.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130

Тема: Бившите...

Град
    софия
    ами ще откажа не е добра идея да се съберем... щом сме се разделили е имало основателна причина и както what3ver каза нещата няма как да са същите, и в никакъв случай по-хубави от преди

Скъсахме преми повече от година ... определено няма да се съберем.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Моят беше решил до скоро да ме "открадне" от сегашния ми приятел, защото ме обича още и все пак аз няма да се върна при него, а и си обичам сегашното момче,
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Не,защото сегашното ми гадже е безброй пъти по-добро във всяко едно отношение е за 4 месеца го обикнах повече,отколкото бившия за 2 години.Просто трябва да направиш несполучлив опит,за да се докоснеш до нещо истинско и силно,въприки че и старата връзка я мислех за такава...Но сега осъзнавам,че НЕ е била

хах.. че аз дори не му помня цялото име...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Разбира се че ще откажа не за друго ми защото не изпитвам никакви чувста към него.На мнение съм че след като първия път не са се получили нещата м/у двама човека в една връзка,няма смисъл да се продължава с този човек.Не трябва да се гледа миналото...там остават само хубавите мигове.Трябва да се гледа напред в бъдещето,защото не се знае...може да се намери много по-подходящ човек от този с който сме били.

тц .. ни го ща

Не знам как бих реагирала точно. Но определено няма да му се хвърля на втара веднага, първо ще се уверя, че е искрен. Искам, ако се случи нещо такова да го отрежа, но сигурно ще се съберем. Все пак ми е бивш само от месец и още имам доста силни чувства. ;(
    I know I should stop believing ... !

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Никога .. : ) имам до себе си човек ..на когото МНОГО държа...

Не бих приела заради две неща,които не са за пренебрегване.
    Първото е,че имам друг човек в момента до себе си,който ми доказва ежедневно колко ме обича и държи на мен(нещо,което може би малко липсваше при стария ми приятел.)
    И Второто е ,че има доста основателна причина да се разделим,която няма да мога да забравя каквото и да каже или направи.
    Така че отговора ми е Не ,не бих приела!
    offline forever!

Град
    Пловдив
    Ха..ще му се изсмея в лицето никога.. намерих любовта си преди 2 години и 3 месеца

Град
    < 33
    Пфу никога , ама никога няма да стане ! След 1 год ходене разбрах НАИСТИНА що за човек е и просто като се сетя иииии ъъ идва ми да счупя нещо
    Actions speaks louder then words .. >.<

Няма смисъл защото пак ще се стигне то проблема до който сме скъсали.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Абе..май бих склонила...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не ,той беше много ревнив ,а и беше грешка като цяло да тръгна с него :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Ще го пратя да върви там където той ме прати преди 4 месеца, неблагодарник Пък и в момента имам друго момче до себе си, на което държа
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не бих приела. Мисля че връзката ми с него беше точно каквато трябваше да бъде за онзи период от живота ми и определено съм му благдарна за всичко и винаги ще имам някакви чувства към него но в момента търся нещо по-различно което той не би могъл да ми предложи.

Град
    София
    Ще откажа. Достатъчно ми беше трудно да приключа с това, за да започна отново :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми конкретно в моят случай сигурно ще приема щото все още го обичам
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

za nishto ne sveta ne bih se subrala s tolkova dolen 4ovek.. i to otnovo
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi to mi se slu4a predi edna sedmica no posle ne mi se obadi da se vidim otnovo i se okaza 4e e se subral s edna druga biv6a

Еми ще ме пре**е както направи последния пат-изневери ми пак. . .

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не. Стига толкова.

Град
    Paradise
    Бившия ми не е достатъчно глупав, че да застане пред мен след всичко, което ми причини и да иска реванш. Знае, че после ще си тръгне насинен

Град
    V MoQtA StAq
    Каквото е били с него .. било е... Минало
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си