.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

срамни устни

мн ме е срам но искам да споделя че едната ми срамна устна е по далга от другата и това е напално видимо разликата е голяма
    плс искам мнения и от двата пола(девствена съм) това ще прече ли в секса?
    и има ли вероятност от някакви подигравки
    мерси предварително :P

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    yambolia-та е прав! няма нищо срамоно, няма нищо лошо, при повечето момичета е така. Няма да ти пречи никога и никак в секс или нещо друго. Нямаш повод за притеснения

Град
    Wonderland
    Нищо ти няма.Не съществуват напълно симетрични части от тялото,така,че не трябва да се тормозиш.

Залепи по-късата с тиксо.. да са упъва към по-дългата.. Очаквания ефект ще дойде след Х дена...

Град
    то не е град,а джунгла...
    нормално е.

Цитирай Първоначално написано от yambolia
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    Залепи по-късата с тиксо.. да са упъва към по-дългата.. Очаквания ефект ще дойде след Х дена...
    Мисля , че не е нужно да даваш тъпи съвети.
    И аз мисля да не правиш глупави забележки..

Mисля,че тук мога да споделя и моя проблем.На едната ми топка растат повече косми от колкото на другата...смисъл има видима разлика.Една е почти гола,а другата силно и гъсто окосмена.Какво да направя?

пхах, при мъжете еното мъдо е по големо почти винаги ма те хората са си казали.. "перфектни няма"

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    пхах, при мъжете еното мъдо е по големо почти винаги ма те хората са си казали.. "перфектни няма"
    това за мъжете не е така.Съжалявам че те разочаровам но си в грешка

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    това за мъжете не е така.Съжалявам че те разочаровам но си в грешка
    Не е по-голямо но ВИНАГИ едното виси повече от другото, гаранция! Това е така, за да може примерно при случаен удар, едното да понесе повече и да предпази другото. Мъжът може и с един тестис да бъде пълноценен. Прочети по темата, абсолютно вярно е

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не се притеснявай.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

отпусни се малко и не се впрягай за глупости

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Bu7cher
    Mисля,че тук мога да споделя и моя проблем.На едната ми топка растат повече косми от колкото на другата...смисъл има видима разлика.Една е почти гола,а другата силно и гъсто окосмена.Какво да направя?
    махни космите наполовина от едната топка и махнатите косми ги залепи на другата където няма.. 50/50

Cruel Intentions

ем начи аз съм некав крив заеби

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз имам малка разлика межде малките срамни усттни не се притеснявай така те е създал Бог значи така си по-хубава пък и ако човека ,с който правиш секс те обчиа няма да му пречи
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Винаги има разлика между лявата и дясната страна на тялото, било то по-голяма или по-малка. Така че няма за какво да се вкарваш в няк'ви филми

edva li shte ima podigravki nali vse pak ti shte si s chovek s koito naistina se obichate i uvajavate a za sramnite ustni mila noshto ne moje da se napravi prosto ti ne mojesh da izberesh kavi da sa ti sramnite ustni taka che ne se pritesnqvai
    I'm the one Love me ...

Това не е никакъв проблем.На света няма две еднакви неща.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Повярвай ми, момчето, като те види гола, че му се даваш, за нищо на света няма да започне да ти се смее или да ти мери срамните устни с каква разлика са.

Спокойно.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Един ташак тежи средно между 20 и 35 грама, дълъг е между 3,5 и 5 см. и има температура между 33 и 35 градуса. При 85% от мъжете левият е по-голям от десния.

кха, кхам.....

normalno e mn momi4eta sa taka
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Не бих видял нищо смешно.. и ако някой ти се изсмее трябва да е абсолютен простак и да не те зачита като жена.. това, че има разлика .. еми честно казано.. на никой мъж топките му не са еднакви.. така, че мацка няма от какво да се притисняваш и ти казвам, защото не останаха много момичета, които да не са девствени.. направи го с някой, който наистина обичаш...
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

mai i momichetata iskat da sa s CAMEL TOE samo4e stoi nqkaksi falshivo
    jenen ama ne sum iskal,jena mi me nakara

Моите срамни устни са големи колкото предните да ви попитам нормално ли е?a otnostno do avtorkata:ne se pritesnqvai pri pove4eto e taka

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    направи си операция за изрязване на срамните устни.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си