- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв тип момче бихте избрали?
Тук искам да направя малко проучване"
Какво бихте избрали: Слабо момче, тип скейтърче, с кецовете от инсомния, провиснали панталони от саботаж, гривнички и значки и дълга коса или едро момче, тип бияч (не в лошия смисъл, не груб или глупав, просто едър), което обаче се облича по различен начин - с белите кецове на адидас, елегантни панталони, къса подстрижка, хубава карирана риза и елегантно палто - тук визирам така наречените кежуъли (casuals), които според мен се открояват доста от болшинството от наркомани, провиснали, растафари и фешъни.
Първият тип избирам като махнем дългата коса....а и кво лошо виждате в растафарите не разбирам....
Предимно нечистоплътността им, грозната коса, смъкнатите до колената дънки и в повечето случаи - малоумното инфантилно държание. Не мога да приема младеж на 15-18 да се носи така из града, адски смешни са ми.Първоначално написано от aka6a_vamp
Като започнете с тези неща...и стилове...бля бля...Относително е....поне за мен...
![]()
Втория тип! Обожавам момчетата, които носят ризи, естествено ако им стои добре. А тези провиснали дънки стоят толкова грозно...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Е това се казва разбиране..
А що не си земеш най-дебелия, носещ сандали, с къси панталони през зимата тип сноубордист, носещ кариолка, обичkа и т.н..
Ко избирате от начина на "носенe" става ясно...
Ми ако носи риза и е с провиснали дунки, и е нито слаб, нит дебел.. ?!
Добре,тва с нечистоплътността е ебаси табуто...има растафари и растафари...бившият ми е раста и мога да ти кажа,че нищо от тва,което каза не е вярно...а за косата-въпрос на вкус!Първоначално написано от feelthebeat92
Че адидас от кога зеха да правят кецове, излагат са.
Понеже съм М като видя някое момче с кецоре коланчета женско държание като емо, ме изпълва пълна ненавист към тия имдивиди.
za men nqma zna4enie tova vajeh e harakterano ako trqva da izbera samo po drehite opredeleno vtoriq
![]()
Оооо това е много относително... аз не деля момчетата по стилове...Зависи от момчето... лично аз харесвам много различни стилове...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
A така, пишете, пишете, супер е, че се заформя дискусия, винаги ми е било интересно какво мисли болшнството от момичета.
a3c1m - нямам предвид като скейтърските кецове, а ето това например (в момента съм с точно този модел) - http://www.sneakerfiles.com/wp-conte...um-gs-main.jpg . Имам и бели (класически casual маратонки), но не мога да намеря снимка точно сега.
aka6a_vamp - Извинявай, ако съм те обидил с поста си, просто не ги намирам никак за привлекателни ( и не защото съм момче, винаги се кефя на добре облечени момчета).
кефат ме скейтбордистчетата и момчета с по дълги коси (но не прекалени дълги)...но пък да не са наркомани ии мн мраза и смъкнатите панталони....аз познавам няколко такива....но пък и др. стават... наистина доста зависи от характера
![]()
а защо не и трети тип: Високо момиче с високи кубинки кожено манто мешка червена или черна дълга права коса и пиърсинг на веждата (металиска).-Мене повече ме радват такива момичета въпреки,че ако ги срещнеш в някой подлез няма да се радваш толкова.
Йога и мъдрост
В тези момичета няма нищо женствено според мен, А пък и темата е за момчета.
първия тип-винаги съм си падала по мом4ета с дълга коса и не толкова "изтупани" в облеклото
I can't stop myself from loving you <3
Знаеш ли какво е табу?Първоначално написано от aka6a_vamp
Растата не е въпрос на вкус, това не е просто прическа.
Ех, ех...
Без лични и безлични съобщения, моля.
Знам какво е и да не го използвах много на място,но не успях да намеря подходяща дума на момента....а за дредовете...уверявам те,че съм информирана,не се опитвай да ме изкараш толкова проста!
ех,ех...
Не ми харесвато точно изброените типове![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
от "изсухлените" има някои дет са яки кат се барнатПървоначално написано от LovelyGirl
къси коси,шапката настрани,изсухлени дънки някоя дълга бяла тениска,кецки,обеца и може някой ланец да има на врата или нещо такова
да е със сини очи също няя да е зле
но като цяло най ми допадат "нормалните" момчета
в смисъл ддз просто дрехи -"нормални" дънки,блуза и маратонки
пф нз зависи и от момчето..а тия изсухлените по принцип отдалече винаги изглеждат яки щото са скрити
![]()
![]()
под шапката и изсухлените дънки
![]()
Cruel Intentions
Вторият тип, защото единственото момче в което съм била наистина влюбена е точно такъв тип ...![]()
между нас нещата не се получиха по една или друга причина, но този тип е просто идеалът ми за момче
![]()
втория тип,защото:
-чувствам се дебела,като гаджето ми е скелет
-не си падам по рапундзел мъжки вариянт
-по-добре момче,което знае как да се облича,отколкото да ме питат откаде съм изкопала тоя клошар
пък и в първия има смесване на стилове,докато втория има свои собствен стил![]()
Дали познаваш хората или просто така да не останеш назад от "модата" и ти да си земеш гадже.Няма лошо,по-добре изглежда да имаш собствен стил и да не се различава много,в случая "casual",а не рапърите,металите и прочие (нищо лично).
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.