- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- относно фитнеса и дупето
При стягането все пак се изгарят мазнините и се заместват с мускулна маса.Може да не ходиш всеки ден или ако има човек,който изготвя програми да ти изготви.Аз от утре ще тръгвам на фитнес и програмата струва 5 лв за изготвянето и.![]()
Ами незнам не съм много вежа в тази област отскоро всех да се интересувам от фитнес защото имам нужда от стягане на тялото,по добре ако има човек които изгитвя програми във този фитнес да ти изготвят според това което искаш да постигнеш![]()
По-голямо дупе по-арно бе,само да не е някфо огромно като капак на казан "Брокс",иначе бива.
Мен много много не ме кефат некфи малки,големи колкото двете ми колена едно до друго.
Ся за стягането,да може да поработиш малко да го стегнеш,щото не е много хубаво да е много луфтесто,ама не и много стегнато - като рибарски възел.
Е екстра де,по-мускулесто,като некои те закача,праас един дзадник и припадаПървоначално написано от indecent
![]()
е не ми се подигравай бе .. аз не съм дебела ... 47 кг съм .. висока съм 162 см .., но искам да ми стане стегнато дупето , по мъничко , преди като ходех на фитнес си беше станало идеално .. но сега нещо тези няколко дни се натоварих мн .. правих мн упражнения за дупе .. и явно от това е станало така ...
Ооо идеална си!Първоначално написано от indecent
Е как шш ти се подигравам бе,нема такова нещо.
Мойта препоръка е да си го оставиш такова.
Средна работа,нито много дебело,нито много слабо и стегнато.
Такива по пухкавки са ми любимите,не че и други не харесвам ...![]()
Да дойда аз,да мерим по моите шепичкиПървоначално написано от indecent
![]()
![]()
^ hehehe![]()
po temata: vazmojno e da e ot tova.. emi po4ini si malko i ne prawi samo trenirovki za dupeto ti a kato cqlo za da ima nqkakuv balans pone.. za da gorish kalorii a ne samo da se stqgash..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Nablqgai na kardio trenirovkite.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
И аз съм на това мнение,но не съм лесбийка деПървоначално написано от Jesus
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Омфг.. нема 'се опрайте и тва си еПървоначално написано от indecent
Поредната МЕГА суетна кифла
![]()
Ами по-добре е да няма нищоПървоначално написано от Jesus
имането е хубаво относно гърдите
никъф фитнесПървоначално написано от indecent
за задник ще кажеш на батко си да те оправя отзаде по 2-3 пъти дневно...
Хубаво е да имаш стегнато и мускулесто дупе,ако спреш да ходиш на фитнес на мястото на мускулната маса ще се появи мазнина...Първоначално написано от indecent