- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- въпрос към жените относно секрета
знащи мн мн ме е срам но се претеснявам дали само при мене е така...та всеки ден ли имате онова жалтичкото в гащичкитеили само аз дали имам някакъв проблем..
![]()
![]()
![]()
мерси предварително
т.1 от правилата
хоти
Онова жЪлтичкото в гащите най-често е бяло течение. "Натуралният" секрет на жената не цапа гащите![]()
Щом е жълтичко не е добре,отиди на гинеколог може да имаш някаква инфекция или гъбички
ех веднага разбра, че са гъбички :>
и според мен е бяло течение, ако не те сърби или ти дразни е ок..обувай се, обличай се и си пази кръста :>
отиди на гинеколог..не е страшновсе пак е по-добре да знаеш какво ти има и да го излекуваш
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи
Нормалният секрет е прозрачен,ако е жълтеникъв или бял,може има възпаление,най-често някоя настинка касаещя яйчниците.Трябва да се консултираш с лекат,ако това продължи,но пък понякога бяло течение има преди цикъл.
1во Не съм казала че е , а че може да е !Първоначално написано от aaasdfghjklll
2ро Не е нормално да има жълт цвят !
Питай се до женския пол.. аз съм момче .. дори незнам защо пипа това в момента![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
ами и аз по принцип имам бяло течение обаче не е жълто ами прозрачно ако е жълто или някакъв др цвяти има странен мирис трябва да отидеш на лекар
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
бялото течение няма цвят и е прозрачно.Отиди на лекар защото може да имаш някяква инфекцияПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Всяко овлажняване на външните полови органи и зацапване на бельото е ненормално и се дължи по правило на бяло течение.
Бялото течение не е определено заболяваме, а само симптом на ненормално състояние, на гинекологично или общо заболяване. Среща се толкова често, че някои жени го смятат за нормално явление — едва ли не като менструацията.Видът на бялото течение може да бъде твърде различен, така че най-често бялото течение не е бяло, а жълтеникаво, жълтозеленикаво, мръснокафеникаво, кръвенисто, а в отделни случаи наистина бяло като кола, течно или с вид на извара.Течението може да бъде воднисто, слузесто, гноевидно, пе-несто, с вид на извара, без миризма или зловонно.
to mai mai veche poshti vsqko edno momiche ima bqlo techeniq no pri vsqko e s razlichen cvqt po princip kakto se spomena po gore bqloto techeniq e bez cvqt.. no pri nastinka i pri mn drugi raboti moje da ti se poqvi v razlichen cvqt dori miris i sarbej togava sig ti se e poqvila infekciq nz az za parvi pat chuvam na nqkoi da mu e jalto no moje nai-dobre idi na lekar
I'm the one Love me ...
Мили мои, нз защо сте така заблудени, не всяко момиче има бяло течение. Да, всяко момиче има естествено овлажняване на вагината, което НЕ цапа гащите и НЯМА цвят, но това не е бяло течение. Когато вече почнат да ви се цапат гащите, течението придобие някакъв цвят, тогава вече се превръща в бяло течение![]()
Отиди на гинеколог !
секрета не при всяка жена е бял.има си различни цветове.ако винаги ти е бил такъв цвят няма какво да се притесняваш.всяко момиче си има такъв секрет.ако не те сърби и дразни не мисля,че имаш някакъв проблем
Не знам защо някои казват,че всяко момиче има бяло течение и е нормално..Аз нямам,по тая логика не съм нормална ли![]()
![]()
А авторката да отиде на гинеколог,тук никой не може да и каже какво и е![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
"kazah mai mai poshti vsqko momiche" tva sa mi nabliudeniqta otnostno momichetata ne sma kazala che ako nqkoi nqma bqlo techenie e nenormalen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
..chak vseki den i toi jylto...q po-hubavo otivai na lekar tuk sme vsichko drugo,no ne i lekari;]
offf... 4ak mi pisva s tez te4eniq i gluposti... za6to prirodata ni e izmislila takiva te4ni... offf....![]()
![]()
![]()
![]()