- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- целувка
на 5...
в детската![]()
По-голям беше. И не, не знаеше, че ми е за пръв път. После сама си му казах, де. А за страха - няма да те изяде, но пък объркване може да стане, както при мен. Ако се познавате добре, мисля че всичко ще си мине идеално, а аз го познавах от мнооого скоро и стана така неочакваноо...Първоначално написано от desiis
И не си закъсняла с целувката, и при мен не беше много рано, но пък не съжалявам
![]()
еlsy![]()
Преди няколко години и не се получи много![]()
![]()
Амии бях на 13, а той беше малко по-голям.Не знаеше, че това ще ми е първата целувка (и така и не разбра...
) Притеснявах се естествено, но всичко мина чудесно. И най-важното - беше с момче, което много си харесвах тогава. Няма да го забравя - беше адски красиво и приятно.
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
амиИи беше на 21 март 2006 голямо шоу беше цялата треперех и се притеснявах ужасно много, но в крайна сметка мина перфектно![]()
В колко часа и с какво беше облечена :РПървоначално написано от UnToUcHeD
Моята първа целувка беше преди 2 години и половина. Бях притеснен, но не го показах. Мацката беше два пъти по притеснена, макар и да не съм първия с когото се целува.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хех преди 1 година някъде :P
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
някой иска ли да ме научи да се целувам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Утре
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първата целувка ... Отдавна беше преди 4 - 5 години.
Ем не бях притеснена. А накрая се оказа , че момчето не разбра , че съм се целувала за първи път. Просто направих това , което мислех , че е правилно ии се нагодих иите така
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Преди около 2 години и се изложих мощно хич да не е![]()
Ох.. беше преди има няма 3 години.. Бях на 13 години и се случи на 1-ви Април..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Бях на 12 г. С момчето ходехме "на шега" и се случи така:
Бях нервна, когато съм с него, тъй като беше малко по голям и някак си като се облегнах на една стена той се приближи, и някак си без да се усетя-прибелих очите нагоре, тракнахме си два пъти зъбите докато си мръдна малко ченето и когато си поразмърдах езика, целувката вече беше свършила...![]()
![]()
Пълна излагация...
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
При първата ми целувка беше толкова гнусноНекво мазно бляк ..
![]()
После вече..![]()
samo znam che beshe predi dosta godinki..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
беше миналото лято и беше най-красивото и сполучливо нещо което ми се случи онова лято![]()
На 14 години. Изобщо не помня дати ... кви сте такива маняци всички ...ден,дата,час..![]()
Само знам,че беше май месец![]()
Na 14-tiq mi rojden den! :P T.e. predi 3 godini i polovina... Beshe s momche, po koeto mnogo si padah, na igra na podaryci!Abe, golqm maitap beshe...
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
taman bqh napravila 13....bqh super vliubena v mom4e,koeto obichah celi 6 godni....be6e vurhut!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
ехх пролетта на 2005![]()
2003![]()
![]()
![]()
FuCk th3 deamoN
2oo8 . awgyst tam nqkude![]()
What am i g0nna say when y0u make me feeL this way,,I just .. mmm !