- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съветттт
моля за спешен съвет....има едно момче което адски много харесвам и той показва че ме харесва...постоянно гледа да останем сами обаче си има приятелка...по принцип не съм човек коойто разделя хората и неискам и да ставам...обачее адскии много го харесвам.....проблема е че той постоянно се върти около мене пишем си в скайп....постоянно ми прави комплименти....абе общо взето доста си флиртува с мен....какво да правя днес имах възможноста да го целуна бяхме сами в една съблекалня...обаче съвеста ме спря....какво да правя...?
Мисля че добре си постипилаИзчакай да се разделят и тогава прецени
![]()
pogovorete i go popitai kakvo iska ot teb... zashto go pravi i dali ima seriozni namereniq sprqmo teb.. vse pak nemoje samo da te zalugva taka i da te kara da si praish nqkvi iluzii. uspeh![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
мале...ако си си харесала мойто гадже кажи 4е да те убия виртуално!!!!
ина4е (дори да не е моя)не се занимавай-из4акай да скъсат и тогава
I can't stop myself from loving you <3
ако те е харесал, не е ли логично да зареже гаджето си заради теб?недей да му се нахвърляш, преди да са скъсали, изчакай.
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
сериозно...моля те,кажи от кой град си-искам да знам ако моя сваля друга![]()
Брат,не се филмирай...Първоначално написано от cinderella_gugutka
Първоначално написано от cinderella_gugutka
едва ли е твоя. сметни само колко процента е вероятността да има съвпадение...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
питай го ..защо като си има приятелка се занимава и с теб и му обесни,че няма да си другата![]()
от русе съмПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
от русе съмПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
не мога да сметна колко то4но процента са,ама все пак ги има...страх ме е,не искам да го загубя още...преди месец и нещо си го спе4елих,рано е още да се разделямеПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
зна4и няма да е той...мерси многоПървоначално написано от fuCkLovEeee
![]()
![]()
Ти сериозно ли
![]()
еlsy![]()
хахах нпппПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На тва му се вика паранояПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Аз мисля че трябва да го попиташ какво изпитва към тебе и към гаджето си,защото има вероятност след като не е зарязал да харесва и нея.Убеди се че връзката им не е толкова сериозна и тогава можеш да предприемеш по сериозни действия.![]()
мерссии на всичкиии ...![]()
+ Щом той така се "навърта" около тебе нямат много бъдеще.Първоначално написано от Jesus
Първоначално написано от fuCkLovEeee
Хем сърби хем боли са казали хората. Какво да направиш ли - хвани се изчукай с някого да ти мине еуфорията.Първоначално написано от fuCkLovEeee
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House