- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ново модераторче на небосклона от звезди )
След упорито настояване от страна на целия модераторски екип, с чието мнение аз сефте бях единодушен, тази вечер добавих slun4ice в групата и ... и изказвам моите съболезнования![]()
и кфо ме боли ? така да задам въпросаПървоначално написано от machoka
Raise your fist!
Прочетох ти поста почти като го пусна, все още мисля този какво да го правим, защото не ми се стори достатъчен повод за санцкия, но ще получи предупреждение за деполитизиране на постовете си.
MostHated - какво те б0ли може да ти каже квалифициран уролог, аз не мога да ти помогна за съжаление.
Ем, браво..
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
woooooooooooow затапи ме, стресна ме... отивам да плача!
Raise your fist!
ае мачо как да стана модератор?
свирка ли да ти направя както всички останали,деебим?
доста грубо... но ми хареса!Първоначално написано от carinaNebula
![]()
Raise your fist!
Честито да и е.Ако някога аз имам честта да съм модератор (малии) гледай каква диктатура ще пада)
хъхъхъ![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
4estito
o6te edin det sh q hranqt
prailno za saboleznovaniqta![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Дано да не е строга,че гледай във форума на дата.бг ко стана..никой не пише щото модераторите и админите се правят на катили![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Corporatedesign
тая тема не съм я чел, а и не съм активен в политика, влизам веднъж и оправям всичко накуп. Най-малко ще оставя някой да се гаври с българското. за мъж в колектива - последният наскоро го добавихме, в момента не виждам подходящ друг човек.
Модераторите са инструктирани да бъдат по-толерантни, за да не писнат хората колко строги сме били, за това може би не смеят да ви понастъпят - нещо което не важи за мен, и за това аз излизам най-лошия винаги ; )
Аз не ви разбирам що се палите някой като е станал модератор все едно тва е кой знае каква привилегия?
Напротив - чисто ограничение е.
Да не говорим, че вършиш работа, за която се съмнявам да се плаща.
Ае, стига сте се напъвали - който му се занимава, да си модерира. Ама човек може да губи време в правене и на по-съществени неща.![]()
Иначе честито на слънчице - щом се радва.![]()
Собственост на Canis_Dirus
стряскащо позитивно момиче е тя, на всичкото отгоре едно време ме изпорти за аватар (е, все някой щеше да го стори),
но жива и здрава да е,
и да и е честит поста!
*Стига сте злобяли всичките бе.. веднага изкарвате че някого се подмазва на друг за да стане мод - което е бая тъпо твърдение според менБаш слънчицето никога не ми се е струвала няква мазница, а и нали екипа е взел решението.. как да е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
затова ли заключи темата с българските гробове?!Първоначално написано от machoka
![]()
затова ли заключваш всяка тема свързана с турци и роми?! какво не трябва да ги споменаваме ли?
Raise your fist!
Абе, вие сте малоумни и сбъркани.
Сигурно има над 30 модератора, май са повече, не съм ги броила, а всъщност във форума всеки прави каквото си пожелае.
Тва е ебати демократизирания форум, а в точното време и в точния раздел при гаф нема и един модератор.
Тва не е ли безобразие?
Ако успееш сам да си направиш свирка, лично ще ти вкарам едни мод права в... Gluteus maximus-а.Първоначално написано от carinaNebula
Всички момичета който преди мен са честитили на новоят модератор ще бъдат лакирани от нея информацията е невярна но все пак![]()
![]()
![]()
![]()
Да продължи да ни огрява и на новият си пост![]()
животът ти е форум на теб...Първоначално написано от machoka
Raise your fist!
Das ist fantastich, i just dont care![]()
![]()
ps. 4estito
The Spark
Честито на слънчице !![]()
![]()
Относно оплакванията - тук не е мястото, а от друга страна не може винаги да висим 20/24ч във форума. Всеки си има задължения. Правим каквото можем.
jghgh съжалявам не бях на кеф може би трябваше първо да ти кажа на тебСегашния ти аватар обаче много ми харесва!
![]()
Иначе мерси на всички за милите думи.
Не съм се натискала да ставам модератор. Предложиха ми и приех![]()
Jesus не мисля че ще има много желаещи за лакиране![]()
Как сииииПървоначално написано от hottie
![]()
![]()
![]()
The Spark