.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 130

Тема: Бившите...

ми аз в момента ходя с един от бившите си добре... нека кажеш бивишия ако ми каж да ходим... няма да стане защото той е мн далеч от мен....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ще му откажа. Който и да е от бившите ми.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Пфф,ще се изсмея в лицето му за нищо на света няма да се събера с него.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    сега имам друго момиче до себе си и ми е по-добре

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не бих се ровила в старите рани, плюс това сега имам приятел, който ми дава всичко накуп, което небях получавала от другите
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не бих се съгласил. Щом сме се разделили значи има причина. Приемам го като знак от съдбата. А и няма да ровя по старите рани. Да е мислила като е говорила.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ще му се изсмея в лицето и ще го пратя на доктор , защото най - вероятно ще е гавра с мен или ще ме пробва кво ще направя.... а ако е сериозен ще му обясня , че е минало и никога не бих събрала с него , защото това минало е свързнао с твърде много грешки и болка и ще е една ОГРОМНА стъпка към минало , което се старая да збаравя.

Повече от фен Аватара на marjesa
    Не !
    След , като е бившо гадже .. значи сме си дали това , което можем няма смисъл да насилваме нещата
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ще откажа.. толкова пъти сме се пробвали с бившия ми и нищо не се е получавало.. Не ми се иска за пореден път да си губя времето с нещо без грам бъдеще..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

ми виж сега едно нещо скъса ли се край,дори и да го завържеш пак ще си има там някъде едно възелче дето все ще ви пречи пък и щом връзката ви е приключила значи нещо е липсвало и няма смисъл да се насилвате да бъдете заедно!Намерете си друг щом ви е изтървал значи не ви заслужава!А и не се влюбвайте-глупаво е, болезнено е и само старадш накрая!!!
    Усмихни се

Супер фен
    Няма да се съглася Пък и тва е 1 на 1 000 000 да се случи 1. че имам само един бивш и 2. че аз скъсах с него и 3. беше преди 2 години
    Едва ли ми помни името даже

Ами преди два месеца се събрахме и сме много щастливи... ние отдавна се обичаме, но обстоятелствата ни разделиха за дълъг период от време.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не!

Цитирай Първоначално написано от suantito
    Ми сигорно пак ще тръгнем и ще ме заебе , типично в нейн стил...
    +1
    Да , така е в моя случай мен ме зарязаха да се върнат при бивш , тъпо но все пак момичето е виновно , тя решава с кой да бъде ...

Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Еми ще ме пре**е както направи последния пат-изневери ми пак. . .
    Гадно , гадно разбирам точа шибано чувство , след изневяра да се съберете и след време да ти изневерят с друг и то бивш !

Аз не бих се събрал с нея , въпреки че я обичам още, по простата причина ,че скъсахме много скоро. Но аз не мога да й предложа стандарта на живот , който тя винаги е търсила , но отказва да признае. Не мога да я карам постоянно с кола , защото нямам, не мога да я заливам непрекъснато с подаръци по финансови причини, не може сестрите ти да са женени за богаташи , а ти да желаеш бедняче ....

"Не си ми безразличен... заради миналото... но не фигурираш в настоящето" С него не бих приела и на кафе да отида... добре, че е далече и няма да ми се наложи ...
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Имаше едно момче, с което ходихме преди година и половина. Доста време след като се разделихме си го исках обратно. Пренабрегнах всичко заради него, дори самата себе си. Бях способна на всичко за един миг с него... Но дойде моментът, в който трябваше да се осъзная и го направих. Продължих напред с мисълта, че няма смисъл да полагам усилия, след като той не ги оцени. Тогава срещнах сегашния си приятел. Всичко се промени. Аз се промених. Тогава онова същото момче започна да ме търси, но... след дъжд качулка!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    аз съм умно момиче не правя една и съша грешка два пъти

Град
    Earth
    не не не в никакъв случаи няма да тръгна с него
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    Габрово
    Аз лично се събирах и се разделях с бившия ми приятел 3 пъти. Всеки път си мислех : " Този път щее различно!" Но ..... НЕ. Всичко си беше същото . Сега вече знам , че дори и да иска няма да се събера с него.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Не не не не не...и пак не!! Аз съм на тоя принцип .. "нищо бивше не важи"!!! ..а и той е най голямото леке което може да съществува! ; ))

Не съм съгласна, че не може да се получи. При някои случаи е възможно в 1 етап да не са били готови за връзка. Но да са точните хора един за друг. Вуйчо и вуйна са така - имали са връзка, разделили са се. Никакви контакти, в 1 момент се срещат отново. Резултатът е брак + първия ми братовчед. Така че не винаги хората не са подходящи един за друг, понякога просто етапът от живота и на двамата може да попречи.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    V.Tyrnovo
    оооо 6те е много трудно решениее.. понеже ми беше много много хубаво с него.. трябва да му откажа.. но не се знае какво ще стане.. Все пак "където е капало ще капи" ..
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аа не
    Суетата.Моят любим грях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си