.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    със сигурност - втория тип...
    бъди СЕБЕ СИ !!! има достатъчно други хора !!!

Град
    морската столица
    абе вие кво искате да кажете с кежуали..кежуали са зарибени момчета по Fred Perry,Londscale или там точно кака е други такива марки

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    морската столица
    абе вие кво искате да кажете с кежуали..кежуали са зарибени момчета по Fred Perry,Londscale или там точно кака е други такива марки

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Нещо такова като пича най-отляво и в средата имах предвид под начин на обличане.. Вмъкнах и едър, защото аз съм точно такъв (ходя с ризи на Ben Sherman, бели Adidas и къса подстрижка).
    Веско, такъв тип дрехи не ми харесват (дълги години съм носил точно кецове и съм бил с дълга коса, промяната дойде някакси естествено, след като почнах да тренирам и се осъзнах като музика и стил на обличане). Първо, повечето ми кецове (минал съм през всичко - osiris, lakai, dc, element и fallen) не са били и наполовина здрави, колкото е найк или адидас например. Просто няма база за сравнение. Другото е, че повечето от тия кецове сас широки като калъф за цигулка и са ужасно смешни.
    За дрехите - още си пазарувам някои от скейтърските марки (horsefeathers примерно, адски здрава марка), ама след като преминах на адидас и видях разликата, връщансе назад няма.
    Иначе не мога да разбера как някои харесват описаните в първия ми пост скейтърчета, на мен са ми адски смешни.

Град
    Earth
    Момче което ще ме оважава за това което съм а не което трябва да бъда заради другите
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Е къв е тоя въпрос, всеки с избора си. Глей себе си, половината свят е все мацки, все някоя и тебе ше хареса къвто и да си

xx qko raznoobrazie xD

Повече от фен
    зависи си до човека..от първия тип в момента харесвам едно момче само че не е с дълга коса...има и толкова гадни от същия тип има и хубави..и от 2рия е същото

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами аз пък си имам друг идеал.
    ФрииСтайл нещо да ти говори?!
    Иначе: дълга коса, широки (НЕ ПРОВИСНАЛИ) панталони, метъл, фрийрайд (за ски става дума) и просто е перфектен!!

Ебати глупостта... Кои сте вие да определяте момчетата на какви се делиме What the... вие с колежката xplay нещо доста глупави теми почвате да пускате "Какви са момичетата"... пък ти какви момчета... Абе не можете да ни разделяте на 2 вида... Аз примерно, нито карам sk8 нито съм некъв борец... врено ходя леко смъкнат, но ЛЕКО, да и аз пазарувам от insomnia, sabotage, revolution, mania, radical и т.н. но тва е понеже слушам хип-хоп (ИСТИНСКИЯ) и ми е в стила, а не шото карам sk8 или шото не съм некъв прилеплнал чалгар или шото не съм напраил малко по-големи мускулчета и не ходя с потничета по най-смешните дискотеки в София Слезте на замята!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Естествено, че втория тип.
    От мен по-голям ценител и обожател на феновете няяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяма аааааааааааааааааа ниииииииииикъъъъъъъъъъъъъ деееееееееее!!!!!

първия вид, но нека да добавим и раста
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    Габрово
    Стила няма никакво значение.....за мен е важно човека да ми допадне.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    za men nqma zna4enie tova vajeh e haraktera no ako trqva da izbera samo po drehite opredeleno vtoriq
    И аз бих избрала втория,но зависи какъв човек е по характер.
    offline forever!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Слабо момче, тип скейтърче, с кецовете от инсомния, провиснали панталони от саботаж, гривнички и значки ...i da ne my e mn dulga kosata
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас

Re: Какъв тип момче бихте избрали?

Цитирай Първоначално написано от feelthebeat92
    Тук искам да направя малко проучване"
    Какво бихте избрали: Слабо момче, тип скейтърче, с кецовете от инсомния, провиснали панталони от саботаж, гривнички и значки и дълга коса или едро момче, тип бияч (не в лошия смисъл, не груб или глупав, просто едър), което обаче се облича по различен начин - с белите кецове на адидас, елегантни панталони, къса подстрижка, хубава карирана риза и елегантно палто - тук визирам така наречените кежуъли (casuals), които според мен се открояват доста от болшинството от наркомани, провиснали, растафари и фешъни.
    ахаха, бившия ми беше тооочно такъв скейтър, сега обаче съм влюбена в т.нар. кежуъл :ДДД и се оказа, че кежуъла е много по-готин, е има и дооооооста надути такива, но... има и изключения :Д
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Аз да нямам харем,че да избирам баси запитването

За мен няма значение как се носи момчето, важното е на него да му е удобно Пък и да не се меси в моите работи - как да се обличам и бля, бля. Да си имаме общи интереси и това е то! Бих се спряла на скейтър , така ще сме сродни души
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си