- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СкаЙп Проблем
Ами значи запознах се с 1 момче по скайпа не отдавна.Напоследък той започна да ми пише много често, а той е мн сладък и мил човек.Тааа започна да ми пише некви от рода на `сладурче` `бисквитке` и некви подобни. После ми каза че много иска да се видим пак и тук дойде проблема....споделих вс това с най-добрата си приятелка, а тя също мн го харесваше и му имаше скайп, ама си писаха само некви `здр, как си или кво прайш?` .... Оттогава тя започна да се държи мн старанно, а той спря да ми пише.Няколко пъти му пизах `здр` но без отговор. И гледам ония ден той си написал на скайп некви неща за нея и целувчици и простотии. Питах го дали тя му е казвала нещо, но без отговор.
Какво да правя?![]()
Бий шута на него и на приятелката ти.. щом не ти пише въобще значи има нещо и не иска да се занимава с теб.. а щом и приятелката ти не ти казва нищо - работата е ясно колко ти е приятелка..
Edit: А и щом си е писал целувчици и прочие на скъпе-а за нея и нищо не ти казват сама можеш да разбереш![]()
незнам, аз наистина много го харесвам, не е лесно да го забравя.А тя... ако я питам ще отрече.....мисля си само как да и отмъстя ебати тъпата патка, но още и се пиша за фр...
не напразно е казано "Дръж приятелите си близо до себе си, а враговете още по-близо"![]()
Кажи му: Ае се клецаме,да видим дали нема да пише.
Ще му кажеш,ае да се видим някъде,ще кажеш и на твойта приятелка да иде там,като я видиш,че идва,го награбваш и почвате там да се лизуркате и онаа ще издивее![]()
Бе кви са тея скайп-любовни драми.....живейте в реалния свят!
хахаха мн добър план, той ше е навит ама тя ...Първоначално написано от aciko
Хах, еми говори с "приятелката си", щом той не ти отговаря. Ако и тя се държи така толкова ти е приятелка.![]()
A.D.I.D.A.S.
Е как бе,за някои е много важно да седнат пред скайпа и да почнат да забиват,после се мислят за големи плейбойчетаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
А па,ако изчукат някоя виртуално сигурно Е ебахти кефаПървоначално написано от aciko
![]()
За план за отмъщение,цъкнете ЛС на този профил![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Изводи:
1. Тя не ти е приятелка.
2. Той е глупак.
3. И ти ще станеш глупачка, ако продължиш да се занимаваш с тия двамата![]()
еlsy![]()
О да,със сигурност,нямат нужда от презервативи,абе кеф голям!Първоначално написано от aka6a_vamp
- Вкара ли го?
- Да вътре е,боли ли?
- Оооо да,ооо йес
- Свърших
- Аз също,невероятно беше !!!
![]()
![]()
![]()
-О скъпа,представи си,че мишката е моят к*р и я стисни здраво!Първоначално написано от aciko
-А ти си представи,че копчетата са мойте **** и ги натискай безспирно!
-Така ли?!
-Да!Точно така!
-оооо...
-Ааааа...
![]()
Направо са възбудих... зърната ми настръхнаха...Първоначално написано от aka6a_vamp
Първоначално написано от aka6a_vamp
Аре спрете,че да не стигна до двоен....клик на мишката.Първоначално написано от aciko
-Ооо скъпи,ще ти правя лападунди,задклавиатурно... а като свършим прегърни монитора и си представи,че съм аз!
-Ееее супер,утре ше се похваля на момчетата,че съм го правил вече!
-А аз ще пусна тема,дали не съм бременна.
лол мн мерси
xaxa qvno ne si bila biskvitkata za nego, 6tom se e otnesul taka s tebeПървоначално написано от myNameIsImmortal
bii 6yta i na dvamata napulno sum suglasen
![]()