.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 130

Тема: Бившите...

Град
    Sandanski
    Колкото и да му е било хубаво на човек преди,сега вече не не става отново ! Просто пак ще се стигне до подобен край !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Бившето ми гадже е сегашното ми гадже.. Така, че няма какво странно да се случва.
    Ако по-бившето поиска, тогава ще е странно.. отвратително странно и невъзможно.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ChezZ
    Отказвам.... Не за друго, а просто защото имам друг човек до себе си вече, който ме обича
    hubavo e kogato 4ovek te obi4a

e da vi kaja i az se vurnah kum biv6iq ... i se radvam adski mnogo za6toto predi be6e razli4no i stranno za6toto ein vid ne se poznavahme a sega vsi4ko se narejda i kolkoto do men ... iskam da ostana s nego po dulgo

Бих му отказала без да се поколебая .. първо не бих се върнала към нещо минало и второ сегашното ми момче си заслужава много много повече!!!

Град
    Where streets have no name
    Ще тръгна с него, ще се посмея малко и като хлътне пак до уши, ще го прецакам по същия начин както той мен уахаха
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ще тръгна с него, ще се посмея малко и като хлътне пак до уши, ще го прецакам по същия начин както той мен уахаха

Бих се върнала...все още го обичам въпреки...всичко което се случи напоследък....а преди него имаше др момче..което тук наскоро ми предложи ама го резнах...
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Супер фен
    Хмм .. като имам в предвид какво му казах онзи ден ... и какви му ги наговорих ... почти никаква вероятност няма да ме потърси,но нека предположа все пак,че го направи ... мисля,че ще се върна,защото е първия,който обичам и с който бях истинска.Трудно ми е без него и ми липсва всяка една минута.
    Обичам те <3 !!!

Първо ще го режа да му е гадничко .. и после ще се събереме Още имам чувства ;d...

Град
    million miles away (:
    Бих го отрязала на момента,без да се замисля дори и за момент. Въпреки,че щеше да ми се иска да направя абсолютно друго нещо,но както и да е ... Няма значение,защото той никога не би ми предложил пак.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не бих приела отново.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Да ходи на майната си
    Та той беше такъв смотаняк, а сега имам толкова перфектен човек до себе си ...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен
    бих му теглила една майна
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Няма да стане
    Summer (h)

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Бившето ми гадже е сегашното ми гадже.. Така, че няма какво странно да се случва.
    Ако по-бившето поиска, тогава ще е странно.. отвратително странно и невъзможно.

Точно, бившето е сегашнотооо
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Бургас ^^
    НИКОГА !! с такъв кретен не бях ходила даже не искам да го виждам !!

Супер фен Аватара на m1nik
    Ще си го върна сладко сладко...
    )

Голям фен Аватара на crazymm
    ще се изсмея, просто няма как да стане !
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Не, благодаря
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Хмм .. като имам в предвид какво му казах онзи ден ... и какви му ги наговорих ... почти никаква вероятност няма да ме потърси,но нека предположа все пак,че го направи ... мисля,че ще се върна,защото е първия,който обичам и с който бях истинска.Трудно ми е без него и ми липсва всяка една минута.
    +1

Мечти.. Нека си празнува..има с кого...

Супер фен Аватара на galu6a
    НИКОГА
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    plovdiv :)
    как можа да ме зареже преди св. валентин аз ли съм най-големия карък от тоя сайт???

^ Има други със сигурност.

--

Нека иска, след нещата, които станаха преди няколко месеца е малък шанса. Става нулев като се има предвид, че съм си насочил сърцето надругаде (:
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си