- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика ... защо никой не я цени
Романтиката се цени..макар и по малко от преди... ти явно не си попаднал на точния човек..![]()
Ааааа глупостиИма хора,които ценят романтиката и аз съм една от тях
![]()
![]()
![]()
Ахъ. От вратата за краката.Първоначално написано от RusiMC
По принцип киното, букетите и всички останали чудесии са за по късен етап. Ако го направиш на някоя от първите срещи...лошо за теб. Романтиката се цени и то много. Проблема е че не бива да я навираш в лицето на момичето още на първата среща, защото тотално си покопаваш почвата под краката. Затова една неангажираща разходка в парка примерно, намери си повод да посетиш някой МОЛ и я покани да ти помага в избора за новия панталон... После като се поразговорите малко, много вероятно е сама да ти предложи да идете някъде(кафе, кино, боулинг, билард), а ако не - ще иска да го чуе от теб. Разликата е че вече сте се опознали малко и тя ти има някакво доверие. НЕ си откривай колелото сам.
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от RusiMC
Руси, я земи се стегни беТо романитката си я има още, но може би по-малко са момичетата, които я ценят. Ти защо бързаш толкова ми е въпросът? Ами виж как ще тръгне разговорът, опознай момичето и то може и да се окаже, че и тя е романтичка. Мен примерно ме дразни някой така като вече е предначертал някакви планове, предпочитам повече импровизацията и спонтанните решения къде да излезем, какво да правим. За мен това разкрива същността на човекът срещу мен.
![]()
П.С. много цунки и като са чуем щe ти обесня аз някои работи![]()