- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите...
ами ще откажане е добра идея да се съберем... щом сме се разделили е имало основателна причина
и както what3ver каза нещата няма как да са същите, и в никакъв случай по-хубави от преди
Скъсахме преми повече от година ... определено няма да се съберем.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Моят беше решил до скоро да ме "открадне" от сегашния ми приятел, защото ме обича още и все пак аз няма да се върна при него, а и си обичам сегашното момче,![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Не,защото сегашното ми гадже е безброй пъти по-добро във всяко едно отношение е за 4 месеца го обикнах повече,отколкото бившия за 2 години.Просто трябва да направиш несполучлив опит,за да се докоснеш до нещо истинско и силно,въприки че и старата връзка я мислех за такава...Но сега осъзнавам,че НЕ е била![]()
хах.. че аз дори не му помня цялото име...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Разбира се че ще откажане за друго ми защото не изпитвам никакви чувста към него.На мнение съм че след като първия път не са се получили нещата м/у двама човека в една връзка,няма смисъл да се продължава с този човек.Не трябва да се гледа миналото...там остават само хубавите мигове.Трябва да се гледа напред в бъдещето,защото не се знае...може да се намери много по-подходящ човек от този с който сме били.
тц .. ни го ща![]()
Не знам как бих реагирала точно. Но определено няма да му се хвърля на втара веднага, първо ще се уверя, че е искрен. Искам, ако се случи нещо такова да го отрежа, но сигурно ще се съберем. Все пак ми е бивш само от месец и още имам доста силни чувства. ;(
I know I should stop believing ... !
Никога .. : ) имам до себе си човек ..на когото МНОГО държа...
Не бих приела заради две неща,които не са за пренебрегване.
Първото е,че имам друг човек в момента до себе си,който ми доказва ежедневно колко ме обича и държи на мен(нещо,което може би малко липсваше при стария ми приятел.)
И Второто е ,че има доста основателна причина да се разделим,която няма да мога да забравя каквото и да каже или направи.
Така че отговора ми е Не ,не бих приела!
offline forever!
Ха..ще му се изсмея в лицетоникога.. намерих любовта си преди 2 години и 3 месеца
![]()
Пфу никога , ама никога няма да стане !След 1 год ходене разбрах НАИСТИНА що за човек е и просто като се сетя иииии
ъъ идва ми да счупя нещо
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Няма смисъл защото пак ще се стигне то проблема до който сме скъсали.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Абе..май бих склонила...
Ще го пратя да върви там където той ме прати преди 4 месеца, неблагодарникПък и в момента имам друго момче до себе си, на което държа
![]()
>>> House Music <<<
Не бих приела. Мисля че връзката ми с него беше точно каквато трябваше да бъде за онзи период от живота ми и определено съм му благдарна за всичко и винаги ще имам някакви чувства към него но в момента търся нещо по-различно което той не би могъл да ми предложи.![]()
Ще откажа. Достатъчно ми беше трудно да приключа с това, за да започна отново :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ми конкретно в моят случай сигурно ще приема щото все още го обичам![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
za nishto ne sveta ne bih se subrala s tolkova dolen 4ovek.. i to otnovo![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Еми ще ме пре**е както направи последния пат-изневери ми пак. . .![]()
Бившия ми не е достатъчно глупав, че да застане пред мен след всичко, което ми причини и да иска реванш. Знае, че после ще си тръгне насинен![]()
Каквото е били с него .. било е... Минало![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...