- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- срамни устни
мн ме е срам но искам да споделя че едната ми срамна устна е по далга от другата и това е напално видимо разликата е голяма![]()
плс искам мнения и от двата пола(девствена съм) това ще прече ли в секса?![]()
и има ли вероятност от някакви подигравки
мерси предварително :P![]()
yambolia-та е прав! няма нищо срамоно, няма нищо лошо, при повечето момичета е така. Няма да ти пречи никога и никак в секс или нещо друго. Нямаш повод за притеснения![]()
Нищо ти няма.Не съществуват напълно симетрични части от тялото,така,че не трябва да се тормозиш.
Залепи по-късата с тиксо.. да са упъва към по-дългата.. Очаквания ефект ще дойде след Х дена...
И аз мисля да не правиш глупави забележки..Първоначално написано от yambolia
Mисля,че тук мога да споделя и моя проблем.На едната ми топка растат повече косми от колкото на другата...смисъл има видима разлика.Една е почти гола,а другата силно и гъсто окосмена.Какво да направя?
това за мъжете не е така.Съжалявам че те разочаровам но си в грешкаПървоначално написано от sensationwhite
![]()
Не е по-голямо но ВИНАГИ едното виси повече от другото, гаранция!Първоначално написано от x3eme
Това е така, за да може примерно при случаен удар, едното да понесе повече и да предпази другото. Мъжът може и с един тестис да бъде пълноценен. Прочети по темата, абсолютно вярно е
Не се притеснявай.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
махни космите наполовина от едната топка и махнатите косми ги залепи на другата където няма.. 50/50Първоначално написано от Bu7cher
Cruel Intentions
и аз имам малка разлика межде малките срамни усттни не се притеснявай така те е създал Бог значи така си по-хубава пък и ако човека ,с който правиш секс те обчиа няма да му пречи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Винаги има разлика между лявата и дясната страна на тялото, било то по-голяма или по-малка. Така че няма за какво да се вкарваш в няк'ви филми![]()
edva li shte ima podigravki nali vse pak ti shte si s chovek s koito naistina se obichate i uvajavate a za sramnite ustni mila noshto ne moje da se napravi prosto ti ne mojesh da izberesh kavi da sa ti sramnite ustni taka che ne se pritesnqvai![]()
I'm the one Love me ...
normalno emn momi4eta sa taka
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Не бих видял нищо смешно.. и ако някой ти се изсмее трябва да е абсолютен простак и да не те зачита като жена.. това, че има разлика .. еми честно казано.. на никой мъж топките му не са еднакви.. така, че мацка няма от какво да се притисняваши ти казвам, защото не останаха много момичета, които да не са девствени.. направи го с някой, който наистина обичаш...
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
mai i momichetata iskat da sa s CAMEL TOE samo4e stoi nqkaksi falshivo
jenen ama ne sum iskal,jena mi me nakara
Моите срамни устни са големи колкото предните да ви попитам нормално ли е?a otnostno do avtorkata:ne se pritesnqvai pri pove4eto e taka![]()
направи си операция за изрязване на срамните устни.