- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Женски бой!
ще ми трябват съветите ви..плс помогнете..тряя лии там нш кво да праа да я скубя ли помагайте..ше ми е за 1 път и мн ме е страх![]()
мс предварително и не се смеите
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
po dobre ne se biikwo 6te spe4eli6 s tova
![]()
pak kvo predizvikalo tova kakva e pri4inata ?? mom4e ????????
![]()
![]()
![]()
po dobre se bii s dumi
![]()
няма смисъл от боякакто казаха по-горе - не се бий..каквато и да е причината не мисля, че това е решението на проблема..
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Купи си бокс, полезно е.
Купи си бокс, шанс няма да й оставиш.
Или пистолет.Още по-полезно.Бум!Хедшот!Противн чката пада в локва от собствената си кръв и мозък.
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Не е хубаво да се биеш за щяло и нещяло, има 1 изпитана такитика, удряш противника си във връка или корема ( най-добре в слънчевият спилит но и наоколо пак е добре ) и бягаш, това е за самозащитаТова да нападаш и да се биеш само негативни последици има
![]()
Удряй в посока на очите, има стресиращ ефект. Също гледай да атакуваш на контраатака, когато противникът ти е открит. Така де, предполагам няма да се биеш със световната по кик-бокс![]()
И най-добре не се бий. То народа го е казал, боя изгражда, ама не се има това впредвид![]()
Земи една шепа песок и като се приближи до тебе и го метни в очите...след това е твоябих ти предложил да я бутнеш на земята и с шут в зъбите да я поздравиш...после бегай
![]()
+1Първоначално написано от alwaysnforever
иначе са ми казвали, че ако удариш м/у очите, те се насълзяват
Ох, скубане и драскане... Тъпа ли си?
Като ще се биеш, поне не го прави като лигла. Има юмруци и ритници... А като си плашлива, по-добре изобщо не го прави. И 1 съвет - НЕ УДРЯЙ, ОТДОЛУ НА НОСА! Там където са ноздрите. Надали искаш да я лежиш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
стига с тоя женски бой...бии се кат момче....Юмруци и Ритници....
Съдери й дрехите. И да не забравиш да накараш някой приятел да снима и после да го качи в бокса, ей!!
Не бе,щото треа да се покажат пред розовия батко колко са великиПървоначално написано от ChezZ
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Е сигурно... А ако е така 100% сигурен, че после на пича ще му е през к^^ра....
Иначе единствения женски бой, който съм навит да гледам е като момичетата са по бански, намазани с масло![]()
![]()
фани я за косата и я дрънни в най-близкия стълб[знам че е тъпо но аз така съм разкървявала устата на момиче ]![]()
и да не забраиш да напишеш кфо е станало
![]()
Ако си вземеш бокс, 100 на 100 ще й пенсионираш четката за зъбиА иначе давай с юмруци в лицето (главно слепоочието) и мн помагат ритници в корема!
Damn it man.. Be defferend!