- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мода 2009
Кажете какво е модерно тази година...Като цвят , слънчеви очила обувки и т.н....
ПС съжалявам ако има такава тема ама аз не намерих![]()
Както се казва: Глупавият го облича модата,умният се облича сам. ( никой не искам да обидя,а просто за това се сетих )![]()
е и аз съм така...а инече направих темата щото ми е интересно тая година кво ше имаПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
В каквото и да се облечеш, модно или не , най- важното е да се чувстваш се добре в него!![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Не знам за модните тенденции, не ме вълнуват, но какво пречи да потърсиш информация в интернет? Google, Yahoo, ... А и една разходка по магазините би била достатъчна, за да разбереш какво е модерно.
Btw, бях чела във в. "24 часа", че ключовите думи за 2009 са: "Жълто, малки коли и студени погледи." - so, сдобий се с малка кола, жълти дрешки и студен поглед и 100% ще си в крак с модата.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
модата за коса 2009 - в блогчето ми![]()