- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите...
абе щом сме скъсали така трябва и вече не си заслужава...разбира се има и изключения както в моя случай
снощи ми писа за първи път от 1 месец,откакто се оставихме,пита ме сама ли си искал да ми покаже нещо на камерата (помислих си че има нова татуировка и иска да ми я покаже),вдигнах му и той чисто гол си прай чекияслед това ме блокира
абе тъпаци колкото щеш
![]()
При мен работите са сложни...Казах и че я обичам още , тя също ми каза че ме обича , ама иска други момчета![]()
.... Странна работа... Бих се събрал с нея..ама не е за мое добро така си мисля
![]()
Преди месец се върнах в родния си град за празниците и се видях с една бивша, с нея ходих, преди да дойда в София. Нейният приятел я зарязал заради по-младо момиче (тя е на 20, а той на 2и ме хвана на кафе да ми се оплаква. На следващия ден ходихме на ресторант с още двама приятели и като я изпратих до тях, след ресторанта, тя ми се обсни в любов. Останах втрещен. Не се бяхме виждали 2 години и тя все още ме е имала като вариант, ако остане сама. Отрязах я, но ми тана мъчно, че толкова безнадеждна, все пак около нея има добри момчета, а тя се нахвърли на мене.
Не не не, не бих се събрала с него за пореден път! Доскоро ми се обясняваше в любов, но 3ти път няма да направя тази грешка. Уважавам си го много, пекан е, секси е, но просто не си пасвахме като характери, гледахме в различни посоки, искахме различни неща един от друг, секса също не вървеше. Плюс това сега имам друго момче до себе си и нещата вървят доста добре :P
Не бих се събрала с него.
Хаха ще му се изсмея и ще му кажа, че ако съм искала да бъда с него, нямаше да го разкарам + още много смях.
Let the psycho plays with you...
Ми сигорно пак ще тръгнем и ще ме заебе , типично в неroB стил...![]()
![]()
![]()
ще и кажа да си гледа гаджето вместо да се събира с мен
ОДИН!!!
не знам... вече не съм сигурна дали го искам обратно, дори да го обичам... научавам неща с всеки изминал ден, който ме карат да клоня към не...
Ще му кажа да си гледа работата и да си върви по пътя. А и в момента имам човек до себе си, на който адски много държа![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
С усмивка ще му кажа не , просто сега имам човек до себе си , който не бих заменила , а и дори да бях сама пак щях да го разкарам ..![]()
рамо до рамо със себе си...
Бившия да смее да ми каже такова нещо.. такъв шамар ще му забия.
И спря да се върти за миг земята..
Хаха, той да има тоя див късмет...
Ще го разкарам като мръсно коте
Просто аз
ще му се изсмея![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хех първо ще избухна в адския смях...после ще я погледна ще се посмея още малко ще обърна гръб и ще си замина без дори и една приказка да и кажа![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Dopeass
![]()
![]()
![]()
![]()
Емиии вече 2 пъти сме се събирали на ново . . още се обичаме и желаем, не сме разделени по собствено желание, така че сигурно бихме се събрали. . Но не знам дали бих искала да съм наранена още 1 път.. .
Ъъ,не,мерси.Не е в негов интерес![]()
Брях,брях
Има един по специален бивш, който само да каже и ще се върнаглупаво но го обичам
![]()
Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
хаха мии не знам,ще приема,ама ше го измъча малкооили не малко
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!