.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Не ми харесвато точно изброените типове
    от "изсухлените" има някои дет са яки кат се барнат къси коси,шапката настрани,изсухлени дънки някоя дълга бяла тениска,кецки,обеца и може някой ланец да има на врата или нещо такова да е със сини очи също няя да е зле но като цяло най ми допадат "нормалните" момчета в смисъл ддз просто дрехи -"нормални" дънки,блуза и маратонки пф нз зависи и от момчето..а тия изсухлените по принцип отдалече винаги изглеждат яки щото са скрити под шапката и изсухлените дънки
    Точно тези са ми отвратителни

Определено първия тип .. всички момчета които съм харесвала и съм имала нещо общо с тях са нещо подобно на първия тип

ооо без съмнение втория тип
    - обожавам мъже, които поддържат фигурата си
    - обожавам мъже в ризки
    - обожавам мъже които обръщат внимание на външния си вид

Супер фен Аватара на galu6a
    нито един харесвам си мойто момче
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Понеже повечето казаха, че вторият тип момче е фешън, нека да покажа горе-долу какво възприемам аз под това описание на момче.
    Ако говорим за разликата между[1ви тип]:

Такова момче и [2ри тип]:

Разбирам, втория прилича на гей.
    Но ако е с такъв стил [говоря за стила, не точно за дрехите, не можах да намеря по-добра снимка]

Втория изглежда много по-добре, нали...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

А що пък тряя се ограничаваме до тези 2 вариянта? Има тоооолкова много различни момчета из този свят...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Само от начина ти на писане се разбира,колко комплексиран е автора на темата ...
    И все пак по темата - не бих избрала никой от посочените,защото много яко смесваш стила ... Единия стил е хората и начина на обличане,който не ти се харесва на теб самия,а другите са тези,които харесваш ...

Много ми е чудно,къде си видял скейтър с дълга коса и значки?!
    Или пък някой "бияч" с палто,което е хит по-скоро сред фешъните и ЕМО-тата ...

А иначе аз не избирам момчетата,според начина на обличане!!!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Е това се казва разбиране..
    А що не си земеш най-дебелия, носещ сандали, с къси панталони през зимата тип сноубордист, носещ кариолка, обичkа и т.н..

Ко избирате от начина на "носенe" става ясно...
    Ми ако носи риза и е с провиснали дунки, и е нито слаб, нит дебел.. ?!

Ако виждаш себе си в накоя описание, значи имаш право да си обиден и да протестираш. Въпреки че всяка си има вкус и независимо колко точно разбира от стиловете на обличане (както всички останали стилове) сама може да си избере момъка за нея. Все се надявах, че сме надраснали годинките, в които си обяснявахме колко незначителен е външния вид. И между другото и аз бих предпочела едрия. Дори и чисто визуално няма да ми отива някоя вейка.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Само от начина ти на писане се разбира,колко комплексиран е автора на темата ...
    И все пак по темата - не бих избрала никой от посочените,защото много яко смесваш стила ... Единия стил е хората и начина на обличане,който не ти се харесва на теб самия,а другите са тези,които харесваш ...

Много ми е чудно,къде си видял скейтър с дълга коса и значки?!
    Или пък някой "бияч" с палто,което е хит по-скоро сред фешъните и ЕМО-тата ...

А иначе аз не избирам момчетата,според начина на обличане!!!
    Да бе - все едно не си виждам пред НДК - с провиснали дънки и тениски, дълги коси и значки по кецовета и т.н. А иначе аз "фешън-бияч с палто" не съм виждал. Говоря ти за добре облечено елегантно момче.
    А иначе пиша така, защото обичам родния си език.

ами да кажем втория тип ..
    ноо като цяло си падам по фешъни(нормално обличащи се) с леко дълга коса ии слаби (смис не мн дебели)

но това с външния вид понякога не е от толкоз голямо значение

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от ThinkPink
    ами да кажем втория тип ..
    ноо като цяло си падам по фешъни(нормално обличащи се) с леко дълга коса ии слаби (смис не мн дебели)
    МноУуу Съъ ШлядиЧчкиИ
    ако некога си падна по такъв,ше се чувствам като лесбийка...

