.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: мода 2009

мода 2009

Кажете какво е модерно тази година...Като цвят , слънчеви очила обувки и т.н....

ПС съжалявам ако има такава тема ама аз не намерих

мерси

не ме интересува.. не следя модните тенденции.. миналото лято като всички бяха жълти,зелени и лилави направо ми се повръщаше.Дано това лято пак да няма такива гадости.
    Както се казва: Глупавият го облича модата,умният се облича сам. ( никой не искам да обидя,а просто за това се сетих )

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    не ме интересува.. не следя модните тенденции.. миналото лято като всички бяха жълти,зелени и лилави направо ми се повръщаше.Дано това лято пак да няма такива гадости.
    Както се казва: Глупавият го облича модата,умният се облича сам. ( никой не искам да обидя,а просто за това се сетих )
    е и аз съм така...а инече направих темата щото ми е интересно тая година кво ше има

Голям фен Аватара на akinom
    На едно място пише ''модерният е синият цвят'', на друго , че бил жълтият, има и някакви колебания за лилаво- циклалем
    Едно е сигурно: черното си остава на мода, а колкото до обувките - ще са модерни тези с връзки ( ако ме разбирате де летни едни такива.. много сладки.. )
    В каквото и да се облечеш, модно или не , най- важното е да се чувстваш се добре в него!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Не знам за модните тенденции, не ме вълнуват, но какво пречи да потърсиш информация в интернет? Google, Yahoo, ... А и една разходка по магазините би била достатъчна, за да разбереш какво е модерно.
    Btw, бях чела във в. "24 часа", че ключовите думи за 2009 са: "Жълто, малки коли и студени погледи." - so, сдобий се с малка кола, жълти дрешки и студен поглед и 100% ще си в крак с модата.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

модата за коса 2009 - в блогчето ми

Град
    Инкогнито
    Модата е с възможно най-малко дрехи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми