Та да започна така..Запознах се с едно момче съученик на един които харесвах...И почнахме да си пишем доста често ..случи се така че замина за Белгия за коледа и аз на бъзик му казах да ми вземе нещо и той зе че ми взе...Каза ми че на никого нищо не взема попринцип .и един път се видяхме с него бяхме на кафе там с една компания на и се видяхме но не си говорихме.Вечерта той ми се обади да ми се извини че не ми е говорил.Случи се един път аз приятелката ми той и най добрия му прител (приятелката ми се зарибява с него) да излезем на кафе обаче те се държаха меко казано се едно са намаса с момчета и ние им се обидихме и те ни накараха да излезем пак за да ни се реваншират.Отидохме в едно заведение приятелката ми и и приятелят му седнаха на единия край на канапето а ние с него на другия.Те си поръчхаха разни неща и ни караха да ядем :Д...по едно време осъзнахме с приятелката ми че това е среща но ни беше яко После като си тръгнахме се закачахме с момчето и той ме изпрати и така.днес пак се видяхме и аз в началото им се нацупих (има причина) а после те направиха така че ние да се чувстваме виновни отидохме пак в тва заведение и нали той не ми говореше и приятелката ми ме изблъска да седна до него в началото нищо игнорираше ме но после пак с закачаше с мен дори ми хвана ръчичката и си игра с нея (не в оня смисусл) но ми беше яко ...за жалост френдката ми беше на купон и аз тръгнах с нея л ...Според нея той ме сваля А и днес бяхме излезли пак същите хора но и още едно момче и той вика охаз съм единствен самотен гълъб...чудя се наистина ли има нещо... каза че съм изключително сладко момиче

Била съм тупа ха а сега като се бях обнадеждила... и му признах и той каза че това му било постоянното поведение и не съм била първата която му го казала :С Беше учуден щото не сме се били зарибявали...е сега пак ли съм тупа