.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;

Женски бой!

ще ми трябват съветите ви..плс помогнете..тряя лии там нш кво да праа да я скубя ли помагайте..ше ми е за 1 път и мн ме е страх мс предварително и не се смеите
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Град
    in your sweet dreams
    ми ... недей да се биеш ... щом те е страх по добре не си прави труда просто тфа са лапешки истории
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    po dobre ne se bii kwo 6te spe4eli6 s tova pak kvo predizvikalo tova kakva e pri4inata ?? mom4e ???????? po dobre se bii s dumi

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    няма смисъл от боя както казаха по-горе - не се бий..каквато и да е причината не мисля, че това е решението на проблема..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Купи си бокс, полезно е.

Купи си бокс, шанс няма да й оставиш.

Или пистолет.Още по-полезно.Бум!Хедшот!Противн чката пада в локва от собствената си кръв и мозък.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Инкогнито
    Не е хубаво да се биеш за щяло и нещяло, има 1 изпитана такитика, удряш противника си във връка или корема ( най-добре в слънчевият спилит но и наоколо пак е добре ) и бягаш, това е за самозащита Това да нападаш и да се биеш само негативни последици има

Удряй в посока на очите, има стресиращ ефект. Също гледай да атакуваш на контраатака, когато противникът ти е открит. Така де, предполагам няма да се биеш със световната по кик-бокс

И най-добре не се бий. То народа го е казал, боя изгражда, ама не се има това впредвид

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Земи една шепа песок и като се приближи до тебе и го метни в очите...след това е твоя бих ти предложил да я бутнеш на земята и с шут в зъбите да я поздравиш...после бегай

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от alwaysnforever
    няма смисъл от боя както казаха по-горе - не се бий..каквато и да е причината не мисля, че това е решението на проблема..
    +1

иначе са ми казвали, че ако удариш м/у очите, те се насълзяват

Ох, скубане и драскане... Тъпа ли си?
    Като ще се биеш, поне не го прави като лигла. Има юмруци и ритници... А като си плашлива, по-добре изобщо не го прави. И 1 съвет - НЕ УДРЯЙ, ОТДОЛУ НА НОСА! Там където са ноздрите. Надали искаш да я лежиш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    ако те е страх първо че ще изядеш боя и второ ще станеш за смях.Боя не е решение,а просто начин на по глупавите хора да си решат проблемите.Моя съвет е да не се биеш,но ти си знаеш
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

стига с тоя женски бой...бии се кат момче....Юмруци и Ритници....

стига с тоя женски бой...бии се кат момче....Юмруци и Ритници....

A бе вие живот нямате ли си? И за к'во ще се биете ? Защото ти е казала нещо на въпреки ли? Щом чак сте го нагласили.... >.<

Съдери й дрехите. И да не забравиш да накараш някой приятел да снима и после да го качи в бокса, ей!!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от ChezZ
    A бе вие живот нямате ли си? И за к'во ще се биете ? Защото ти е казала нещо на въпреки ли? Щом чак сте го нагласили.... >.<
    Не бе,щото треа да се покажат пред розовия батко колко са велики
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Е сигурно... А ако е така 100% сигурен, че после на пича ще му е през к^^ра....
    Иначе единствения женски бой, който съм навит да гледам е като момичетата са по бански, намазани с масло

Град
    Sофiiя City xD
    фани я за косата и я дрънни в най-близкия стълб[знам че е тъпо но аз така съм разкървявала устата на момиче ] и да не забраиш да напишеш кфо е станало

Ако си вземеш бокс, 100 на 100 ще й пенсионираш четката за зъби А иначе давай с юмруци в лицето (главно слепоочието) и мн помагат ритници в корема!
    Damn it man.. Be defferend!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Как да се биеш?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си