- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите...
Какво бихте направили ако в този момент бившето ви гадже ви каже да се съберете?Не по принцип,а конкретно във вашия случай
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ми сигорно пак ще тръгнем и ще ме заебе , типично в нейн стил...
nqma da se suberem,opredeleno!Kakvoto sme uspqli da vzemem edin ot drug,sme go vzeli i ve4e nqma kakvo da si dadem edin na drug.Vupreki,4e sega6nata mu priqtelka pali sve6t kato mi 4ue imeto,za6toto az sum bila iskala da sum s nego...no ne,opredeleno nqmame ob6to bude6te!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Отказвам.... Не за друго, а просто защото имам друг човек до себе си вече, който ме обича![]()
Ами бих го отрязала по начина по който той ми каза, че ме харсва преди. оф абе има друго момче, което супер много харесвам, за да ми е до този безмозъчен пикльо. Пфу...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами преди два часа точно това ми се случи,един бивш ми писа и почна да ми се обяснява....мн шит ми стана,тотално ми се развали настроението шот трябваше да го отрежа...
и за к'во да му приемешш .. щ0м те е заебалл 1 пътт значии крайй не те щее .. амаа ся понежее няма с кой да е се връще към тебб защото си го обичалаа .. и повечеето тръгват по гайдата на бифшияя. . т'фа е тъъпа работаа
![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
сигурно ше се съберем![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
нали, още малко игри в леглото никога не са излишниПървоначално написано от tuzaro
![]()
ще го поизмъча малко и след тва ще се съберем![]()
все още го обичам...![]()
ше му откажа....нямам никакви чувства към него вече
![]()
Cruel Intentions
По принцип бившето си гадже го обичах доста . Връзката ни беше наистина сериозна , но той ме нарани много лошо. Към него в момента не знам какво точно изпитвам. Не го мразя, но не мога и да го възприема точно като приятел. Ако ми предложи сигурно ще се замисля , но нашата връзка на този етап просто няма смисъл защото той има мн неща да осъзнава изобщо ако някога успее да ги осъзнае. В момента съм с друго момче , но още ми е трудно да кажа някак си че го обичам.
Факт е че все още не съм преодоляла бившия , макар толкова мн да искам, дори в момента момчето с което съм няма представа за тези мои все още останали чувства ако мога така да ги нарека към бившия си.
Но като цло не бих се върнала към бившия си дори и сърцето ми да го иска.
Първоначално написано от darla
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
същата историяПървоначално написано от mysterious93
![]()
Първоначално написано от ChezZ
еми имайки в предвид че не съм направил абсолютно нищо и че я обичам повече от себе си, веднага паля колата и я прегръщам колкото сила имам!
Бившия е бивш. Значи точка. Нямам какво друго да кажа![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
На скоро ми се случи бившия да поиска да се съберем и беше кофти ,защото трябваше да го отрежа...не мога да съм с човек,който не ме привлича,а и в него момент ходеше с моя добра приятелка...какъв лицемер е![]()
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
еми аз не съм го оби4ала -дори когато ходих с него имаше едно друго мом4е което оби4ах от много време ,но срещнах друг който ме накара да ги заеба и двамата(не искам да зву4и грубо,но и бившия ми както и мом4ето което оби4ах се държаха зле с мен и си го заслужаваха
)така 4е определено няма да искам да се събирам с него
I can't stop myself from loving you <3
Имам връзка вече 1 година ... и пак може би ще се замисля и....ще се чувствам объркана дълго време ... скоро ми каза,че имал симпатии и ме накара да се замисля много.какво остава да ми каже,че иска д ае с мен ... ама е пикльо,който незнае какво иска и само ще ме разиграва.Не си струва да се върна при него!![]()
няма да го взема обратно!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
определено знам как да отговоря.. бившия ми постоянно ми повтаря че има чувства към мен, но какво да направя като моите чувства не са насочени към него.. намерих страхотно момче и не мисля, че ми трябва нещо повече![]()
![]()
me t0o..Първоначално написано от beachy_bunny
![]()
Неслучайно е бивш.
Има неща, които човек трудно забравя и прощава. Нищо не би било същото, както в началото, а и определено не би било по-хубаво.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.