- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са любимите ви вафли ?
Супер рядко си купувам вафли(за разлика от преди 2 години),но харесвам Мура лешник и обикновенните.А и има едни в едни големи кутии Фемили мисля че са те са уникални
![]()
Фокус,Мура,Морени,Боровец,К арамела..за др не се сещам
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мура шоколад, сандвич и лешник.
**
Mура трио/лешник; Чудо..мммм ; Морени златна и стикс..тфа са мойте.Аааа и Раховец... и btw не е спряна от производствоPpPp~
Боровец... ии това е... другите не ми харесват толкова![]()
Троя и всичките Мури!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Преди време имаше една " Споко " с кокос... уникална беше... пък и няква супер евтина... сега от тези, обичам Мура с шоколад... другите не струват ;/
^Има още Споко с кокосПоне около нас на магазинчетата. И на Била има май. На Кауфланд няма как да няма...има на много места всъщност
Като бях 5-6 годишна и мама ми беше купила една вафла, шаренка, с животни като слончета, жирафи на опаковката. Най-яката вафла, която съм яла, като се има в предвид, че не обичам много вафли. Повече не я намерихме.
А иначе ако много ми се прияде сладко, а няма шоколад ям Мура трио, Мура лешник, златната Морени, Морени стикс и Кит-кат (и то е нещо като вафла)
Мура сандвич. :P
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
кукуруку
А къде забрави Борец-а...тц тц-цяло лято ги ядохме. Та това ми е любимата вафла. Преди една съседка ни носеше много хубави - май бяха тумквани или нещо такова, но бяха мнооого вкусни, ама вече няма.Първоначално написано от Pedigree
![]()
ААА, да, Борец-а е супер як.Първоначално написано от HeartOfRaven
![]()
ква е тая съседка?!![]()
Най-много ям Република[ако се счита за вафла]-кокос,какао и лешник,иначе Престиж и Троя![]()
Най-много ям Република[ако се счита за вафла]-кокос,какао и лешник,иначе Престиж и Троя![]()
Аз обичам Мура Трио и Мува Сандвич
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Нещо ги развалиха обаче - преди повече ми харесваха.Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Бтв доволна съм и от вафлите Етър с капучино, ммм. Вкусно и приятно.
Също любими вафли са ми марсовете, баунтитата, ама са ми прекалено скъпи като за вафла.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Всички Мури, Морени и Бореца разбира се