Zdraveite na vsi4ki ;} Syjalqvam,ako temata se povtarq,no imam edin problem.Nqkoi ot vas znae li ne6to protiv belezi.No nqmam prevdi stari belezi ot padane i t.n. ,koito se premahvat s kozmeti4ni operacii,a belezi ot pypki-syvsem malki belezi,koito ostavat.Moite sa malki lilavi petynca,koito nz kak da premahna.Molq vi pomognete mi ;}
не зная как да ги премахнеш,но можеш да ги прикриеш с фон дьо тен.
Руса кукличка
Emi az im slagam korektor,a Fon dio ten ne polzvam,za6toto ne iskam da si razvalqm kojata.No mi se iska da gi premahna napylno
Имам приятелка със същия проблем и въпреки,че си купува само хубави фон дьо тени пак не се прикриват добре...най-добре питай в някоя аптека за подходящ кремПървоначално написано от angelcheeee_93
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Hey ne me pla6i,4e ostavat za cql ojivot...6te otka4a.Maika mi naprekysnoto me uspokoqva,4e s vremeto 6te se mahnat...Te ne sa mn golemi i gadni i si li4at samo ot blizo.Nadqvam se s nqkakyv krem ili ne6to podobno da gi premahna
SoFarSoG00d Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 6:42 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Contratubex.
moje li da mi dade6 podrobnosti za nego ?Kakva cena e i deistva li ?
Зависи от кога са белезите и колко упорито се мажеш,ако белезите са много стари,няма да ти помогне,за цената не знам,само помня,че баща ми е ползвал за белег на лицето и сега го няма,но както казах трябва белегът да е пресен.
Mi te sa mi nai-mn ot mesec-dva
Ами по-добре е да се консултираш с дерматолог,той да прецени какво точно трябва да ползваш,има доста разнообразни продукти за белези,но всичко зависи от дълбочина,място,големина и др.
наистина е най-добре да се говори с дерматолог... иначе за белези се препоръчва химичният пилиг...
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Пробвай с Achromin.Помага страшно много.Много съм доволна.Няма да ти остане нищо.Мен ми го препорича лекар преди време.![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
sladurana_be Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 7:04 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Пробвай с Achromin.Помага страшно много.Много съм доволна.Няма да ти остане нищо.Мен ми го препорича лекар преди време.
blagodarq ti mn :}} shte go probvam ::} Znaesh li kakva cena e?