Добрее да приемем че само аз явно съм развалена и не харесвам фешани

Аз съм момче и няма да отговарям на въпроса, за да не се усъмните в сексуалните ми наклонности Само ще вметна един въпрос към вас момичетата - какво харесвате в скейтърите неможещи нищо друго освен кикфлип, емо-тата чиито външен вид наподобява момиче с много лош вкус към дрехите и трикрилните гардероби, чиито речник е ограничен до "аз иска е*е теб, аз ходи фитнес, аз кара голф 3"

абе емотата съкс .. а щом не харесвате скейтъри толкова по - добре за мен

Аз да нямам харем,че да избирам баси запитването

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Втория тип! Обожавам момчетата, които носят ризи, естествено ако им стои добре. А тези провиснали дънки стоят толкова грозно...
    Don't worry, be happy!

хаха ,първия ,естествено
    всъщност ,описан е идеалът ми.
    стига да не е съвсем кльощав и да е доста висок.
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Втория тип, като си представя, че е умен, мил и нежен
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Цитирай Първоначално написано от ADHOC
    Аз съм момче и няма да отговарям на въпроса, за да не се усъмните в сексуалните ми наклонности Само ще вметна един въпрос към вас момичетата - какво харесвате в скейтърите неможещи нищо друго освен кикфлип, емо-тата чиито външен вид наподобява момиче с много лош вкус към дрехите и трикрилните гардероби, чиито речник е ограничен до "аз иска е*е теб, аз ходи фитнес, аз кара голф 3"

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Хаха - пич от аватара ти познавам, че си кежуъл. Ами аз съм скейтър и мога да ти кажа, че не всички скейтъри са клиощави и наркомани. И вече много малко от тях ходят с широки дънки сега при скейтърите е на мода правите и тесните (като на емота) дънки. Но най-често се срещат скейтъри с прави дънки като тези (и аз ходя с прави):

И отново се връщан на темата за това че всички скейтъри, блейдъри и т.н. друсат и пият здраво. Ами това НЕ е вярно! Аз съм скейтър, но това не ми пречи да съм Straight Edge. Ходя с кецове, прави дънки и суичер на Element (не е широк). И мисля, че изглеждам много по-добре от един кежуъл от моя клас, който е с обикновени дънки и няк'ви тениски на Fred Perry и бели кецове на Henry Loyd. Защото той е 47 кила.... Така че не всичко е до стила на обличане, а на първо място до характера на човека. До това дали ти си някакъв стабиляга и се дъжриш с всички много добре или се правиш на поредния отворко...

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    А що пък тряя се ограничаваме до тези 2 вариянта? Има тоооолкова много различни момчета из този свят...
    Найстина и аз върху това се замислих. Дай на момичетата да изберат каквото искат. И ще видиш, че няма да кажат нито кежуъли, нито скейтъри Ще преобладават момченца с розови тениски...

Но все пак по темата. Ето кежуълите на по-горната снимка и ето скейтърите на по-долната. Нека чуем мнението на момичетата:

Кежуъли

Скейтъри

*Имайте впредвид, че първата картинка с кежуълите е от известен филм и това са подбрани актьори (просто неможах да намеря друга картинка)

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    " Слабо момче, тип скейтърче, с кецовете от инсомния, провиснали панталони от саботаж..." и едни dreadove да добавим
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на SunSmile

Re: Какъв тип момче бихте избрали?

Цитирай Първоначално написано от feelthebeat92
    едро момче, тип бияч (не в лошия смисъл, не груб или глупав, просто едър), което обаче се облича по различен начин - с белите кецове на адидас, елегантни панталони, къса подстрижка, хубава карирана риза и елегантно палто - тук визирам така наречените кежуъли (casuals), които според мен се открояват доста от болшинството от наркомани, провиснали, растафари и фешъни.
    такъв тип момче бих избрала!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Не много високо момче със сини очи и черна коса.Малко по - тъмна кожа,не много слаб,а нормален.С нормален стил на обличане.Като характер - да има чувство за хумор задължително,да е умен,да може да се разговаря с него на каквато и да е тема.Тва ще да е момче мечта!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    най-нормално момче...Писна ми от тея деления-скейтъри,рапърчета,лоши момчета,добри,сдухани,отво ени...Ба**,всички сме хора.
    Стига да ме обича и аз да го обичам има ли значение дали е бияч или гений

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си