- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за групите момичета
В 5-6 клас се водехме така![]()
Иначе кво да мисля,забавляват ме и то много ...смЕх
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Наистина, като викат и се лигавят е доста кофти.. но не всички са такива, пак почнахте с общите знаменатели..![]()
Селянията е пълна ! Повечето го правят,за да привличат вниманието на ''пичовете''.А пък,когато се качат в транспорта е още по страшно.Понякога ми идва да започна масово унищожение !
![]()
В 4-5ти клас и ние бяхме такиваДетски историй...Сега сме най-много по 3..Не им обръщам внимание,просто няма смисъл...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+1 idva mi da gi..Първоначално написано от Jumbie483
pravqt se na interesni i si mislqt 4e sveta e v krakata im,a vsu6tnost izglejdat tolkova jalki otstrani...
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Само не схванах кое е селянското на няколко смеещи се момичета? Като им е смешно да не се смеят ли? Пък много сте негативни значииИ аз като излезна с приятелки (е сега не са по 10 наведнъж) и като ни стане смешно се заливаме от смях, и не можем да спрем. Много често чувам коментари от типа ' Тия къде се намират? ' , ' Да не са дрогирани ' и т.н., страшно много се дразня така като стане - какво ми държат сметка друсана ли съм, на висок глас ли се смея . . . .
Stay up all night with the stars *
зависи и от мацките, като им е смешно защо да не се смеят? ест хипер ми се повдига като почнат "лоффкам си те ве мацинкааа" ама кфо да ги правим... сякакви ги има и колкото и да ги плюем на тях не им пука![]()
тфа е само докато сте ученици....после всеки си поема посоката и от най-добри приятелки остават добри познати!
иначе забелязвам че днешната младеж много се влияе от американските филми!![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ми трябва да ги видя, за да кажа какво мисля за тяхИскам да кажа, че зависи какви точно за тези момичета. Тези, които си говорят на "Муцкааааа" и мен ме дразнят, даже и да не са 10 на едно място
Иначе не мисля, че има нещо лошо група приятелки да се съберат и да се посмеят малко..
![]()
typi kifliПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
(sun)~{}*
Според мен наистина си зависи и от самите момичета. Много често сам виждала такива женски СТАДА които направо ти лазят по нервичките колкото и да се опитва6 да си спокоен, но има и от нормалните които правря много добро впечатление дори и на мен. За жалост обаче 1вия вид се 99%![]()
Честно казано,на мен са ми доста смешни,като се има предвид,че повечето се обличат еднакво,гримират еднакво,абе направо клонинги,които се мислят за голяма работа и се фръцкат пресилено.
Обаче тука всички сте мноого завистливи гъзове!!Аз мисля,че при тези момичета винаги е забавно,весело и никой не можа да им забрани да бъдат позитивни и весели тинейджъри,,аа да и не знам защо винаги като се заговори за по-голяма група момичета дори и да се смеят веднага правите асоциация с "кифли" еми не всички са такива,,а пък и да са такива тяхна си работа!Вие си гледайте вашите паници и толкова![]()
To infinity and beyond.
Темата е какво мислим за тях?Аз мисля,това което съм написала.Първоначално написано от cool_doll
Това е грозноедин пат приятелят ми наплю едни такива
![]()
![]()
![]()
Е-е-е 1 дето да не ги оплюПървоначално написано от cool_doll
![]()
Stay up all night with the stars *
Тъпи кифли...![]()
селянки... и всичко от този тип..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
група от 9 момичета вървят по центъра хилат се кат надрусани дранкат глупости и тва не им стига и едната решава че ша засили кефа и удоволствието като изпее една песничка.Цитирам: "Той си пие ракия аз му права чикия.. и т.н. "(нещо тая песничка несвързана ама ко да се прай ся нали им прай кеф)ако говориш за такива момичета-игнорирам ги.Не ми се занимава с тях,само дето им завиждам че не притежавам тяхната огромна интелигенстност![]()