.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: целувка

целувка

кога ви беше първата целувка

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    тука тия дни

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    още я чакам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Инкогнито
    Ми на 29 февруари 2009 Помня е като вчера Толкова бях притеснен че замалко да е пропусна Никога няма да забравя

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ооо май беше преди няколко години...

Град
    Дълбините на канала :D
    Оф пак ли
    бтв са се сетих за една съфорумничка,дето беше казала:устните ми са все още девствени

Ми преди години.. Обаче много ме беше страх от нея.. Голямо притеснение..голямо нещо
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

uu koga beshe predi mnogo wreme nqkade kraq na april mesec, godinata mai beshe 2006 abe obshto zweto beshe mnogo hubawo wynka zali i studeno az bqh w pregrytkite na gotino momche na stylbite na moita best fr i togawa bam i se sluchi beshe hubawo nooo....... momcheto imashe nabol mustak i bodeshe towa leko me stresira ama posle mi mina
    Metal is forever

Преди... 6 години май
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Враца
    Сякаш беше вчера
    еlsy

A na kolko godini bqhte nqkyde ? Az sym na 14 i vse oshte ne sym se....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Точна дата не помня вече ама беше 2005 и бях на 16

Super e,4e si bila na 16.Povecheto sega sa se celuvali na po 12 ve4e....Na men mi se iska da sym nqkyde 15-16 :}}

Знам че е тъп вапрос .. ама какво разбирате под първа целувка - тази с език или без .. защото мен като ме питат и аз самата незнам , защото с първото ми гадже беше детска радосст и беше без езиче

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от desiis
    Super e,4e si bila na 16.Povecheto sega sa se celuvali na po 12 ve4e....Na men mi se iska da sym nqkyde 15-16 :}}
    Аз си чаках принца иначе и аз имах шанс с един батко като бях на 13-14 ама не исках просто

бях на 13 и беше мн мн мннн хубаво

Супер фен Аватара на galu6a
    мм.. никога няма за я забравя бях на 13 Макар д не бях опитната и бях сепер вдървена и стресирана пак се получи когато е с подходящия човек
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

A momchetata,s koito ste se celuvali po-malki ili po-golemi bqha ?Znaeha li,che vie ne ste se celuvali dosega ?Na men mn me e strah za pyrvata celuvka... da ne obyrkam neshto....

предиии 3-4 години бешеее .... мн хубаво ми бешее
    Ne e vajno kolko si jivql , a kak si go izjivql !!!

Ами аз съм на 13 и миналата година се случи..от няколко опити той тръгна към мене ,но аз се дръпнах ! Единя път бях яла картофи и цяла купа картофено пюре щеше да има в устата му ,но по на там се получи и такам!Аз толкова подбирах момчето с което ще ми е първата целувка ,че по едно време ми писна!!А,според мен бъди себе си и вложи некфи чувства и не забравяй да преглъщаш!!

P.S- НАли става въпрос за целувка с език?!
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 17 бях. Той не подозираше, че ми е първата целувка. Беше хубава, възбуждаща и дълга, а момчето харесвах от години. Като му казах направи така В крайна сметка той не си струваше, но целувките ни бяха много хубави.

ами аз бях на 14 ...никога няма да я забравя ....ллелеле супер беше .......кат са сетя еи тръки ме побиват (искам паккк )

12 май
    а без език... в детската градина май

много много отдавна.. преди около 4 години и то не с език ами само по устичките.. а първата ми с език беше 1 година по-късно

ами щом първата е с език бях на 13 с момчето което харесвах половин година и исках да е точно с него макар в началото да не се понасяхме се оказа че и двамата сме се харесвали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си