момчета... И какво ли не бих дала за някое мило романтично момче , но те са изключитена рядкост.
Каква е тази зависимост повечето момичета да казват че искат да получават романтика, а когато е получат неможе да е познаят. Приятеля ти да ти подари 1 цвете, това пак е романтично или пък да се разхождате хванати за ръце, романтика на всякъде около вас само трябва да се вгледате![]()
Грешката е в тях (според мен). Аз лично предпочитам разходки и т.н. кафенетата не са мен..Но всеки е с различни предпочитания все пак. Романтиката все още я има, но рядко има кой да я оцени.
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
мдаа... да подчертая, че романтика не се намира на дансинга на дискотеката![]()
Аз я ценя бе))
По принцип романтиката се усеща повече малко като поузрееш на 20-25, започват доста и различни неща да ти се виждат романтични за разлика отпреди, особено ако имаш човек до себе си![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз мисля, че не е в теб. Едно кино ми звучи много добре, а и разходка също. Само дето при първото като гледате филм много по-малко ще говорите и накрая все едно нищо не е станало. А пък при разходката букета май е прекален - т'ва би засрамило момичето. Ако първата среща е провървяла като да си личи, че се харесвате - на втората може с букет.![]()
определено не я ценя...да не кажа мразясъжалявам това съм аз и това е моя стил.... приятеля ми си пада малко романтик като теб... но аз не съм такава...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да кажем , че разходката е по-благоприятен начин да й заявиш нположителното си отношение. Трудностите идват от това , че някои момичета не обичат разходките, защото да кажем носят високи обувки, които не са подходящи за разходка.
Поканата за кино може да й звучи вулгарна и веднага да прави асоциация с популярната реплика " Какво ще кажеш за кино и секс. А може и да пропуснем киното".
Кафето е покана за общуване. То също може да бъде романтично, но за първа среща е подходящо, защото едновременно заявява интерес, но и държи на благоприлично разстояние.
Повечето момичета са научени , че трябва да искат д аопознаят момчето, преди да мус е хвърлят на врата. Затова искат да си говорят.
Та... ако искаш поканата ти да е успешна, трябва да й дадеш възможност да говори. Мястото до някъде е без значение. Опитай се да се съобразиш с нейния начин на живот, за да й е най-комфортно. Примерно - ако тя самата често ходи на разходки, поканата за разходка с теб , би била съвсем добре приета. Ако обаче ежедневието й е предимно в кафенето, тогава може й да не й хареса такава покана.
Според мен най-добрата тактика е просто следната:
- Искаш ли да излезем някой път заедно ( не се оточнява къде или как ).
- Ами, да , защо не ( примерен отговор)
- Удобно ли ти е петък вечер на МОЛа?
И така, когато се срешнете можеш да предложиш кино, разходка или кафе и да видиш тя самата на кое ще реагира най-добре.
Успех!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ммм не си попаднал на подходящо момиче .. не се притеснявай .. те са изкривени не ти .. продължавай в същия дух ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<