- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсам на Elseve
Искам да попитам дали сте използвали този балсам и дали сте доволни. http://prikachi.com/files/587841k.jpg
Да,преди около година,не намирах никаква разлика с балсам и без балсам,да ти кажа,по-хубаво от бадемовото масло няма.
пробвай балсамите на Sunsilk .. аз лично съм много доволна от тях !!![]()
но както казва SoFarSoG00d .. бадемовото масло е най-добре![]()
от аптеките можеш да си намериш всякакви масла.
има един трик за добавяне на 2-3 капки масло в шампоана за супер ефект,пробвай !![]()
Имам сьщия но не го ползвам защото от него не мога да си среша косата..мирише хубаво но не ми харесва.![]()
Не съм го пробвала, от шампоаните Elseve съм много доволна и по-точно розовия, но нямам впечатления от балсамите. Лично аз ти прпоръчвам на Нивеа, аз използвам този за кестенява коса, много хубава ми става косата от него![]()
Интересно. Малко повече информация за бадемовото масло ?Първоначално написано от mimichi
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ами знам,че е хубаво преди слагане да се загрее леко на парна баня,да стане приятно топло,слага се на косата,може да я загърнеш с нещо и така цяла нощ.Доста е полезно.След това като плакнеш косата добави и малко оцет и става невероятен блясък.Абе домашните маски са най-яки,поне нямат химия и измислени съставки.Аз от тези балсами се отказах,вземала съм си и един ,който беше към 70лв,пак ефект нулев.Всичко е реклама и манипулация.Първоначално написано от nikinkaaa
да хубаво е да се загрее маслото и да се нанесе върху дължините на косата,но не в корените след това с кърпа,може и да не се престоява цяла нощ,но го отмии после, аз оцет не бих използвала а някакъв мек натурален шампоан леко разреден