.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Романтиката се цени..макар и по малко от преди... ти явно не си попаднал на точния човек..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ааааа глупости Има хора,които ценят романтиката и аз съм една от тях

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Романтика ... защо никой не я цени

Цитирай Първоначално написано от RusiMC

Кофти...грешката в мен ли е ?
    Ахъ. От вратата за краката.

По принцип киното, букетите и всички останали чудесии са за по късен етап. Ако го направиш на някоя от първите срещи...лошо за теб. Романтиката се цени и то много. Проблема е че не бива да я навираш в лицето на момичето още на първата среща, защото тотално си покопаваш почвата под краката. Затова една неангажираща разходка в парка примерно, намери си повод да посетиш някой МОЛ и я покани да ти помага в избора за новия панталон... После като се поразговорите малко, много вероятно е сама да ти предложи да идете някъде(кафе, кино, боулинг, билард), а ако не - ще иска да го чуе от теб. Разликата е че вече сте се опознали малко и тя ти има някакво доверие. НЕ си откривай колелото сам.

И така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от RusiMC
    Как да е вчера теглих една майна на поредната да ми е честито

Руси, я земи се стегни бе То романитката си я има още, но може би по-малко са момичетата, които я ценят. Ти защо бързаш толкова ми е въпросът? Ами виж как ще тръгне разговорът, опознай момичето и то може и да се окаже, че и тя е романтичка. Мен примерно ме дразни някой така като вече е предначертал някакви планове, предпочитам повече импровизацията и спонтанните решения къде да излезем, какво да правим. За мен това разкрива същността на човекът срещу мен.

П.С. много цунки и като са чуем щe ти обесня аз някои работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си