.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен
    Град
    Своге
    В 5-6 клас се водехме така
    Иначе кво да мисля,забавляват ме и то много ...смЕх
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Наистина, като викат и се лигавят е доста кофти.. но не всички са такива, пак почнахте с общите знаменатели..

Селянията е пълна ! Повечето го правят,за да привличат вниманието на ''пичовете''.А пък,когато се качат в транспорта е още по страшно. Понякога ми идва да започна масово унищожение !

Град
    In the middle of Nowhere
    В 4-5ти клас и ние бяхме такива Детски историй...Сега сме най-много по 3..Не им обръщам внимание,просто няма смисъл...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    от тея ми се гади.. особено като ги чуя как си говорят ''муцкаа биЦам те маааа'' или ''бубУуУуУ мноУ си те лоффф" - блаааа
    +1 idva mi da gi.. pravqt se na interesni i si mislqt 4e sveta e v krakata im,a vsu6tnost izglejdat tolkova jalki otstrani...

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от DeathRogue
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    от тея ми се гади.. особено като ги чуя как си говорят ''муцкаа биЦам те маааа'' или ''бубУуУуУ мноУ си те лоффф" - блаааа
    +1 idva mi da gi.. pravqt se na interesni i si mislqt 4e sveta e v krakata im,a vsu6tnost izglejdat tolkova jalki otstrani...
    точно

Само не схванах кое е селянското на няколко смеещи се момичета? Като им е смешно да не се смеят ли? Пък много сте негативни значии И аз като излезна с приятелки (е сега не са по 10 наведнъж) и като ни стане смешно се заливаме от смях, и не можем да спрем. Много често чувам коментари от типа ' Тия къде се намират? ' , ' Да не са дрогирани ' и т.н., страшно много се дразня така като стане - какво ми държат сметка друсана ли съм, на висок глас ли се смея . . . .
    Stay up all night with the stars *

зависи и от мацките, като им е смешно защо да не се смеят? ест хипер ми се повдига като почнат "лоффкам си те ве мацинкааа" ама кфо да ги правим... сякакви ги има и колкото и да ги плюем на тях не им пука

тфа е само докато сте ученици....после всеки си поема посоката и от най-добри приятелки остават добри познати!
    иначе забелязвам че днешната младеж много се влияе от американските филми!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен
    Ми трябва да ги видя, за да кажа какво мисля за тях Искам да кажа, че зависи какви точно за тези момичета. Тези, които си говорят на "Муцкааааа" и мен ме дразнят, даже и да не са 10 на едно място Иначе не мисля, че има нещо лошо група приятелки да се съберат и да се посмеят малко..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    селяния
    typi kifli
    (sun)~{}*

Град
    /-/-/-/-/-/-/
    Дразнят МНОГО

Според мен наистина си зависи и от самите момичета. Много често сам виждала такива женски СТАДА които направо ти лазят по нервичките колкото и да се опитва6 да си спокоен, но има и от нормалните които правря много добро впечатление дори и на мен. За жалост обаче 1вия вид се 99%

Град
    Wonderland
    Честно казано,на мен са ми доста смешни,като се има предвид,че повечето се обличат еднакво,гримират еднакво,абе направо клонинги,които се мислят за голяма работа и се фръцкат пресилено.

Мега фен Аватара на Infinity
    Обаче тука всички сте мноого завистливи гъзове!!Аз мисля,че при тези момичета винаги е забавно,весело и никой не можа да им забрани да бъдат позитивни и весели тинейджъри,,аа да и не знам защо винаги като се заговори за по-голяма група момичета дори и да се смеят веднага правите асоциация с "кифли" еми не всички са такива,,а пък и да са такива тяхна си работа!Вие си гледайте вашите паници и толкова
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Обаче тука всички сте мноого завистливи гъзове!!Аз мисля,че при тези момичета винаги е забавно,весело и никой не можа да им забрани да бъдат позитивни и весели тинейджъри,,аа да и не знам защо винаги като се заговори за по-голяма група момичета дори и да се смеят веднага правите асоциация с "кифли" еми не всички са такива,,а пък и да са такива тяхна си работа!Вие си гледайте вашите паници и толкова
    Темата е какво мислим за тях?Аз мисля,това което съм написала.

Това е грозно един пат приятелят ми наплю едни такива

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    селяния
    +1. До една са кифли, само мятат боклуци наляво надясно и викат така, че да ги чуе целия квартал. Няма лошо да са приятелки и да имат компания, ама айде малко по-кротко.
    +1

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Е-е-е 1 дето да не ги оплю
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на Hilary_
    Тъпи кифли... селянки... и всичко от този тип..

група от 9 момичета вървят по центъра хилат се кат надрусани дранкат глупости и тва не им стига и едната решава че ша засили кефа и удоволствието като изпее една песничка.Цитирам: "Той си пие ракия аз му права чикия.. и т.н. "(нещо тая песничка несвързана ама ко да се прай ся нали им прай кеф)ако говориш за такива момичета-игнорирам ги.Не ми се занимава с тях,само дето им завиждам че не притежавам тяхната огромна интелигенстност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си