.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Не е в теб грешката, а в тях, защото никой не се е държал така с тях и защото и те не знаят как да се държат и какво да очакват.
    Жени. Всички хленчат за романтика, като я получат не знаят какво да я правят.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

пич,нямаш грешка и романтика си има просто трабва са зярязиш от някой,като гаджето ми,и осъзнаваш колко ценен е всеки момент

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Не е в теб грешката, а в тях, защото никой не се е държал така с тях и защото и те не знаят как да се държат и какво да очакват.
    Жени. Всички хленчат за романтика, като я получат не знаят какво да я правят.
    Съгласна

грешката не е в теб .. редовната реплика е `` аре на кафе `` .. то тва ако е романтика .. не си виновен че днешното поколение е едно такова никво

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Споко хора за всички ще има не се карайте
    ти откога си модератор??преди 1 час сякаш не беше
    Тя заслужава да е модераторрр.

Как да е вчера теглих една майна на поредната да ми е честито

Оле от къде си бе ... не не стига глупости грешката не е в теб просто повечето момичета са такива и те не знаят кфо искат не се обвинявай дано и ти срешнеш подходящата която да цени точно тези качества .. на мен лично вече ми е омръзнало да ме канят по кафета да седим и да се гледаме умно без да знаем кфо да си кажем но май за да свалип някоя това е начина айде успехи за напред :P

разбира се, че грешката не е в теб

Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    а аз се чудя как да му кажа да не ми плаща
    и аз съм така

Романтиката я ценя.Дори я практикувам то затова освен че обичам вълците има нещо романтично в тях.Без романтика ко сме..нищо.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Най-добре преди да започнеш връзка ,разбери дали харесва романтиката или не.Причината не е в теб!Пък и не мисля,че си единственият ,който я харесва.Приятелят ми също обича романтиката,пък и не е само той.
    НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ! аз всъщност се учудвам как си попадал на момиче,което не обича романтиката.Повечето сме толкова чувстителни създания,че едно цвете би ни пратило в рая.Намери си по -нежно,по-мило,по-чувстително момиче,което да те разбира и обича такъв какъвто си.БЕз да хленчи непрекъснато,да капризничи и да ти опорства.
    +1
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Без романтика ко сме..нищо.
    Добър въпрос

Има безброй момичета,които само могат да мечтаят да попаднат на момче като теб.Романтиката се цени.Въпроса е какво момиче си избрал.Просто някои не я харесват.Грешката не е в теб.

Град
    В сърцата на хората.
    Аз залагам 100% романтика...Без романтика нищо не става...

Най-яко в морската за ръце и

Гадно , но истина - РОМАНТИКАТА Я НЯМА ВЕЧЕ !!! А на теб шапка ти свалям ,че си то малкот на брой романтични момчета... И какво ли не бих дала за някое мило романтично момче , но те са изключитена рядкост.

Град
    Инкогнито
    Каква е тази зависимост повечето момичета да казват че искат да получават романтика, а когато е получат неможе да е познаят. Приятеля ти да ти подари 1 цвете, това пак е романтично или пък да се разхождате хванати за ръце, романтика на всякъде около вас само трябва да се вгледате

Ходенето по кафета си е чиста загуба на време...

Град
    Sofiq
    Грешката е в тях (според мен). Аз лично предпочитам разходки и т.н. кафенетата не са мен.. Но всеки е с различни предпочитания все пак. Романтиката все още я има, но рядко има кой да я оцени.
    I am myself, and I make my own ways!!! =)))

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мдаа... да подчертая, че романтика не се намира на дансинга на дискотеката

Аз я ценя бе ))

По принцип романтиката се усеща повече малко като поузрееш на 20-25, започват доста и различни неща да ти се виждат романтични за разлика отпреди, особено ако имаш човек до себе си
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

И аз мисля, че не е в теб. Едно кино ми звучи много добре, а и разходка също. Само дето при първото като гледате филм много по-малко ще говорите и накрая все едно нищо не е станало. А пък при разходката букета май е прекален - т'ва би засрамило момичето. Ако първата среща е провървяла като да си личи, че се харесвате - на втората може с букет.

определено не я ценя...да не кажа мразя съжалявам това съм аз и това е моя стил.... приятеля ми си пада малко романтик като теб... но аз не съм такава...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Да кажем , че разходката е по-благоприятен начин да й заявиш нположителното си отношение. Трудностите идват от това , че някои момичета не обичат разходките, защото да кажем носят високи обувки, които не са подходящи за разходка.
    Поканата за кино може да й звучи вулгарна и веднага да прави асоциация с популярната реплика " Какво ще кажеш за кино и секс. А може и да пропуснем киното".
    Кафето е покана за общуване. То също може да бъде романтично, но за първа среща е подходящо, защото едновременно заявява интерес, но и държи на благоприлично разстояние.
    Повечето момичета са научени , че трябва да искат д аопознаят момчето, преди да мус е хвърлят на врата. Затова искат да си говорят.
    Та... ако искаш поканата ти да е успешна, трябва да й дадеш възможност да говори. Мястото до някъде е без значение. Опитай се да се съобразиш с нейния начин на живот, за да й е най-комфортно. Примерно - ако тя самата често ходи на разходки, поканата за разходка с теб , би била съвсем добре приета. Ако обаче ежедневието й е предимно в кафенето, тогава може й да не й хареса такава покана.
    Според мен най-добрата тактика е просто следната:
    - Искаш ли да излезем някой път заедно ( не се оточнява къде или как ).
    - Ами, да , защо не ( примерен отговор)
    - Удобно ли ти е петък вечер на МОЛа?
    И така, когато се срешнете можеш да предложиш кино, разходка или кафе и да видиш тя самата на кое ще реагира най-добре.
    Успех!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ммм не си попаднал на подходящо момиче .. не се притеснявай .. те са изкривени не ти .. продължавай в същия дух ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си