- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв тип момче бихте избрали?
със сигурност - втория тип...![]()
бъди СЕБЕ СИ !!! има достатъчно други хора !!!
абе вие кво искате да кажете с кежуали..кежуали са зарибени момчета по Fred Perry,Londscale или там точно кака е други такива марки
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
абе вие кво искате да кажете с кежуали..кежуали са зарибени момчета по Fred Perry,Londscale или там точно кака е други такива марки
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Нещо такова като пича най-отляво и в средата имах предвид под начин на обличане.. Вмъкнах и едър, защото аз съм точно такъв (ходя с ризи на Ben Sherman, бели Adidas и къса подстрижка).
Веско, такъв тип дрехи не ми харесват (дълги години съм носил точно кецове и съм бил с дълга коса, промяната дойде някакси естествено, след като почнах да тренирам и се осъзнах като музика и стил на обличане). Първо, повечето ми кецове (минал съм през всичко - osiris, lakai, dc, element и fallen) не са били и наполовина здрави, колкото е найк или адидас например. Просто няма база за сравнение. Другото е, че повечето от тия кецове сас широки като калъф за цигулка и са ужасно смешни.
За дрехите - още си пазарувам някои от скейтърските марки (horsefeathers примерно, адски здрава марка), ама след като преминах на адидас и видях разликата, връщансе назад няма.
Иначе не мога да разбера как някои харесват описаните в първия ми пост скейтърчета, на мен са ми адски смешни.
Момче което ще ме оважава за това което съм а не което трябва да бъда заради другите
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Е къв е тоя въпрос, всеки с избора си. Глей себе си, половината свят е все мацки, все някоя и тебе ше хареса къвто и да си![]()
зависи си до човека..от първия тип в момента харесвам едно момче само че не е с дълга коса...има и толкова гадни от същия тип има и хубави..и от 2рия е същото![]()
Ами аз пък си имам друг идеал.
ФрииСтайл нещо да ти говори?!
Иначе: дълга коса, широки (НЕ ПРОВИСНАЛИ) панталони, метъл, фрийрайд (за ски става дума) и просто е перфектен!!
Ебати глупостта... Кои сте вие да определяте момчетата на какви се делимеWhat the... вие с колежката xplay нещо доста глупави теми почвате да пускате "Какви са момичетата"... пък ти какви момчета... Абе не можете да ни разделяте на 2 вида... Аз примерно, нито карам sk8 нито съм некъв борец... врено ходя леко смъкнат, но ЛЕКО, да и аз пазарувам от insomnia, sabotage, revolution, mania, radical и т.н. но тва е понеже слушам хип-хоп (ИСТИНСКИЯ) и ми е в стила, а не шото карам sk8 или шото не съм некъв прилеплнал чалгар или шото не съм напраил малко по-големи мускулчета и не ходя с потничета по най-смешните дискотеки в София
![]()
Слезте на замята!!!
![]()
Естествено, че втория тип.
От мен по-голям ценител и обожател на феновете няяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяма аааааааааааааааааа ниииииииииикъъъъъъъъъъъъъ деееееееееее!!!!!
![]()
първия вид, но нека да добавим и раста![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Стила няма никакво значение.....за мен е важно човека да ми допадне.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
И аз бих избрала втория,но зависи какъв човек е по характер.Първоначално написано от ivcheto0o
offline forever!
Слабо момче, тип скейтърче, с кецовете от инсомния, провиснали панталони от саботаж, гривнички и значки ...i da ne my e mn dulga kosata![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ахаха, бившия ми беше тооочно такъв скейтър, сега обаче съм влюбена в т.нар. кежуъл :ДДД и се оказа, че кежуъла е много по-готин, е има и дооооооста надути такива, но... има и изключения :ДПървоначално написано от feelthebeat92
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Първоначално написано от wu-tang4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За мен няма значение как се носи момчето, важното е на него да му е удобноПък и да не се меси в моите работи - как да се обличам и бля, бля. Да си имаме общи интереси и това е то! Бих се спряла на скейтър , така ще сме сродни души
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~