- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите...
Колкото и да му е било хубаво на човек преди,сега вече не не става отново ! Просто пак ще се стигне до подобен край !
Първоначално написано от ChezZ
hubavo e kogato 4ovek te obi4a
e da vi kaja i az se vurnah kum biv6iq ... i se radvam adski mnogo za6toto predi be6e razli4no i stranno za6toto ein vid ne se poznavahme a sega vsi4ko se narejda i kolkoto do men ... iskam da ostana s nego po dulgo
Бих му отказала без да се поколебая .. първо не бих се върнала към нещо минало и второ сегашното ми момче си заслужава много много повече!!!![]()
Ще тръгна с него, ще се посмея малко и като хлътне пак до уши, ще го прецакам по същия начин както той мен уахаха![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Бих се върнала...все още го обичам въпреки...всичко което се случи напоследък....а преди него имаше др момче..което тук наскоро ми предложи ама го резнах...![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
Хмм .. като имам в предвид какво му казах онзи ден ... и какви му ги наговорих ... почти никаква вероятност няма да ме потърси,но нека предположа все пак,че го направи ... мисля,че ще се върна,защото е първия,който обичам и с който бях истинска.Трудно ми е без него и ми липсва всяка една минута.
Първо ще го режа да му е гадничко .. и после ще се съберемеОще имам чувства ;d...
Бих го отрязала на момента,без да се замисля дори и за момент. Въпреки,че щеше да ми се иска да направя абсолютно друго нещо,но както и да е ... Няма значение,защото той никога не би ми предложил пак.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Не бих приела отново.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Да ходи на майната си
Та той беше такъв смотаняк, а сега имам толкова перфектен човек до себе си ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
бих му теглила една майна![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
НИКОГА !! с такъв кретен не бях ходиладаже не искам да го виждам !!
![]()
ще се изсмея, просто няма как да стане !![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Не, благодаря![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Мечти.. Нека си празнува..има с кого...
НИКОГА
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
как можа да ме зареже преди св. валентин аз ли съм най-големия карък от тоя сайт???![]()
^ Има други със сигурност.
--
Нека иска, след нещата, които станаха преди няколко месеца е малък шанса. Става нулев като се има предвид, че съм си насочил сърцето надругаде (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."